Şimdi Ara

ENDUSTRİ MUH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ENDUSTRİ MUH. NE YAPAR ARKADASLAR BİRİSİ ACİKLAYABİLİRMİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gitme kardeşim makine elektrik elektroniğe git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca f/p oranını şirket için yüksek tutar. Sayfalarca makale okumana gerek yok.
  • Kardeşim araştırıyoruz işte ne iş yapıyorlar pek anlamadım bilen anlatsın.

• hangi okulda okuyacaksın? ona göre?
  • mahane1994 M kullanıcısına yanıt
    Puan açıklanmadan bisi diyemem.

• kesin izmirli35 K kullanıcısına yanıt
    şu gelir bile diyemiyosan senden bir şey olmaz okuma bu bölümü
  • Sistemleri optimize eder. Şirketlerin fabrikaların doktoru gibidir. İyileitirir. Bir çok şey öğrenir, matematik bilgisi çok fazladır, türlü mühendsiklerden de dersler alır. Akbank yönetim kurulunda çalışanı da vardır. Yani esasında anladığım kadarıyla kendi alanı normalde şirketlerin yönetim, satış, pazarlama tarzı yerler değil daha fabrikayla alakalı, ya da projelerle alakalı. Ama bi mezun unileverre kendi alanıyla ilgili başvuru yapınca düşük ücret teklif edilmiş, halbuki işletmeci gibi çalışanı daha çok alıyomuş, yani müdür, yönetim vs. Öğrendiğimi seninle paylaştım. Mühendislik zekası kafası oluyo. En sonunda yapacağın şeyi sen bilirsin. Bi de "işletmecilerin önünü kesen" diye bi deyiş de var

• İlk 10 binde hatta 20 binde diyelim değilsen yazma güzel kardeşim. Arkadaşın dediği gibi özetle f/p performansını yüksek tutar diyebiliriz. İlkokul terk işletme sahiplerinin değer vermeyeceği bir meslek. İş bulmak istiyorsan öncelikle ist-ank gibi büyük bir şehirde okuyacaksın ki çevren de ona göre olsun. Biraz da sana bağlı başarı ama istisnalar kaideyi bozmaz. Turkcell ceosu da olabilirsin, ekonomiden sorumlu başbakan yardımcısı da, 5-10 işçili bir fabrikanın müdürü de olabilirsin. Mühendisten önce işletmeci olursun.
    Özetle iyi bir ünide okur biraz da şansın ve yeteneğin varsa değer yoksa hayatının hatası olabilir.

• Endüttürü yapar.

Bir ürün tasarlanıyor diyelim, maliyetini düşürüp karını yükseltmek, endüstriyel değerini artırmak vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.