quote:Orjinalden alıntı: XanderJR tytn II Çok kaba gerçekten, hafta sonu doğubank ta baktım, baya kalın bir cihaz.
quote:Orjinalden alıntı: deimos quote:Orjinalden alıntı: ozi77 bence HP 614C Bussiness Navigator +1 AYNI FİKİRDE DEĞİLİM SERVİSE "2" NUMARALI TUŞ BASMIYOR ŞİKAYETLERİ KLAVYE SORUNLU VE HOPARLÖR PATLAK ŞİKAYETLERİ GELEMEYE BAŞLADI BİLE BENCE BASS VEREN BİR MÜZİK BULUP PDADAN BİR DİNLEYİN VE KLAVYE İLE "BABA BACAYA BAK" YAZIN "ABC" HARFLARİNİN ORAYA KAÇ KERE BASINCA ALGILAYACAK BAKALIM.AMA T9U KULLANMAYIN
quote:Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::.. quote:Orjinalden alıntı: deimos quote:Orjinalden alıntı: ozi77 bence HP 614C Bussiness Navigator +1 AYNI FİKİRDE DEĞİLİM SERVİSE "2" NUMARALI TUŞ BASMIYOR ŞİKAYETLERİ KLAVYE SORUNLU VE HOPARLÖR PATLAK ŞİKAYETLERİ GELEMEYE BAŞLADI BİLE BENCE BASS VEREN BİR MÜZİK BULUP PDADAN BİR DİNLEYİN VE KLAVYE İLE "BABA BACAYA BAK" YAZIN "ABC" HARFLARİNİN ORAYA KAÇ KERE BASINCA ALGILAYACAK BAKALIM.AMA T9U KULLANMAYIN bunu bildğim iyi oldu kardeşim bende şimdi almaya gidiyordum deneyim ozman
evet arkadaşlar. bu aleti 1 aydır kullanıyorum. hem karizmada hem de teknolojide son nokta... quote:Orjinalden alıntı: ATOM ANT quote:Orjinalden alıntı: 2wicky Artık HTC Touch Diamond tabiki karizmaaa yaaa
bende:) quote:Orjinalden alıntı: sas_sas quote:Orjinalden alıntı: imate HTC touch ile tek geçerim Katiliyorum...
Teknik detaylara girmiyorum sadece görünüm ve karizma olarak düşünürsek, P990i , Samsung i600 , HP 914c diyorum, başka da birşey demiyorum
Telefonlu modeller ayrı bir tartışma konusu olmalı bence Sadece PPC olarak x51 v hala en klas alet, ayrıca VGA ekran ve 624 MHz hız