Şimdi Ara

En yeni silkroad private serverları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

DuckRoad oynadım zamanında hoş serverdır,sistemiyle fazla ilgilenememiştim geçen gün baktım halledilebilir acaba kurcalasam mı

Sistemini bırak hocam, oyuncu olarak gel

Oyuncu olarak geleceğim tabiki ama sitesi bi açılsın göz gezdirelim ne var ne yok fazla server göz çıkarmaz , necro ile beraber oynarım

Sen gel yeter bikaç immo astral patlat tabi arada 1-2 senelik farkı kapatmak kolay değil hatta pre felanda olabilirŞaka bi yana sen gel hocam boşver sistemlerini incelemeyi

• Daha onceden bıraz takılmıştım ducksroda yenıden ındırıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shmaro

Daha onceden bıraz takılmıştım ducksroda yenıden ındırıyorum..

Mirkwood'a pm atarsan haberleşebiliriz hocam.
  • Duckroad oynardım eskiden bir ara bir şeyler oldu tüm charlar gidince bıraktıydım eğer kapanmazsa yazın tekrar başlarım. Mesajım dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Thrax

Duckroad oynardım eskiden bir ara bir şeyler oldu tüm charlar gidince bıraktıydım eğer kapanmazsa yazın tekrar başlarım. Mesajım dursun.

aynen bende o zaman oynuyordum bi ara oyun birden kapandı check var dediler 1 ay falan açılmadı, sonra bir açıldı herkesin charı silinmiş
  • Bende server arıyordum tekrar girim dedim duckroad'a. Haliyle millette item bollaşmış, eski playerlar yarmış gitmiş..E bizede bol bol fgw yapmak düşer artık.
  • Nicklerinizi yazarsanız sevinirim duckroad oynayanlar
  • Discordian = 2h+Cleric

Frisky = 2h+Warlock
  • Toplanıyo muyuz ne? Aslında burda toplansak iyi eğleniriz. Gelen arkadaşlar pm atarlarsa yardımcı oluruz. Nick: Mirkwood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 24 Ocak 2013; 13:14:48 >
  • Oyun nasıl bi şey
  • nedense oyun eski oldugu için oynamak istemirem lo yetişemem cok sıkıcı oluyo sonra
  • Arkadaşlar bence server gayet iyi, yeni başlayanlar çok inanılmaz geride kalmıyor. Gelenler Mirkwood'a pm atarlarsa yardımcı olurum.
  • 7-8 aydan beri 110 cap sw oynamıyordum ama bir anda özledim :D İndirmeye başladım gelince pm atarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Toplanıyo muyuz ne? Aslında burda toplansak iyi eğleniriz. Gelen arkadaşlar pm atarlarsa yardımcı oluruz. Nick: Mirkwood

İndiriyorum hocam
  • You have reached the Account limit! bu hatayı alan başka kimse varmı siteye ilk defa üye oluyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugryksl902

You have reached the Account limit! bu hatayı alan başka kimse varmı siteye ilk defa üye oluyorum..

Bendede var aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

quote:

You have reached the Account limit! bu hatayı alan başka kimse varmı siteye ilk defa üye oluyorum..

Bendede var aynı hata

Serverda önceden oynadıysanız yada internet kafeden bağlanıyorsanız aynı ip üzerinden 4 yada 5 hesaptan fazla hesap açamıyorsunuz.Eğer önceden hesabınız olmadığına eminseniz ktunnel gibi proxy sitelerinden yada proxy programları ile proxy değiştirip siteden hesap alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

Bendede var aynı hata

Serverda önceden oynadıysanız yada internet kafeden bağlanıyorsanız aynı ip üzerinden 4 yada 5 hesaptan fazla hesap açamıyorsunuz.Eğer önceden hesabınız olmadığına eminseniz ktunnel gibi proxy sitelerinden yada proxy programları ile proxy değiştirip siteden hesap alabilirsiniz

İnternet kafede değilim önceden burada oyunda oynamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

Bendede var aynı hata

İnternet kafede değilim önceden burada oyunda oynamadım.

o zaman proxy ile hesap alabilirsiniz bug olmuştur yada hesap almışsınızdır hatırlamıyorsunuzdur bilemiyorum

• Mesajım bulunsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.