Şimdi Ara

Ender Arslan Galatasarayda !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bayan basket takımımız şuan avrupanın en güclüsü
  • Resmi siteden henüz açıklama yok Andric konusunda ama 2 gündür birçok sitede gördüm haberi.

Belki de yanlış anonstur bilemeyiz.
  • Andric takımın en kazmasıdır.
  • Twitter'da yazdığımı yazayım.
    Ender Arslan güzel transfer. Dün de Cevher Özer ile anlaşılmıştı. En büyük eksiğimiz kaliteli yerli oyuncu için güzel hamleler.
  • Shumpert seneye Türk statüsünde oynayacakmış kaliteli yabancılar alarak THY Euroleague gruplara kalsak süper olur ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Bana kalırsa Shipp de gidebilir, daha kaliteli yabancılar şart. Ama en sevindiğim Shumpert'ın takımda kalması oldu.

shumpert gelecek sezon türk statüsünde oynayacak, böyle olmasa gönderebilirledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Bana kalırsa Shipp de gidebilir, daha kaliteli yabancılar şart. Ama en sevindiğim Shumpert'ın takımda kalması oldu.

shumpert gelecek sezon türk statüsünde oynayacak, böyle olmasa gönderebilirledi.

katılıyorum,şut konusu dışında iyi yaptığı şey yok.kendi şutunu kendi de yaratamıyor anca servis edeceksin.

ama kaliteli yerli olmadığı için türk statüsünde olması şuan büyük avantaj.
  • yabancı transferinde beklemeliyiz bence eğer lokavt olursa ki muhtemelen istemesemde olacak, ozaman görün şamatayı fanatik ve fotomaç basketboluda kirletir kobe galatasaray'da Lebron Fenerde Wade Beşiktaşta diye
  • Ender Arslan'ı beğenirim, iyi transfer ama Cevher'i niye aldık anlamadım.
    Sanırım rotasyon için.

Andric'le 2 yıllık uzattığımız konuşuluyor, umarım doğrudur.
    Ligdeki en iyi uzun savunmacılardan biri, hücumu da var, yaşı da genç, kalması iyi olur.

Ermal'i Efes kaptı, biz de onlardan Kerem Gönlüm'ü kaparsak mükemmel olur.
    En beğendiğim yerli uzun.
    Zaten kariyerini Galatasaray'da bitirmek istediğine dair bir açıklama yapmıştı birkaç hafta önce.
  • Jerry Johnson Asvala takımı ile anlaşmış
  • Alper aldemir kim ya Furkan Aldemir olmasın o . Büyük ihtimal o da bitecek gibi 3 genç futbolcu verecekmişiz KSK ya furkan aldemir karşılığı. Habertürk'ün haberi
  • andrici beğenmeyen insanlar var ilginç.
  • İyi transfer.

Ben tutkunun gidebileceğini düşünüyorum ermal gibi o da sürpriz yapabilir çünkü final serisinden sonra gs tv ye yaptığı açıklamalarında çok yuvarlak konuştu biz olmasakta gs artık doğru yolda vss.. falan gibi opsiyonluydu sözleşmesi her an gidebilir
  • Acilen Euroleague tecrübesi olan yabancı 2-3 oyuncu gerekiyor.
  • Kötü ve gereksiz bir transfer,Ender'in net hiçbir vasfı yok,bir fayda da veremez.Hele hedeflerini büyütmüş bir Gs'de yeri asla yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.