Şimdi Ara

En yeni dota oyuncusuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2gundur dota oynuyorum fakat bir sorum var karakter olarak cok secenek var fakat oyuna girdigimde bir kismi secilebilir sadece digerleri gozukmuyor.level atladikcami secebilicem yoksa baska birsey mi sebebi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya single draft,random draft moduna girdin ya da henüz eğitim kısmında olduğun için oynaması kolay herolarla oynatıp sana oyunu öğretmeye çalışıyor.
  • Sadece oyna diyip oyun buluyor ve giriyorum

• Seceneklerde all pick olsun sadece hepsiyle oynayabilirsin

• Cok tesekkur ederim oldu simdi peki hangi herolari tavsiye edersiniz yanlarina hangi lane e gitmem gerektigini yazarsaniz sevinirim tesekkurler

• Başlığı en iyi dota oyuncusuyum olarak okuyup geldim, gidiyorum şimdi.
  • en iyi dota oyuncusuyum diye okudum öldürmeye geldim mesajımı kastım gidiyorum
  • Önce başlık kardeş. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdog

Cok tesekkur ederim oldu simdi peki hangi herolari tavsiye edersiniz yanlarina hangi lane e gitmem gerektigini yazarsaniz sevinirim tesekkurler

lich al herhangi bi lanee git önce e sonra q fulle w verme ultiyi ver tabi
    e doldukça kendi creeplerine at hem mana hem exp veriyor
  • Blood seekerdi sanirim onunla oynadim biraz hosuma gitti baya .lich ide bu hafta denerim umarim malum vize haftasi.Tesekkur ederim tekrar

• ben sniper ile başlamıştım , hem menzili de geniş olduğundan daha kolay kullanılabiliyor
  • Riki diye bir gercek varmis bu oyunda :D

• Centaur dene sağlam herodur zorda değil pek
  • single oyunla dotamı öğrenilir gir hard noop gamelere en fazla iki söverler bir öperler hobaa prosun
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Tam açıklarsan sevinirim trollemiyosan bende zaman kazanmış olurum hem..
  • tylerdog T kullanıcısına yanıt
    ne trolü hocam şimdi bilgisayarın zekasıyla yani yapay zeka ile insan zekasının farkını wepla gibi yada buna benzer online oyun sitelerinde oynayarak anlarsınız ayrıca dota takım oyunudur single game ile bunun stratejisini nasıl çözeceksiniz ? oyunlarda seviyeler mevcut siz yeni başlayan olduğunuza göre hard noop game oyunlar ile kendinizi geliştirin yoksa single game ile o işler uzun sürer birde şu var item bilgisi ve bu tarz ince ayrıntıları forumları karıştırarak yada oyun esnasında takım arkadaşlarınıza sorarak öğrenirsiniz cevap vermeyen söven olursa onları sallayın onlar ergen yardımcı olan cıkacaktır .
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Ben seni yanlış anlamışım sen beni yanlış anlamışşsın :D . Lol oynamıştım bir süre ordan az çok birşeyler biliyorum zaten sadece eğitimi geçmek içindi sanırım 1 kere botlarla oynadım hepsi bu ^^.Ben pubda başka oyun türünden bahsediyorsun sanmıştım.
  • tylerdog T kullanıcısına yanıt
    sağlık olsun hocam tek sıkıntımız yanlış anlaşılma olsun, elbet forumda başka birilerinin işine yarar bu yazışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 14 Kasım 2013; 14:44:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.