Şimdi Ara

EN YÜKSEK SES !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslr bende ipod nano vardı 1gb olanından ve sesi az olduğu için onu sattım ve üstünede biraz para koydum şimdi en fazla 130-140 liralık bi bütçem var...

ve size sormak istediğim şey ise şu 130 liraya en YÜKSEK ve tabiki KALİTELİ sesi veren mp3 player hangisidir....

kullanımıda biraz kolay olursa çok güzel olur video falan oynatmasına gerek yok....

kulaklık olarak orjinal sennheiser cx500 var...

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

saygılarımla...

• 140-160 lira arasında iriver t60 1-2 gb modelleri var.eğer trekstor bulabilirsen organix modelleri iyi ses verir.ama bulman zor sanırım.bence 150-160 a i river t60 modelini almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public Enemy -- 20 Mayıs 2008; 20:43:46 >
  • yüksek ses istiyorsanız philips almayın yeter...
  • peki t60 mi yoksa su yeni cikan sonylerin mi sesi daha yuksektir?
  • arkadaslar lutfen yardim edin
  • yukarı....
  • yukarı....
  • cowon u2 alabilirsin...o fiyata...en yüksek ses cowon larda
  • cowon al pişman olmazsın
    cowon u2
  • peki u2 mi yoksa organix mi ses yüksekliği açısından daha iyidir?
  • kreativenin 2.4 inçlik ekranlı zen modelleri var. 200 civarı
  • dostum organix i bilmem ama bende u2 var 10 numara ve senin bütçeye de tam uyuyor bence al pişman olmazsın,ben hatta geçenlerde usb den şarj adaptörü aldım şarjı felan da iyi gidiyor ha yalnız ben dinlemiyorum ama radyosunda hafif cızırtı olduğu söyleniyor frekanslardan dolayı o da update edilip düzeltiliyor haberin olsun....sonra söylemedi deme
    cowon
    izmirden selam...
  • Bence iriver.................
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahtar1

140-160 lira arasında iriver t60 1-2 gb modelleri var.eğer trekstor bulabilirsen organix modelleri iyi ses verir.ama bulman zor sanırım.bence 150-160 a i river t60 modelini almalısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.