slm arkadaşlar..bu sene ilk girşimdi öss ye eczacılık fln istiodum ama gelmior..mühendisliklere yöneldim ve tercihim endüstri mühendisligi yönünde ve osmangazi de kesin tutuor..eskişehire hiç gitmedim adanada yasıyorum..orda rahat yurt bulabilirmiyim sıkıntı olurmu o yönden emin degilim...çevrem yönünde üstümde baskı var illa diş hekimligi yada eczacılık die oysa endüstrinin ii bi bölüm oldgunu anlatsamda anlamıyorlar ön yargılılar iş bulamazsın tarzında..kendimi geliştirirsem yaparım diyorum bunun garantisini verebilecek bi üniversite mi bilgi verirseniz cok sevinirim..
Eskişehir bakımından korkma sakın adanadan gelen 2-3 arkadaşım var ilk dönem gittiler ikinci dönem adananın yolunu unuttular.. Bunun dışında barınmada burda yaşayacağın en son problemlerden
hmm anladım.. peki endüstri mühendislği hakkında bi fikrin varmı?? bgn dershaneye gidip bilgi almak istedim pek olumlu şeyler duymadım iş bulma konusunda sıkıntılı olabilrmiş çok revaçta olan bi bölüm değil gibi..bilgisi olan warsa yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Darkevil_26
quote:
Orijinalden alıntı: ilvatarr
ODTÜ endüstri mühendisliği yani 'ODTÜ' den endüstri mühendisliğini bitirmiş biri tabii ki de aç kalmaz Benim olursa osmangazi endüstri olcak işte bunu merak ediyorum üniversite adı ve endüstri!!!!!!
Osmangazi End Mühendisliğindeyim 2. sınıfa geçtim bu sene :) Şehirden yana ve üniversiteden yana aklında bi soru kalmasın yaz Hocaların çoğu profesör derslere falan kesinlikle asistanlar girmiyo Binamız 0 kilometre bu sene taşındık daha:)
Bende Endüstriye Bölümlerarası geçiş yapmayı düşünüyorum Osmangazi Metalurji malzeme 2. sınıfa geçtim bende Sen 1. öğretim mi yoksa 2. öğretim miydin?? (PM de attım gerçi ama ) 'Osmangazi' de endüstri müh ortamı nasıldır? Gerçi binalar da komşu falan ama
Osmangazi Endüstri yeni mezunum. Şu askerlik uzayacak söylentilerinden dolayı şuan kimse işe almak istemiyo askere kaçarsın diye bende aralıkta askere gisecem artık. iş olanağı iyi olan bir meslektir. Osmangazi endüstri devlet üni. lerinde ilk 5 içindedir. ona göre tercih yapın
iyi bir üniversiteden bitirirsen üretimden pazarlamaya bir fabrikanın, şirketin her yerinde çalışabilirsin. mesleği direk atıyorum elektrikçi, mimar, klimacı gibi tek bir alana odaklamaya çalışma. tamamen senin kendini geliştirip ne yapmak istediğine bağlı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme