Öncelikle Konuyu Açan ve Güzel Yorumlarda Bulunan Herkese Teşekkürler.. Tam da Aradığım Soru-Cevaplardı :) Benim Bu Sene Gelmiyor Ama Seneye İnsallah Ben de Orada Olacağımm.. Konuyu Acan Arkadasım Gibi, Yurtdısı Organizasyonları vb. İsteyen Biri Olarak YTÜ Tek Geçer Bu Konuda Derim :D
quote:
Orijinalden alıntı: correspondence
quote:
Orijinalden alıntı: lorenzowmhrn
Arkadaşlar bana yardım edin sıralamam 23 bin benim hayalimde yurt dışında bolca vakit geçirmek 2-3 lisan öğrenmek var,şimdi buna göre endüstri daha rahat diye düşünüyorum makine tutuyor ama makineye girersem sanki bu hayallerimden uzaklaşacakmışım gibi geliyor bana ne biliyim sanki öyle olcak bilen arkadaşlar lütfen yardım edin
Endüstri Ytüde okunursa hiç bi işe yaramaz diyebilirmiyiz makine daha mantıklımı acaba ?
Veya çok başka bölümlerde önerebilirsiniz bu şartlara göre ama lütfen yardım etmeye çalışın gerçekten çok kafam karıştı,abuk subuk sınav yüzünden hayallerimi gerçekleştiremiceğim
Yurtdışı istiyorsan %100 İngilizce eğitim veren bölüm seç. Yıldız'ı bitirdikten sonra İngilizce konuşamayabilirsin.
dil açısından üniversiteye güvenim yok zaten kendim geliştiricem bikaç lisanda o konuda sorun olmaz hayalim o zaten
sevindim dostum yardımcı olduysa konu :)
Ama madem önünde bi sene var itü de yapabilirsin yeterki sınavda stres yapma,ha çokmu fark etcek üni bittikten sonra itü ytü bence etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: lorenzowmhrn
sevindim dostum yardımcı olduysa konu :)
Ama madem önünde bi sene var itü de yapabilirsin yeterki sınavda stres yapma,ha çokmu fark etcek üni bittikten sonra itü ytü bence etmez.
Insallah Kardesim Evet Haklısın, Bakacağız Artık Hele bi Çalışma Kısmını Halledelim de.. (:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme