üçüncüsü hp pavilion (modeli hatırlamıyorum da 1299$lık olan) 1,73centrino 512ddr 60gb 128paylaşımlı 15,4" PARLAK ekran 1299$
acer kağıt üstünde önde ama kalite sorunsuzluk vs. olarak hangisi tercih edilebilir? yeni laptoplar parlak ekran, ki bence tft ler artık yavaş yavaş kalkıyo. alanın elinde kalıcak gibi bişi :)
acer yada dell düşünüyorum açıkcası bi parlak ekran için 300dolar+kdv veremem
siz ne dersiniz? hemde bütün arkadaşlara referans olur bu
hala en iyisi dell 6000. mesela hp ile aynı özelliklersahip ama yaklaşık 300 dolar ucuz.
acer nasil ustun ben onu anlamadim??? amd nin en kotu islemcisi olan sempron war alette... Turion olsa anlicam seni... direk dell al dellen kurtul
En cazip seçenek dell bencede. sempron intelin celeron sınıfında bir işlemci buna dikkat et bence..
Alacaksan Dell iyi seçim.Ama aynı fiyat civarlarına TRİON İŞLEMCİLİ NOTEBOOK var onlarada bakarsan iyi olur. Hem 64 bit işlemcin olur.
walla pek aklından gecen bi model değil sanırım ama örnek olarak verdiğin laptopların fiyat aralığında bişey;
Packard Bell R3451
AMD Turion ML-30 64 bit 1.6 GHz
512 MB ( 2x 256 ) DDR RAM 333 MHz ( fakat chipset DDR 400 MHz de destekliyo.. 2 GB 400 MHz ram takılabilir yani )
80 GB Western Digital 5400 rpm HDD (bazılarında 80 GB IBM/HITACHI 4200 rpm de olabiliyor.. mesela bende oyle ama yeni cıkanlar 5400 rpm sanırım)
128 MB ATI Radeon Xpress 200M ekran kartı (onboard)