|
endüstiriyel çamaşır makinesi tavsiyesi
-
-
artık banada yetmez oldu 8 kg sevimli birşey bulursam alıcam -
BÖWE TOLON ELECTROLUX GİBİ MARKALAR URETIYOR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 11 Nisan 2013; 15:24:36 > -
LG'nin 17 kg çamaşır makinası var yeni çıkmış. Bir bakın isterseniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GülçinGE
aradım hemen bayileri 3600 fiyat iyi uygun ama biz otelde kullancağımız için garanti kapsamından çıkıyor yani bu ev kullanımı için .. Teşekkür ederim bilgi paylaştığınız için -
otel ıcın electrolux böwe tolon ıyıdır kazanları genıiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 11 Nisan 2013; 19:52:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: arimayaa
Arkadaşlar selam endüstiriyel çamaşır makinesi araştırıyorum 15 kg lik önerebileceğiniz marka site var mıdır ?
Arkadaşların tavsiyelerine ek olarak İnoksan ve Tolkar da olabilir. Sanırım Denizli'desiniz, Tolon'un Pelitlibağ taraflarında servisi de var. -
quote:
quote:
aradım hemen bayileri 3600 fiyat iyi uygun ama biz otelde kullancağımız için garanti kapsamından çıkıyor yani bu ev kullanımı için .. Teşekkür ederim bilgi paylaştığınız için
Ev için 17 kg çok gerçekten. Samsungunda 14 kg makinası vardı. Kurutmalı modeller bu ikiside.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
aradım hemen bayileri 3600 fiyat iyi uygun ama biz otelde kullancağımız için garanti kapsamından çıkıyor yani bu ev kullanımı için .. Teşekkür ederim bilgi paylaştığınız için
Ev için 17 kg çok gerçekten. Samsungunda 14 kg makinası vardı. Kurutmalı modeller bu ikiside.
bana çok gereksiz geliyor yüksek kapasite ve fazlasıylada israf hem yıkamada kullanılan enerji hemde deterjan miktarı 8 kg dan fazlası çok gereksiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
quote:
quote:
quote:
bana çok gereksiz geliyor yüksek kapasite ve fazlasıylada israf hem yıkamada kullanılan enerji hemde deterjan miktarı 8 kg dan fazlası çok gereksiz
17 yada 14 kg çamaşır makinası ev için fazla gerçekten. Ama evde bizim gibi 12 kişi olunca malesef iyi oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
quote:
quote:
quote:
17 yada 14 kg çamaşır makinası ev için fazla gerçekten. Ama evde bizim gibi 12 kişi olunca malesef iyi oluyor.
o zaman başka
-
Merhaba,
Size TOLKAR'ın ürettiği tamamen yerli üretim olan Hydra Serisi / Tam otomatik çamaşır yıkama ve sıkma makinelerimizi öneririm.
Isıtma Tipi : Elektrik/Buhar , 300G sıkma gücü, %100 Endüstriyel gövde yapısı, kaynaksız iç tamburu ve KOMPLE PASLANMAZ ÇELİK İç-dış tambur/dış kapakları ile profesyonellere yönelik üretilmiş %100 müşteri memnuniyeti garantili tamamen yerli üretim bir modeldir.
Merkez : Fabrika - Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, 10036 Sokak No: 4-6 P.K.35620 Çiğli - İZMİR
Telefon : +90 232 376 85 00
Fax : +90 232 376 76 58
E-Mail : satis@tolkar.com.tr
http://www.tolkar.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtekinn -- 19 Aralık 2015; 10:52:24 >
-
Endüstriyel alanlar için çamaşır makinesi tavsiyesinde bulunmak için deneyim sahibi olanların yorumları çok önemli. Bir çok yerli yabancı marka bu konuda üretim yapıyor satış yapıyor.
Gercek kullanıcı deneyimi yakalamk için cihazları kullanan birilerine sormak en mantıklııs.
2019 yılındn biz otelimiz için vistamakine.com dan Miele makina almıştık. Sorunuz yılalrca kullandık bunun gibi 2 makina daha başka arkadaşlar aldılar onalrda sorunsuz kullanıyorlar.
Fakat gercekler acıdır, ne yazıkki ekonomik tablolar bu kalitedeki mir marka için Türkiye piyasasını zorluyor.
Bizde bu yazın başında vista makine ile görüştük, Miele ye alternatif olarak fiyat performasn acısından en yakın olanın bizlere Fagoru almamız tavsiye ettiler. Biraz arştırdım yabancı yerli kaynakları tabi yine döndük dolaştık uzmanalrdan yerdım aldık ve Fagor marka ürünlerden 2 adet aldık. Bu adreste ve vistanın fagor ürünelrini bulabilirisniz. https://sanayitipicamasirmakinesi.com.tr/ çok şık ve hantal olamayan cok yer kaplamayıp gayet modenrn tasarımları ile iyi cihazlar. Yıkama ve kurutma konusunda da gayet başarılılar.
En önemli nokta yıkıyacagınız çamaşır miktarına göre seçim yapın. yani gidipda 120kg. 50kg. ihtiyacınız yok ise almayın.
kac kilo almanız gerektiğini bilmiyorsanız hesaplamasını firma sahibi Cem Bey le bir görüşün derim.
Fiyatlar konusundan ödeme kolaylıgı sağladılar.
-
Hocam yerli üreticilerde çok miktarda ihracat yapıyorlar diye biliyorum. Tolon, tolkar vb üreticileri deneyimlediniz mi?
Birde sizin kullandığınız makinelerde herhangi bir arıza ve bakım masrafınız oldu mu? Kullanım sarf giderleri dışında herhangi bir masraf oldu mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 19 Eylül 2024; 19:12:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada üreticileri kabaca özetleyecek olursak
Böwe, miele, electrolux, fagor, primus, girbau, LG, asko, speedqueen, maytag, whirlpool, unimac, IPSO, JLA, wascomat, domus, milnor, jensen, primer,
Yerli üretüm yapanlar: permak, tolkar, tolon, temel makine, may makina, inoksan, ruşen, çelikhan, umut makine,
Bunlarla sınırlı değil ancak bunlar şimdilik aklıma gelenler ce bulabildiklerim. Listede olmayan varsa söylerseniz ekleyelim. Konu hakkında ufak çaplı amatör bir liste oluşturalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 19 Eylül 2024; 22:17:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X