Şimdi Ara

EN YENİ MİO C725 FULL AVRUPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mio Kullanan arkadaşlar burda bilgilerimizi paylaşalım.

Anlatıma firmayı tanıyarak başlayalım.

Firma: Mio Technology Limited
    Başkanı: Samuel Wang
    Kuruluş Tarihi: 2002
    Ana Merkezleri: Taipei, Taiwan
    Marka: Mio
    Toplam Çalışanı: 8200’ün üzerinde
    Mio Teknoloji Ürün Grupları
    Araç Navigasyon
    Portatif Navigasyon
    PDA Navigasyon
    GPS Destekli PDA Telefonlar

GPS endüstrisinin lider oyuncularından Mio’nun navigasyon cihazı C725, multimedya özellikleriyle göz kamaştırıyor. 7 inçlik parlak ve geniş ekranıyla müzik dinleyip, video seyredilebileceğiniz Mio C725 modelinde, kendinize özel bir fotoğraf albümü oluşturabilmeniz de mümkün. 7 inç genişliğindeki dokunmatik ekranı ve zarif tasarımıyla otomobillere şıklık katan Mio C725, akıllı yazılımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Mio C725 800x480 çözünürlükteki ekranıyla video izlemenize olanak tanırken hafıza kartına ya da flash sürücüye yükleyebileceğiniz fotoğraflarla özel bir fotoğraf albümü yaratma ve yanınızda taşıma imkanı da sunuyor. Mio C725’te bulunan MioMore Desktop uygulaması, cihazınızda yer alan harita bilgilerini güncelleyebilmenize, yeni harita eklemenize, POI düzenleyebilmenize; SD/MMC Kart Yuvası, 64 MB dinamik hafızası ve 2 GB’lık artabilen hafıza kapasitesi ise yeni harita bilgileri ekleyebilmenize olanak tanıyor.
    C725 Detaylar C725’in, 3.5mm’lik telefon ve radyo kulaklığı çıkışı, DVD, Dijial TV ve taşınabilir hard disk ile bağlantı yapmayı sağlayan çıkışları sayesinde veri aktarımı kolaylıkla sağlanabiliyor. Mio C725, aynı zamanda AV girişiyle diğer cihazlara bağlanarak müzik ve video izleme olanağı da sunuyor. Akıllı klavyesi sayesinde adres arama derdine son veren Mio C725, hızlı ve kısa rota seçenekleriyle de gideceğiniz yere kaybolmadan ulaşmanızı sağlıyor. 38 Avrupa ülkesinin harita bilgilerinin bulunduğu ve Türkçe dâhil 12 dilde sesli yönlendirme yapabilen Mio C725 kutudan çıkarıldığı anda kullanıma hazır durumda bulunuyor. GPS endüstrisinin lider oyuncularından Mio’nun yeni modeli C725, SiRF starIII teknolojisi ile yüksek binaların arasından bile GPS sinyallerini alabiliyor. Hafızasında önceden yüklenmiş olan eczane, benzin istasyonu, ATM gibi gerekli noktalar listesi (POI) bulunduran C725, seyahatlerinizin yanı sıra şehir hayatının karmaşasında da en büyük yardımcınız olmaya aday. Mio Teknoloji firmasının Türkiye’deki tek distribütörü olan olan Albim Bilgi İşlem, cihazların tamir ve bakımı için gerekli olan Teknik Servis hizmetlerini de yürütüyor.

Donanım
    CPU : Samsung 2443-400Mhz
    GPS Chipset : 20 kanallı SiRFstarIII
    TMC : Var
    Hafıza / HDD : Yok
    Hafıza kartı girişi : SD/MMC (Uyumlu)
    Görüntü Tipi : Dokunmatik ekranlı 7" TFT
    Görüntü Çözünürlüğü : 800 x 480 Piksel (QVGA)
    Görüntü Uyumu : Manzara
    Pil Değiştirilemez şarj edilebilir Li-Ion pil hücresi
    Pil Kapasitesi : 1200mAh
    Pil Ömrü : 2.5 Saat
    Bluetooth® Teknolojisi : Yok
    Wi-Fi : Yok
    İnfrared girişi : Yok
    USB : USB (2.0)
    Kamera : Yok
    Mikrofon : Yerleşik
    Hoparlör : Var
    Kulaklık girişi : Var (3.5 mm)
    Derinlik : 23mm (0.9")
    Genişlik : 182mm (7.2")
    Yükseklik : 123mm (4.8")
    Ağırlık : 380 gr (13.3 oz)
    İşletim sistemi :Win CE .Net 5.0
    Navigasyon Yazılımı Var (MioMap Flash Belleğe Önceden Yüklenmiştir)
    Video Oynatıcı : Var
    Resim Görüntüleyici :Bölgeye göre değişir
    MP3 çalıcı : Var
    Microsoft Office Mobile : Yok
    Hesap Makinası : Yok
    Takvim : Yok
    Adres Defteri Senkronizasyonu Var

EN YENİ MİO C725 FULL AVRUPA

• Benden başka C725 kullanan varmııııııııııııııııııı ????
  • Albim'ciler bitek banamı sattınız bu cihazı yaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akrep69

Albim'ciler bitek banamı sattınız bu cihazı yaaaaa

Bu cihazı alan sadece siz değilsiniz. bu bölümü sadece C725 kullananlar birbirleriyle ürünün özellikleri hakkında konussunlar fikir alışverişi yapsınlar diye açtım.
  • Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum ama teknik özellikler tamamda kullandığı program veya programlar hakkında bilgi eksikliğim var. Kullandığı programın artılar eksileri, lisans ücreti, süresi gibi konular hakkında da almak istediğim yer tam bilgi sahibi değil. 3 kere gücelleme hakkınız var, sonra ücretli diyorlar. Peki sonra nerden alıyoruz, süresini kim/hangi firma yapıyor sorularıfn cevap veremiyorlar.

Aydılatırsanız sevinirim.
    Teşekkürler saygılar.
  • Ben (c725 ile ilgili olmasa da) bilgimi paylaşiğim,
    Aslında buradaki arkadaşların sanırım bir kısmı biliyor benim yaşadığım durumu az çok. Ben yaklaşık 2 ay önce büyük bir hevesle ve az-yetersiz bir araştırmayla mio moov 200 cihaz aldım. Aldığım gibi Erenköy/Kadıköy bölgesinde ufak turlar attım cihazın kalitesini anlamak için. Bir cihazı alır almaz insan nasıl pişmanlık yaşar ilk o an öğrendim. Düz yollarda rota çizemeyen, (teleatlas kullanan bir cihazınız varsa Erenköyde caddeye 1. paralel olan Nurettin Ali Berkol Sk. başlangıcından Kavisli Sk.'a rota çizdirin, rotada bir U harfi görüceksiniz. Düm düz yoldan rota çizmek yerine sizi Kantarcı Rıza sokağa sokup tekrar aynı yola çıkartıcaktır) e-5'ten giderken rota yan yolu gösterirken, onun gösterdiği rotadan gitmeyin e-5 ten devam edin, sizi yinede yan yolda gösteren, haritalarında typo (yazım hatası) olan, - kırk yıllık ecvet güresin sokağı, evcet güresin yazmışlar aramalarda bulunmuyor - hatta ve hatta yeniyol sokakta bulunan 40 yıllık tren yolu alt geçidi göstermeyen bir hizmet'i ben kabul edemem. Bu bahsettiklerim cihazla alakalı olmayalabilir tamamen teleatlas'ın Türkiye sorumluların beceriksizliğidir. Peki kos koca mio firması neden bunca hatayı bünyesinde barındıran teleatlas'ı cihaz sahiplerine dayatmaktadır ? Ben ülkemizde teleatlasa göre onlarca kat iyi olan başarsoft haritalarını satın almak istiyorum fakat Alim Bey bile bunu yapamayacaklarını söylüyor. Ben teleatlas gibi harita kullanmak istemiyorum, zira kullanmıyorum. Bu kadar para verip sağdan soldan harita aramak istemiyorum. İnsanların emeklerini de kaçak harita indirerek baltalamak istemiyorum. Özetle paramla hem rezil oldum hem de cihazı kullanabilmek için yasal olmayan yollara baş vurmak durumunda bıraktırıldım.

Albim'in teknik desteğine bir kere işim düştü harita güncellemek için. Sağolsun orada Alper Bey çok yardımcı oldu, çok da ilgil davrandı danışmadaki arkadaşlar. Ama üzülerek söylüyorum bu data ile bu iş yürümez. En azından kullanıcıların parasıyla başka dataları seçebilmelerine izin verilmesi lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: foxfo

Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum ama teknik özellikler tamamda kullandığı program veya programlar hakkında bilgi eksikliğim var. Kullandığı programın artılar eksileri, lisans ücreti, süresi gibi konular hakkında da almak istediğim yer tam bilgi sahibi değil. 3 kere gücelleme hakkınız var, sonra ücretli diyorlar. Peki sonra nerden alıyoruz, süresini kim/hangi firma yapıyor sorularıfn cevap veremiyorlar.

Teşekkürler saygılar.

İyi günler.
    Kendi kullandğı programlar Resim gösterici, mp3 çalma programı , video oynatma programı mevcut onun haricinde başka program çalıştıramıyorsunuz.
    AV girişi sayesinde geri vites kamerası takabilr DVD player bağlayabilirsiniz.
    İlk güncellemeniz ücretsin 2008.10 güncellemesi çıkmak üzere , ondan sönraki güncellemeler ücretili olacak . mio nun kendi sitesinden MioMore Desktop programını kullanarak güncelleme yapabileceksiniz. Diğer sorularınız için benimle irtibata gecebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: alpayberk

Orjinalden alıntı: theshiver

Ben (c725 ile ilgili olmasa da) bilgimi paylaşiğim,
    Aslında buradaki arkadaşların sanırım bir kısmı biliyor benim yaşadığım durumu az çok. Ben yaklaşık 2 ay önce büyük bir hevesle ve az-yetersiz bir araştırmayla mio moov 200 cihaz aldım. Aldığım gibi Erenköy/Kadıköy bölgesinde ufak turlar attım cihazın kalitesini anlamak için. Bir cihazı alır almaz insan nasıl pişmanlık yaşar ilk o an öğrendim. Düz yollarda rota çizemeyen, (teleatlas kullanan bir cihazınız varsa Erenköyde caddeye 1. paralel olan Nurettin Ali Berkol Sk. başlangıcından Kavisli Sk.'a rota çizdirin, rotada bir U harfi görüceksiniz. Düm düz yoldan rota çizmek yerine sizi Kantarcı Rıza sokağa sokup tekrar aynı yola çıkartıcaktır) e-5'ten giderken rota yan yolu gösterirken, onun gösterdiği rotadan gitmeyin e-5 ten devam edin, sizi yinede yan yolda gösteren, haritalarında typo (yazım hatası) olan, - kırk yıllık ecvet güresin sokağı, evcet güresin yazmışlar aramalarda bulunmuyor - hatta ve hatta yeniyol sokakta bulunan 40 yıllık tren yolu alt geçidi göstermeyen bir hizmet'i ben kabul edemem. Bu bahsettiklerim cihazla alakalı olmayalabilir tamamen teleatlas'ın Türkiye sorumluların beceriksizliğidir. Peki kos koca mio firması neden bunca hatayı bünyesinde barındıran teleatlas'ı cihaz sahiplerine dayatmaktadır ? Ben ülkemizde teleatlasa göre onlarca kat iyi olan başarsoft haritalarını satın almak istiyorum fakat Alim Bey bile bunu yapamayacaklarını söylüyor. Ben teleatlas gibi harita kullanmak istemiyorum, zira kullanmıyorum. Bu kadar para verip sağdan soldan harita aramak istemiyorum. İnsanların emeklerini de kaçak harita indirerek baltalamak istemiyorum. Özetle paramla hem rezil oldum hem de cihazı kullanabilmek için yasal olmayan yollara baş vurmak durumunda bıraktırıldım.

Albim'in teknik desteğine bir kere işim düştü harita güncellemek için. Sağolsun orada Alper Bey çok yardımcı oldu, çok da ilgil davrandı danışmadaki arkadaşlar. Ama üzülerek söylüyorum bu data ile bu iş yürümez. En azından kullanıcıların parasıyla başka dataları seçebilmelerine izin verilmesi lazım.

sayın theshiver

2008.10 haritası yüklü olması gerekiyor elinizde bahsetmiş olduğunuz (teleatlas kullanan bir cihazınız varsa Erenköyde caddeye 1. paralel olan Nurettin Ali Berkol Sk. başlangıcından Kavisli Sk.'a rota çizdirin, rotada bir U harfi görüceksiniz. Düm düz yoldan rota çizmek yerine sizi Kantarcı Rıza sokağa sokup tekrar aynı yola çıkartıcaktır) sorunu 2008.10 haritasında gördüm. elimde test için kullandığım son yazılımda bu sorun yok .
    "kırk yıllık ecvet güresin sokağı, evcet güresin yazmışlar aramalarda bulunmuyor " bu hatayı Teleatlasa bildirim. ayrıca istanbul kent rehberinin harita arama kısmında cevcet güresin olarak geçmektedir.
    bu tarz sorun şikayet öneri vs. gibi bilgileri girebileceğiniz link aşağıdadır, bütün teleatlas kullanıcıları burdan bildirimlerini yapabilirler.

http://feedback.infonav.com.tr/infomapfeedback/faces/guestReport.jspx?companyid=68I72MFG

Teleatlas firması bu gibi sorunlarınızı bu adreste toplayarak daha sonraki yazılımda düzeltiyor.
    iyi çalışmalar dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpayberk

quote:

Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum ama teknik özellikler tamamda kullandığı program veya programlar hakkında bilgi eksikliğim var. Kullandığı programın artılar eksileri, lisans ücreti, süresi gibi konular hakkında da almak istediğim yer tam bilgi sahibi değil. 3 kere gücelleme hakkınız var, sonra ücretli diyorlar. Peki sonra nerden alıyoruz, süresini kim/hangi firma yapıyor sorularıfn cevap veremiyorlar.

Teşekkürler saygılar.

İyi günler.
    Kendi kullandğı programlar Resim gösterici, mp3 çalma programı , video oynatma programı mevcut onun haricinde başka program çalıştıramıyorsunuz.
    AV girişi sayesinde geri vites kamerası takabilr DVD player bağlayabilirsiniz.
    İlk güncellemeniz ücretsin 2008.10 güncellemesi çıkmak üzere , ondan sönraki güncellemeler ücretili olacak . mio nun kendi sitesinden MioMore Desktop programını kullanarak güncelleme yapabileceksiniz. Diğer sorularınız için benimle irtibata gecebilirsiniz.

@alpayberk
    İlginize teşekkür ederim.
    Harita desteği konusundaki (konuyla ilgili diğer başlılklarda okuduğum kadarıyla) sıkıntıya rağmen dün tekrar cihazı incelemek ve almak için satıcıya gittim. Özellikle cihazın navigasyon dışındaki özelliklerini test edebilmek için. Cihazın teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi misiniz bilmiyorum ama aşağıdaki hususları tespit ettik.

1- Cihaz USB portundan 4 ve 8 gb lık flash belleği görmedi.
    2- 2 gb lık SD kartı kart yuvasından gördü. Aynı SD kartı kart okuycuya takıp USB portuna bağladığımızda, USB portundan kartı yine görmedi.
    3- Elimizde 2 gb dan daha büyük SD kart olmadığı cihazın kaç gb ya kadar desteklendiğini anlayamadık. İnternetten yaptığım araştırmaya rağmen de bulamadık.

İnternetten bir yerlerden Türkçe klavuzunu bulduk ama bu teknik bilgiler yoktu.

Bu konularda bilgi sahibi iseniz yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

Not : Şimdi kısa bir araştırma yaptım Mio'nun diğer ülke web sitelerinde C725 diye bir model yok. Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxfo -- 25 Mayıs 2009; 13:08:54 >

• İyide bu tip hiç bir cihaz USB portuna okuyucu takarak SD kartı görmez.PND'ler pasif cihazlardır,bu yaptığınız işlem cihaza zarar bile verebilir.Gerçi daha doğru yanıtı alpay bey yazacaktır.
  • 1.
    quote:

İ@alpayberk
    Harita desteği konusundaki (konuyla ilgili diğer başlılklarda okuduğum kadarıyla) sıkıntıya rağmen dün tekrar cihazı incelemek ve almak için satıcıya gittim. Özellikle cihazın navigasyon dışındaki özelliklerini test edebilmek için. Cihazın teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi misiniz bilmiyorum ama aşağıdaki hususları tespit ettik.

1- Cihaz USB portundan 4 ve 8 gb lık flash belleği görmedi.
    2- 2 gb lık SD kartı kart yuvasından gördü. Aynı SD kartı kart okuycuya takıp USB portuna bağladığımızda, USB portundan kartı yine görmedi.
    3- Elimizde 2 gb dan daha büyük SD kart olmadığı cihazın kaç gb ya kadar desteklendiğini anlayamadık. İnternetten yaptığım araştırmaya rağmen de bulamadık.

İnternetten bir yerlerden Türkçe klavuzunu bulduk ama bu teknik bilgiler yoktu.

Bu konularda bilgi sahibi iseniz yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

Not : Şimdi kısa bir araştırma yaptım Mio'nun diğer ülke web sitelerinde C725 diye bir model yok. Merak ettim

1. 4GB USB yi HDD olarak Ayarların içinde dosya gezgininde görecektir. Ancak Sadece resimler menüsünde HARİCİ AYGIT olarak algılar ve bulur, diğer bölümlerde görmez (müzik ve filim oynatıcıda) Dosya gezgininden USB den mionun içine kopyalama yapabilirisiniz filim müzik v.s sonra cihazın içinden çalıştırabirsiniz. USB Bağlantı noktası NTFS formatını desteklemez FAT32 formatını destekler .Aygıtınıza USB sabit diskleri veya NTFS formatlı flash disklerin bağlanması aygıtın bozulmasına veya zarar görmesine neden olabilir.

2. 4 GB sd karta kadar destekler ve C725 i PC ye bağladınız zaman bilgisayarımın içinde MİO SD olarak görecektir.

C725 ile ilgili manuel ihttp://r*pidshare.com/files/237012046/C725_Turkey__System_Manual.rar.html bu adresten indirip bakabilirsiniz.

Mio C725 modeli Avrupadada uzakdoğudada satışı yapılan bir cihaz.

İyi günler

• Merhaba Arkadaşlar;

C520 cihaz kullanıcısıyım.
    Teleatlas harita vardı Başarsoft kullanmaya başladı.
    Şimdi duyduğum kadarı ile arayüz değiştiriyorlarmış
    yeni arayüze geçenler geriye dönüşü olmayacakmış.
    Bu nasıl bir kargaşa anlamadım.Mio güncelleyicisi ile
    Kontrol ediyorum güncelleme yok diyor.2009 u da
    yarıladık mio cihazlara harita desteğini kim verecek
    Satılan bu kadar cihaz kullanıcı sessiz sessiz bekliyor.
    Avrupa da mio kullananlar çok memnunlar biz neden
    sürünüyoruz anlamış değilim bedelli yada bedelsiz harita
    güncelleyemiyoruz.Model değil marka sıkıntısı yaşıyorum.
    Sinir oldum 6 aydır takip etmiyorum nerdeyse formu
    hiç bir şey değişmedi değişmeyecek bu gidiş ile...
    Saygılar;
  • quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

İyide bu tip hiç bir cihaz USB portuna okuyucu takarak SD kartı görmez.PND'ler pasif cihazlardır,bu yaptığınız işlem cihaza zarar bile verebilir.Gerçi daha doğru yanıtı alpay bey yazacaktır.

@gps.navigation
    Konuyu biraz daha açacak olursam; cihazda mini USB portu ile normal USB portu portu var. Satıcı kitapçığa baktı ve normal USB portla ilgili olarak "dosya görüntüleme ve aktarmaiçin harici bir flash diski bağlar" dediği için 1gb lik bir flash diskten müzik dinletti. Bunun üzerine benim yanımda götürdüğüm 8 gb lık flash belleği denedik görmedi. Bunun üzerine satıcı 2 gb lık bir SD kartı kart okuyucuya takıp USB portuna taktı bu halde de 2gb lık SD kartı görmedi.

Saygılar.

• Anladım,ama firma yetkilisi Alpay bey sanki oluyor bu dediğiniz gibi yazmış.Benmi yanlış anladım diyecem ama yukarıda 1. maddede 4GB USB'yi HDD olarak görecektir demiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpayberk

1. 4GB USB yi HDD olarak Ayarların içinde dosya gezgininde görecektir. Ancak Sadece resimler menüsünde HARİCİ AYGIT olarak algılar ve bulur, diğer bölümlerde görmez (müzik ve filim oynatıcıda) Dosya gezgininden USB den mionun içine kopyalama yapabilirisiniz filim müzik v.s sonra cihazın içinden çalıştırabirsiniz. USB Bağlantı noktası NTFS formatını desteklemez FAT32 formatını destekler .Aygıtınıza USB sabit diskleri veya NTFS formatlı flash disklerin bağlanması aygıtın bozulmasına veya zarar görmesine neden olabilir.

2. 4 GB sd karta kadar destekler ve C725 i PC ye bağladınız zaman bilgisayarımın içinde MİO SD olarak görecektir.

C725 ile ilgili manuel ihttp://r*pidshare.com/files/237012046/C725_Turkey__System_Manual.rar.html bu adresten indirip bakabilirsiniz.

Mio C725 modeli Avrupadada uzakdoğudada satışı yapılan bir cihaz.

İyi günler

Sayın alpayberk teşekkürler.

Yukarıda ve diğer bir başlıkta C725 için harita desteği ile ilgili yazınızı gözönünde tutarak satıcıya bir daha gideyim bakalım :)

Saygılar.

Edit : Alpay bey özelliklerde artırılabilir hafıza diyor. Galiba 1 gb lık bir hafız var bunu hemen 2 gb lık yaptırmak istesem size mi göndermem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxfo -- 25 Mayıs 2009; 22:05:57 >

• quote:

özelliklerde artırılabilir hafıza diyor. Galiba 1 gb lık bir hafız var bunu hemen 2 gb lık yaptırmak istesem size mi göndermem gerek.

Herhangi bir cihazda boyle bir uygulama yapilmasi ilk olur herhalde. Tahminimce o tabir "SD kart ile arttirilabilir" olduguna kasittir. Ayrica cihazin 4GB'a kadar destekledigi soylenmis, ancak bu 4GB SDHC'midir? Ornegin benim elimde Mio MOOV var, almadan once bakmistim 2gb destekledigi yaziyordu ozelliklerinde ama 16GB SDHC class6 kullaniyorum. Herhangi bir performans dususude soz konus degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakal1907

Merhaba Arkadaşlar;

C520 cihaz kullanıcısıyım.
    Teleatlas harita vardı Başarsoft kullanmaya başladı.
    Şimdi duyduğum kadarı ile arayüz değiştiriyorlarmış
    yeni arayüze geçenler geriye dönüşü olmayacakmış.
    Bu nasıl bir kargaşa anlamadım.Mio güncelleyicisi ile
    Kontrol ediyorum güncelleme yok diyor.2009 u da
    yarıladık mio cihazlara harita desteğini kim verecek
    Satılan bu kadar cihaz kullanıcı sessiz sessiz bekliyor.
    Avrupa da mio kullananlar çok memnunlar biz neden
    sürünüyoruz anlamış değilim bedelli yada bedelsiz harita
    güncelleyemiyoruz.Model değil marka sıkıntısı yaşıyorum.
    Sinir oldum 6 aydır takip etmiyorum nerdeyse formu
    hiç bir şey değişmedi değişmeyecek bu gidiş ile...
    Saygılar;

Bu konuyu burdan takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_19507835/mpage_10/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Z4R4R

quote:

özelliklerde artırılabilir hafıza diyor. Galiba 1 gb lık bir hafız var bunu hemen 2 gb lık yaptırmak istesem size mi göndermem gerek.

Herhangi bir cihazda boyle bir uygulama yapilmasi ilk olur herhalde. Tahminimce o tabir "SD kart ile arttirilabilir" olduguna kasittir. Ayrica cihazin 4GB'a kadar destekledigi soylenmis, ancak bu 4GB SDHC'midir? Ornegin benim elimde Mio MOOV var, almadan once bakmistim 2gb destekledigi yaziyordu ozelliklerinde ama 16GB SDHC class6 kullaniyorum. Herhangi bir performans dususude soz konus degil.

@Z4R4R
    Teşekkürler.
    Ben konuyu rom (ya da RAM bilemiyorum tam olarak) diye algılamıştım. Dediğiniz doğru olabilir.

Saygılar

• Cihazı bu gün aldım.
    Gayet güzel ve kullanışlı.

16 gb SDHC ve 8 gb USB Flash belleği gördü.

İnceleyeyim daha açıklayıcı bilgiler yazarım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxfo -- 30 Mayıs 2009; 3:39:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.