Bildirim
Endustry 8.1 için yeni sıfırdan win10 kuruldu
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlat >> CMD >> Yönetici olarak çalıştır
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.xspace.in
slmgr /ato
exit
çözüldü -
Eyvallah kardeşim Ne zamana kadar götürür bizi bu -
nasıl yaptığınızı ayrıntılı anlatsanız? -
Sırayla yazmış arkadaş zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
Sırayla yazmış arkadaş zaten
standart key nedir? win 10 proyu indirip sıfırdan mı kurdunuz? sonrasındada endustry 8.1 key numarasını mı tanıttınız? biraz bu işlere yabancıyım nasıl olduğunu anlamadım. -
Bende Win7 vardı normal Win10 isosunu indirdim ve temiz kurulum yaptım tüm ayarlamalarda yaptıktan sonra bu key sıkıntısı oldu ve bu arkadaşın vermiş olduğu bilgileri sırasıyla yaptım. Kısacası herşey korsan kim beklicek rezerv olayını şuan hiç bir sıkıntı yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
Bende Win7 vardı normal Win10 isosunu indirdim ve temiz kurulum yaptım tüm ayarlamalarda yaptıktan sonra bu key sıkıntısı oldu ve bu arkadaşın vermiş olduğu bilgileri sırasıyla yaptım. Kısacası herşey korsan kim beklicek rezerv olayını şuan hiç bir sıkıntı yok :)
Windows 10 isosunu nereden bulabilirim link atarmısınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X