Şimdi Ara

En Zeki Futbolcular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pirloyu herhangi bir maçta 90 dakika izleyin ve cevabınızı ona göre yazın.
  • pozisyon alma bilgisi olan forvetleri de çok zeki bulmuşumdur. ole gunnar solskjaer mesela.
  • ulan ne isimler çıkmış demekki forumun yaş ortalaması gerçekten düşükmüş zidane'ı izleyen sadece bikaç kişimi var şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

ulan ne isimler çıkmış demekki forumun yaş ortalaması gerçekten düşükmüş zidane'ı izleyen sadece bikaç kişimi var şimdi

Bende bunu yazmak için girmiştim. Zidane'ın oyun zekasına ulaşacak, hatta çeyreğine ulaşacak oyuncu daha anasının karnından doğmadı. Ne Maradona, ne Messi, ne Ronaldo, ne Iniesta ne Xavi vs. diye gider bu liste. Nice takdir ettiğim, sevdiğim, hayranı olduğum futbolcu vardır ama oyun zekası konusunda hiçbirini Zidane'ın yanına yaklaştırmam.

Çok gösterişli oynamadığından veya istatistikleri abartılı olmadığından yeni nesil bu adamın oyunun farkında değil.

• Pirlo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henrike
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

ulan ne isimler çıkmış demekki forumun yaş ortalaması gerçekten düşükmüş zidane'ı izleyen sadece bikaç kişimi var şimdi

Bende bunu yazmak için girmiştim. Zidane'ın oyun zekasına ulaşacak, hatta çeyreğine ulaşacak oyuncu daha anasının karnından doğmadı. Ne Maradona, ne Messi, ne Ronaldo, ne Iniesta ne Xavi vs. diye gider bu liste. Nice takdir ettiğim, sevdiğim, hayranı olduğum futbolcu vardır ama oyun zekası konusunda hiçbirini Zidane'ın yanına yaklaştırmam.

Çok gösterişli oynamadığından veya istatistikleri abartılı olmadığından yeni nesil bu adamın oyunun farkında değil.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1305187/Zinedine-Zidane-hails-Paul-Scholes-regrets-lining-Manchester-United-ace.html

elbette scholes da zidane hakkında aynı şeyleri düşünüyordur bu yüzden bu haber bir kıstas olamaz ama gene de koymak istedim. zidane'ın scholes'tan tek artısı general imajına çok daha fazla sahip olmasıydı, rakibe korku verirdi. yoksa hücumda tamamen aynı şeyleri yaptıklarını düşünüyorum (o oyun zekası dediğimiz mevzu da dahil) hatta scholes'un savunması zidane'dan 1-2 tık daha iyiydi. ha tabi kadroma katacak olsam dosta güven düşmana korku veren imaj savunmadan daha önemli olduğu için ben de zidane'ı tercih ederdim, futbolun psikolojik yönü de önemli. fakat bu scholes'un zidane'la aynı seviyede bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. gelmiş geçmiş en iyi beş göbek oyuncusundan ikisi bunlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

quote:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1305187/Zinedine-Zidane-hails-Paul-Scholes-regrets-lining-Manchester-United-ace.html

elbette scholes da zidane hakkında aynı şeyleri düşünüyordur bu yüzden bu haber bir kıstas olamaz ama gene de koymak istedim. zidane'ın scholes'tan tek artısı general imajına çok daha fazla sahip olmasıydı, rakibe korku verirdi. yoksa hücumda tamamen aynı şeyleri yaptıklarını düşünüyorum (o oyun zekası dediğimiz mevzu da dahil) hatta scholes'un savunması zidane'dan 1-2 tık daha iyiydi. ha tabi kadroma katacak olsam dosta güven düşmana korku veren imaj savunmadan daha önemli olduğu için ben de zidane'ı tercih ederdim, futbolun psikolojik yönü de önemli. fakat bu scholes'un zidane'la aynı seviyede bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. gelmiş geçmiş en iyi beş göbek oyuncusundan ikisi bunlar zaten.

Scholes'da zeki bir oyuncu ama ben onun etkinlik alanının daha çok dikine gitmek ve hücumu kurmak olarak görüyorum. Zidane'ın general imajı ise bence oyunun herhangi bir bölgesinde dahi ağırlığını hisettirmesi. Dediğim gibi Scholes'da çok sevdiğim oyunculardan birisi ama benim şahsı kanım bu yönde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

quote:

Scholes'da zeki bir oyuncu ama ben onun etkinlik alanının daha çok dikine gitmek ve hücumu kurmak olarak görüyorum. Zidane'ın general imajı ise bence oyunun herhangi bir bölgesinde dahi ağırlığını hisettirmesi. Dediğim gibi Scholes'da çok sevdiğim oyunculardan birisi ama benim şahsı kanım bu yönde.

En Zeki Futbolcular

şaka bir tarafa katılıyorum yorumuna.

• Droogie D kullanıcısına yanıt

Çok itici bir capsmiş, hazırlayanın eline sağlık. Kullanırım bende bunu
  • quote:

Çok itici bir capsmiş, hazırlayanın eline sağlık. Kullanırım bende bunu

rica ederim
  • ZİDANE KUŞKUSUZ
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    bastım eksiyi saçmalama oyun zekası en ileri oan forvet benzemadır bikere orta sahada modric ne yapması gerektiğini okadar iyi biliyor ki defanstada carvaljal

sizin sorununz şu çok iyi futbolcu çok zekiymiş gibi geliyor alex ile mesut özil mesut daha iyi ama alex ondan kat kat zeki idi bunu ayırt edemiyosunuz bildiğiniz üç beş çok iyi oyuncuyu yazıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Orta saha: İniesta ve david silva
    Forvet :Messi

Genel olarak Messi.

Bu ne ya messi'nin şimdiye intihar etmemesi mucize ilk gol 5.40 da geldi yazık adam bu video da en az 50 asist gitmiş yalnız paslar hep aynı sagdan sola

• keşke yerli oyuncu diye açsaydınız, dünyada biçok oyuncu var-vardı, zidane,pirlo,xavi vs. bunların arasından seçim yapmakta zor..
  • Lizaruzunun bi cümlesi vardi '' Ne zaman ne yapacagimizi bilmesek topu Zidane atardik ''

• Alex bi tanesidir.

• Messi

• Burak Yılmaz

Şaka lan şaka tabikide messi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.