Şimdi Ara

Endüstriyel Sanat / Alfa Romeo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

aracım 156 makyajlı model. Alfa kullanmak gerçekten farklı hissettiriyor disardaki insanların soruları, alfa görünce selamlaşma hatta müsaitse yol durup muhabbet etme, alfa romeo sürücü arabaları üretiyor aile ve ya şehir içi araçları değil. motor sesi, devirlenisi, yol tutusuyla başka bi araç. keşke insanlar yargılarini kırıp kullanma fırsatı bulsa.

1.3 dizel 95 hp mito?

giriş seviyesi b segment bi otomobil. 1.4 170 beygirlik brembo fren kitli versiyonuda var. ayrıca alfa romeo tarihine bakarsanız Fiat'a satıldıktan sonra modellerinde ekonomi kasıldığı için d segment modeli arkadan itisken (75) Fiat'a sarıldıktan sonraki d segment modeli (155) önden çeker ve qv versiyonda 4 çekerle sunuldu. Mito için b segment bi araçtan bahsediyoruz hot hatch olmadığı sürece bütün b ler dizel ve ekonomik motorlarla sunuluyor günümüzde. ayrıca Aston Martin in Cygnet modeli tam bir fiyasko ve markaya yakışmıyorken sadece o model var diye Aston Martin karalanamaz. durum aynı o şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turbocharger41 kullanıcısına yanıt
    "alfa romeo sürücü arabaları üretiyor aile ve ya şehir içi araçları değil. motor sesi, devirlenisi, yol tutusuyla başka bi araç. "

Yukarıda yaptığınız genelleme için 1.3 dizel 95 hp örneğini verdim.

İyi forumlar

• quote:

"alfa romeo sürücü arabaları üretiyor aile ve ya şehir içi araçları değil. motor sesi, devirlenisi, yol tutusuyla başka bi araç. "

İyi forumlar

bende 1.3 için b segment doğaldır diyorum

• quote:

quote:

İyi forumlar

Bende sizin anlatmaya çalıştığınız alfa romeo nun dna sına 1.3 dizel uymuyor diyorum.

• quote:

quote:

quote:

İyi forumlar

Bende sizin anlatmaya çalıştığınız alfa romeo nun dna sına 1.3 dizel uymuyor diyorum.

haklısınız ama satıldığı pazara tutunmak için veya müşteri isteği doğrultusunda markalar böyle politikalar izleyebiliyor. Porschede spor araba üreticisi ama şuan dizel spor aracı olan panamera peynir ekmek gibi satılıyor İstanbul'daysaniz gün içinde garanti 4-5 tane görebilirsiniz. Ama panamera dizel diye 911 gibi bi model yabana atılmıyor. bende bunu anlatmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.