Şimdi Ara

End game de Talent değiştirme zorunluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar arama yaptım fakat bulamadım benzerı bır konu o yuzden ben açmak istedım
    Bildiğiniz gibi nerdeyse bütün classlar end game de talntlarını değiştirmek zorunda kalıyor yanı ya kotu itemlarla kalıcaksın ya rank 14 olucaksın yada istemediğin bir build yapmak zorunda kalıcaksın
    Örnek olarak shamanla enc. oynaması cok zevklıyken end game de bır heal bot olmak zorunda kalıyorsunuz

Benim düşüncem blizzin bunun için 2 farklı talent yapma hakkı tanıması yanı şöyleki;
    mesela MC ye gırıyorsunuz ve başka bır talnt build sıze sormadan aktif oluyor
    aynı sekılde cıkınca da asıl buildınız aktıf oluyor
    bu yöntem her ne kadar item toplama konusunda yardım etmesede (mesela healer itemları toplama zorunlulugundan bahsedıyorum) butun oyunu heal basarak geçirme zorunlulugu ortadan kalkmış oluyor
    siz ne düşünüyorsunuz ?

• senin dediğin şekilde olursa,talent buildin bi dez avantajı kalmaz,öle olsaydı herkez pvp build yapardı,instance lara girincede diğer build,oh ne ala memleket
    aslında benimde bi shaman ım olsaydı aynı senin gibi düşünürdüm,bu yöntem shaman-druid-priest lere uygulansa ii olurdu.
    yani olmas.paran varsa instance a girince healer ol dışarda ench
  • bak sana tavsiyem git bi tane alt char aç ama heal yapmaktan çoooooooook uzak bi sınıf olsun ben öle yaptım şu an talentlerim 0 / 7 / 44 ve mutluyum aslında şaman gibi healleyen başka sınıf yok benim yaptıımı yap ver bütün talentleri restoya.. sonra raidlerde aban chain heal en zevklisi budur
  • bende bi shamanım ve dediğiniz gibi guildin istemesiyle resto yani heal botu oldum ::D ama bc ile birlikte yeni ırklardan bi klass seçip kasıçağım heal büyüsü olmamasına dikkat ederek :=)
  • Bende bi enc. shamanım ve instance deyken de enc olmayı tercih ederim gerçekten sıkıcı birşey dir healerlık ^^.
  • Bunun en büyük sebebi halen 60 LvL olup en baba boss'ları kesme seviyesine gelip fakat class'ların görevini halen anlayamamı$ oyuncuların olmasından kaynaklanıyor...
  • neyin sebebi bu? kim anlamamış classının görevini? bi priest shadow olup mcde görev alabiliyor sen priest illa heallermıdır demek istiyorsun? pek anlayamadım kusura bakma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brightlance.an

neyin sebebi bu? kim anlamamış classının görevini? bi priest shadow olup mcde görev alabiliyor sen priest illa heallermıdır demek istiyorsun? pek anlayamadım kusura bakma...

Yok onu kastedmedim...Her class'ın görevleri açık ve zaten bellidir...Kalkıp'ta ben Heal atamam diyen Priest hiç Priest açmasın...Priest Main Healer'dır bu her zaman böyledir...Fakat oyunda main healer olan Priest'in eksikliği Healing'i olan tüm class'ları Heal Bot'a dönü$türebilir yerine göre...Yani tüm bu sorunlar Holy gitmi$ Priest eksikliğinden kaynaklanıyor...Oyuncularda class'ların görevlerini bilmediği için ve healer olan Priest bulamadıkları için kalkıp Shaman'a Totem dik destek ol demek yerine Healer ol diyorlar mesela...

Priest Main Healer
    Druid Main Destek
    Paladin Main Destek/Tank
    Shaman Main Destek
    Warrior Main Tank
    Mage Main DPS/AoE
    Warlock Main DPS/Debuffer
    Rogue Main DPS/Disturber
    Hunter Main DPS/Disturber

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

Orjinalden alıntı: brightlance.an

neyin sebebi bu? kim anlamamış classının görevini? bi priest shadow olup mcde görev alabiliyor sen priest illa heallermıdır demek istiyorsun? pek anlayamadım kusura bakma...

Yok onu kastedmedim...Her class'ın görevleri açık ve zaten bellidir...Kalkıp'ta ben Heal atamam diyen Priest hiç Priest açmasın...Priest Main Healer'dır bu her zaman böyledir...Fakat oyunda main healer olan Priest'in eksikliği Healing'i olan tüm class'ları Heal Bot'a dönü$türebilir yerine göre...Yani tüm bu sorunlar Holy gitmi$ Priest eksikliğinden kaynaklanıyor...Oyuncularda class'ların görevlerini bilmediği için ve healer olan Priest bulamadıkları için kalkıp Shaman'a Totem dik destek ol demek yerine Healer ol diyorlar mesela...

Priest Main Healer
    Druid Main Destek
    Paladin Main Destek/Tank
    Shaman Main Destek
    Warrior Main Tank
    Mage Main DPS/AoE
    Warlock Main DPS/Debuffer
    Rogue Main DPS/Disturber
    Hunter Main DPS/Disturber

konu ile pek ilgisi yok ama bahsetmek istedim
    holy priest sayısının azlığı konusunda katılıyorum
    bu oyundan değil de oynayan insanlardan kaynaklanıyor
    hem heal atma bir yerden sonra sıkar hemde grup içinde veya raid içinde gelen tepkiler sıkar
    ben level 20 den 60 a kadar priest arkadaşım ile kasmıştım.
    girdiğimiz instancelarda kalkan kullanmayan tanklar falan yüzünden wipe yediğimizde suçu hep priye atarlardı, niye heallemedin falan, wtf lafı vardır bide
    ulan tank diye alıyoruz seni niye kalkan kullanmıyorsun, yok ben dps warriorum falan
    shadow form gibi holy iken de ayrı bir form eklense belki neslin devamını sağlarlar
    bunun gibi yada daha ilginç bir sürü anısı vardır priest arkadaşların
    hal böyle olunca insan açmak istemez tabi ki priest, hele holy hiç uğraşmaz

• charına hakim olduktan sorna holy pri olarak, sha priyi oynaya oynaya kesenlerde var sonuçta, bunun dışında arkadaşın söylediği bir ara gündeme gelmişti ama öyle bişey hiç gerçekleşmedi, heralde gerçekleşmeyecekte :) (holy form)
    druid e sıf healer olsun diye bir form gelior tbc ile ama priest için o tarz bir olay yok
  • arkadaşlar shaman bir ornekti sadece
    killerdevil dediğine ben katılmıyorum ben shaman sınıfını seven biri isem mesela neden healer olmak zorundayım ? shaman ench. ile çok farklı noktaya gıdebılırken neden healer olmak zorunda kalıyor 'butun oyun boyunca!'
    dediğim gibi mesela su an warlock ile oynuyorum benim favorı builim des. iken ondan bile farklı build istenıyor
    bızler classlarımızı pvede bıze veılen gorevler için mı kastık ?
    yanı sız; "kasıcaksan zevkalmaktan vazgecıceksın" olayına oyle kaptırmıssınız kı kendınızı .. ben neden sevdığim buildden vaz gecmek zorunda kalıyorumkı ?
    o zaman talnt buildler kalksın herkes healer ise healer tank ise tank olsun warror 2h kullanmasın vs vs

Dragon_Rider,abiş , ben bu oyunu beta zamanlarından berı oynuyorum
    classların gorevlerının ne olduğunu emın ol biliyorum
    benım yukarda yazdığım neden boyle oldugu
    sacma bır mecburiyet yuzunden ıstediğimiz buildlerın yapılamayışı bu kadar basit

charına hakım olan holy de oynar fln yazmıslar bırde
    o zaman 2 buildı de holy yapıp oynayabılırsın yanı soylediğim taktıkte bir sıkıntı yok aksıne oyunu daha zevklı hale getırıceğini dusunuyorum

• aslında evet dragon_rider ın söylediklerinde hak verdiğim noktalar var...
    sonuçta blizzard bunları belli bi sistem şeklinde yapmış... instanceler belli bi düzen olduktan sonra tamamlanıyor kesiyoruz... healerlar olmasa kesilmiyor... karakter açarken yaptığımız bi hata karakterimizin nerde ne görevlerde kullanıldığını tam bilmeden başlamamızdan kaynaklanıyor... " ya ben biliyorum kardeşim ama öyle olmak istemiyorum dediğimizde. " kendine göre bi guild bulup o instancelere girip item toplarız yada bunları bırakıp rank kasma yoluna koyulunur (swain dediği gibi )... killerdeville katılıyorum açıkcası dediği gibi talent bi dalda seni üstün kılmaya yarıyor.. sonuçta bazı olayların sonuçlarına katılmak zorunda kalıcaz... swainin örnek verdiği gibi 2build yapılma olayı olsadı benim için güzel olurdu ama bi çok kişinin karşı çıkacagınada eminim oyun sırf pvp üzerine kurulu ise yapılabilinir...

• quote:

Orjinalden alıntı: swain

bızler classlarımızı pvede bıze veılen gorevler için mı kastık ?

ne için kastın o zaman kardeş ? blizz sana zorla pve yaptırmıo heralde. rank14 olucam dersin bu seferde bütün gün bg girmek zorundamıyım dersin.. bi süre sonra tek düzeleşio ama yapıcak bişi yok sonuçta ya pve den ya da pvpden itemlerini aldıktan sonra dierine geçebilirsin

mesela bende baştan ben şamanım o kadar healer sınıf varken bende mi yapmak zorundayım die düşünüodum ama pve de dps yapmaya çalışan şamanları gördükçe heal yapmanın şaman için daha iyi bi seçenek oldunu gördüm ve şu an çok da iyi healliorm ayıptır sölemesi

• Fistancım demişki holy olupta shadow priesti oynaya oynaya kesenler var.E zaten shadow priesti kesin yatırabilecek başka bir class yok.bende holyim su anda hakkaten cerez oluyorshadow lar :)
  • bu oyunda pve yapıcam, naxxramas farmlayacam diyen bir player karakterini ona göre yapılandırmalıdır.. Shamanlar ben dps yapıcam stormstrike acıp wf gecicem diyorsa ya o charı silsin ya da bg yapsın.. durum şu an böyle bc'de ne değişecek hep birlikte göreceğiz
  • Bi guildde en rahat classlar rogue ve hunterlardır... Adam gelipte sana şu Talentını şöyle değiştir vsvs kafanı yemiyor...
    en kötü ihtimalle Full BM gitmiş hunter'a belki az DPS yapıyorsun diye değiştirtirler talentını... LR yad TSA yapması konusunda.
    Bu tür şeyler haricinde ben hiçbir guildde rastlamadım rogue ve hunter'ın talent değiştirmeye zorlanıldığını... Bu iki class dışında kalanlar instance da kolaylık olması açısından talentlarını maalesef değiştirmeli... ve öylede yaptırıyorlar çoğu guildler
    Ben şunu düşünüyorum eğer PvE yapıyorsan, gerçekten yapmak istiyorsan ve elindeki karakterinide seviyorsan, hem guildin hemde karakterin için iyi olanı düşünmelisin... Yani Frost olacaksan frost yada tank olmalıysan tank olmalısın... PvE kasmak istiosan sonuçlarınıda kabul etmiş olmalısın bi yerde...

Bu arada sırf şu priestların nazından 5 shaman 2 druid 1 priest 2hunter 3rogue 3mage 2warlock 2 warrior ZG yaptığımız oldu... ne demek tam 5 tane shaman!!!
    3 shaman resto olunca, shadowlar girememişti ZGe
    Guildde topu topu 6priest vardı 1holy, 1discip , 4shadow ve bunlar PvE yapmak istiolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 27 Kasım 2006; 14:19:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bu oyunda pve yapıcam, naxxramas farmlayacam diyen bir player karakterini ona göre yapılandırmalıdır.. Shamanlar ben dps yapıcam stormstrike acıp wf gecicem diyorsa ya o charı silsin ya da bg yapsın.. durum şu an böyle bc'de ne değişecek hep birlikte göreceğiz

BCde biz de dps yapıcaz lay lay Fury Shaman ftw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ion

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bu oyunda pve yapıcam, naxxramas farmlayacam diyen bir player karakterini ona göre yapılandırmalıdır.. Shamanlar ben dps yapıcam stormstrike acıp wf gecicem diyorsa ya o charı silsin ya da bg yapsın.. durum şu an böyle bc'de ne değişecek hep birlikte göreceğiz

BCde biz de dps yapıcaz lay lay Fury Shaman ftw

Roquelara da heal basma özelliği gelmiş her roq resto olmak zorunda

• quote:

Orjinalden alıntı: kadeve

Bi guildde en rahat classlar rogue ve hunterlardır... Adam gelipte sana şu Talentını şöyle değiştir vsvs kafanı yemiyor...
    en kötü ihtimalle Full BM gitmiş hunter'a belki az DPS yapıyorsun diye değiştirtirler talentını... LR yad TSA yapması konusunda.
    Bu tür şeyler haricinde ben hiçbir guildde rastlamadım rogue ve hunter'ın talent değiştirmeye zorlanıldığını... Bu iki class dışında kalanlar instance da kolaylık olması açısından talentlarını maalesef değiştirmeli... ve öylede yaptırıyorlar çoğu guildler
    Ben şunu düşünüyorum eğer PvE yapıyorsan, gerçekten yapmak istiyorsan ve elindeki karakterinide seviyorsan, hem guildin hemde karakterin için iyi olanı düşünmelisin... Yani Frost olacaksan frost yada tank olmalıysan tank olmalısın... PvE kasmak istiosan sonuçlarınıda kabul etmiş olmalısın bi yerde...

Bu arada sırf şu priestların nazından 5 shaman 2 druid 1 priest 2hunter 3rogue 3mage 2warlock 2 warrior ZG yaptığımız oldu... ne demek tam 5 tane shaman!!!
    3 shaman resto olunca, shadowlar girememişti ZGe
    Guildde topu topu 6priest vardı 1holy, 1discip , 4shadow ve bunlar PvE yapmak istiolardı

belkide bu yüzden rogue ve hunter çok fazla ,en azından bizim serverda,ama bazıları fazlalıktan dolayı sağlam guildlere giremiyo,ben şuan resto druidim resto olduğumu bilmemelerine karşın(büyük ihtimale isterler) çok fazla guild teklifi geliyo ki bi guildim var zaten

• Sağlam pve guildi istiyorsanız acın full resto druid yeriniz hazır

Yine BC ile alliance shaman, horde paladin oynayacak.. eğer deli level kasarım diyorsanız bc ile abanın birine hemen 70 leyin istediğiniz guilde girin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 27 Kasım 2006; 16:26:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.