Bildirim
En Zor Oyunlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim listemde ilk 2 sıralama. Üçüncü oyun aklıma gelmiyor.
1- Super Mario Bros.: The Lost Levels (1986)
2- Mega Man (1987)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Mayıs 2019; 13:4:9 > -
-
The Lost Levels'i bugun snes emulatorde denedim kanser etti oyun.
Speedrun yapmak en iyisi. Cok dusununce daha erken yaniyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zorlukta fazla fark yoktur. Grafik iyilestirmesi haric fark yok zaten.
2.bolum cok sikintili ilkini kayipsiz gectim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 31 Mayıs 2019; 1:59:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
retro konsollarda gördügüm en zor oyun Ghosts'n Goblins
Super Ghouls 'N Ghosts cok zor bu oyunu kendi makinasında bitiren babayigit zannetmiyorum ben xbox da saveleye savaleye bitirdim -
-
Super Mario Bros.'ta hızlıca 8. dünyaya geliyorum ama ikinci bölümde (8-2) ölüyorum. Save yapa yapa bitirmiştim.
Eski oyunları oynamak harbiden sabır ve emek istiyor. Oyunda ne save var ne bir şey. Bir başladın mı sonuna kadar gitmen gerekiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ağustos 2019; 14:46:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, sıft bu yüzden Nintendo Switch'e NES oyunları için geriye sardırma özelliği geldi. Geriye sardırarak save etmiş gibi oynuyorsunuz. -
Lode Runner da zordu. Sanıyorum bu oyun da bitmeyen oyunlardan. Belli bir bölüm geçtikten sonra eski bölümleri tekrar oynatıyor. Sonsuza kadar böyle devam ediyor.
Buna örnek oyunlar:
- Battle City (Tank)
- Mario Bros (1983)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Temmuz 2019; 0:48:25 > -
Lode Runner'ı emülatörde bitirdim. Tek seferde bitirebilmek için oyunu çok oynamalı ve bölümleri ezberlemelisiniz :) Her bölümü geçince yine save ede ede bitirdim :)quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Lode Runner da zordu. Sanıyorum bu oyun da bitmeyen oyunlardan. Belli bir bölüm geçtikten sonra eski bölümleri tekrar oynatıyor. Sonsuza kadar böyle devam ediyor.
Buna örnek oyunlar:
- Battle City (Tank)
- Mario Bros (1983)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunun sonu var mıydı? Bazı oyunlar örneğin 20 bölüm geçtikten aynı bölümleri tekrar oynatıp bitmiyordu. Sonsuza kadar devam ediyordu. -
Oyun elli bölümden oluşuyor ve bu elli bölümün her biri özgün (bu elli bölümü bitirdiğim için oyunu bitirdim sayıyorum). Ardından başa alıp tekrar ediyor kendini.quote:
Oyunun sonu var mıydı? Bazı oyunlar örneğin 20 bölüm geçtikten aynı bölümleri tekrar oynatıp bitmiyordu. Sonsuza kadar devam ediyordu.
Ekleme: İnanır mısınız? Nİnja Gaiden'i tek canla speedrun yaparak geçiyorum :) Oyun özellikle son bölümlerde çok zorlaşıyor. Kasedini takıp tvde bitirmişliğim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ağustos 2019; 14:50:18 >
Lode Runner'ın PS1'e çıkanı vardı. Lode Runner The Legend Returns. Bu oyun müthiş, yapışkan yerler vardı yavaşlatıyordu. Müzikleri de süperdi. -
Aladdin'de (Snes) paraşütü açamıyorum. Aynı oyunun Nes versiyonunda select tuşuna basılı tutarak paraşütü açıyordum. Ama Snes'te olmuyor. Select + hızlı koşma + zıplama tuşuna aynı anda bastığımda (bilerek basmıyorum, oyun gereği elim gidiyor) oyun resetleniyor.quote:
Lode Runner'ın PS1'e çıkanı vardı. Lode Runner The Legend Returns. Bu oyun müthiş, yapışkan yerler vardı yavaşlatıyordu. Müzikleri de süperdi.
Nasıl açılıyor şu paraşüt? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ağustos 2019; 14:50:29 >
R butonu hocam. RetroArch'tan mı oynuyorsun?
Eğer eski oyunlarla ilgili kılavuz ihtiyacın olursa GameFAQs sitesindeki FAQs bölümünden bakabilirsin.
gamefaqs.gamespot.comDisney's Aladdin - Boss FAQ - Super Nintendo - By Rithramier - GameFAQshttps://gamefaqs.gamespot.com/snes/563509-disneys-aladdin/faqs/17829 -
Teşekkür ederim. Sağ üstteki tuş R oluyor. Denerim :)
Retropie'dan oynuyorum (içinde retroarch var mı, emin değilim). Oyunla alakalı takıldığımda nette aramaktansa kendi başıma bulmayı tercih ederim. Bazen işte sinir olduğumda bakıyorum :)
Hikayeli ve ilerlemeli oyunları severim. Bu oynadığım Aladdin'in bire bir NES versiyonunu bitirmişliğim var. Hem de çook eskiden :) Yalnız bu kez save state'siz :D -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X