Şimdi Ara

En Zor Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim listemde ilk 2 sıralama. Üçüncü oyun aklıma gelmiyor.

1- Super Mario Bros.: The Lost Levels (1986)
    2- Mega Man (1987)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Mayıs 2019; 13:4:9 >
  • The Lost Levels'i bugun snes emulatorde denedim kanser etti oyun.

Speedrun yapmak en iyisi. Cok dusununce daha erken yaniyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NES'deki orijinal versiyonunu Load-Save yapa yapa bitirmiştim. Aşırı zordu. Tabi SNES'deki nasıl onu bilmiyorum. SNES için Remake yapmışlar.

-----

NES (Famicom Disk System) Versiyonu

-----

SNES Remake Versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mayıs 2019; 1:41:24 >

• Zorlukta fazla fark yoktur. Grafik iyilestirmesi haric fark yok zaten.

2.bolum cok sikintili ilkini kayipsiz gectim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 31 Mayıs 2019; 1:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro konsollarda gördügüm en zor oyun Ghosts'n Goblins
    Super Ghouls 'N Ghosts cok zor bu oyunu kendi makinasında bitiren babayigit zannetmiyorum ben xbox da saveleye savaleye bitirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türünün belki de en iyisi olarak nitelendirilen IKARUGA rahatlıkla diyebilirim.

En Zor Oyunlar

En Zor Oyunlar

• Super Mario Bros.'ta hızlıca 8. dünyaya geliyorum ama ikinci bölümde (8-2) ölüyorum. Save yapa yapa bitirmiştim.

Eski oyunları oynamak harbiden sabır ve emek istiyor. Oyunda ne save var ne bir şey. Bir başladın mı sonuna kadar gitmen gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ağustos 2019; 14:46:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Evet, sıft bu yüzden Nintendo Switch'e NES oyunları için geriye sardırma özelliği geldi. Geriye sardırarak save etmiş gibi oynuyorsunuz.
  • Lode Runner da zordu. Sanıyorum bu oyun da bitmeyen oyunlardan. Belli bir bölüm geçtikten sonra eski bölümleri tekrar oynatıyor. Sonsuza kadar böyle devam ediyor.

Buna örnek oyunlar:

- Battle City (Tank)
    - Mario Bros (1983)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Temmuz 2019; 0:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Lode Runner da zordu. Sanıyorum bu oyun da bitmeyen oyunlardan. Belli bir bölüm geçtikten sonra eski bölümleri tekrar oynatıyor. Sonsuza kadar böyle devam ediyor.

Buna örnek oyunlar:

- Battle City (Tank)
    - Mario Bros (1983)

Lode Runner'ı emülatörde bitirdim. Tek seferde bitirebilmek için oyunu çok oynamalı ve bölümleri ezberlemelisiniz :) Her bölümü geçince yine save ede ede bitirdim :)

Oyunun sonu var mıydı? Bazı oyunlar örneğin 20 bölüm geçtikten aynı bölümleri tekrar oynatıp bitmiyordu. Sonsuza kadar devam ediyordu.
  • quote:

Oyunun sonu var mıydı? Bazı oyunlar örneğin 20 bölüm geçtikten aynı bölümleri tekrar oynatıp bitmiyordu. Sonsuza kadar devam ediyordu.
    Oyun elli bölümden oluşuyor ve bu elli bölümün her biri özgün (bu elli bölümü bitirdiğim için oyunu bitirdim sayıyorum). Ardından başa alıp tekrar ediyor kendini.

Ekleme: İnanır mısınız? Nİnja Gaiden'i tek canla speedrun yaparak geçiyorum :) Oyun özellikle son bölümlerde çok zorlaşıyor. Kasedini takıp tvde bitirmişliğim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ağustos 2019; 14:50:18 >
    Lode Runner'ın PS1'e çıkanı vardı. Lode Runner The Legend Returns. Bu oyun müthiş, yapışkan yerler vardı yavaşlatıyordu. Müzikleri de süperdi.
  • quote:

Lode Runner'ın PS1'e çıkanı vardı. Lode Runner The Legend Returns. Bu oyun müthiş, yapışkan yerler vardı yavaşlatıyordu. Müzikleri de süperdi.
    Aladdin'de (Snes) paraşütü açamıyorum. Aynı oyunun Nes versiyonunda select tuşuna basılı tutarak paraşütü açıyordum. Ama Snes'te olmuyor. Select + hızlı koşma + zıplama tuşuna aynı anda bastığımda (bilerek basmıyorum, oyun gereği elim gidiyor) oyun resetleniyor.

Nasıl açılıyor şu paraşüt? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ağustos 2019; 14:50:29 >
    R butonu hocam. RetroArch'tan mı oynuyorsun?

Eğer eski oyunlarla ilgili kılavuz ihtiyacın olursa GameFAQs sitesindeki FAQs bölümünden bakabilirsin.

gamefaqs.gamespot.com
    Disney's Aladdin - Boss FAQ - Super Nintendo - By Rithramier - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/snes/563509-disneys-aladdin/faqs/17829
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sağ üstteki tuş R oluyor. Denerim :)

Retropie'dan oynuyorum (içinde retroarch var mı, emin değilim). Oyunla alakalı takıldığımda nette aramaktansa kendi başıma bulmayı tercih ederim. Bazen işte sinir olduğumda bakıyorum :)

Hikayeli ve ilerlemeli oyunları severim. Bu oynadığım Aladdin'in bire bir NES versiyonunu bitirmişliğim var. Hem de çook eskiden :) Yalnız bu kez save state'siz :D
  • Flappy unutulmaz zorluğu . Bunu bitirmiştik ben küçükken dayım la beraber.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.