Arkadaşlar oynasana.com uzun aradan sonra enemy territory serverlarını açmış bulunuyor.Şu anda bile 16 kişi görüyorum sunucularda.et(enemy territory) oynayan kişilerin azlığı bizi üzmesine rağmen çok has ve sağlam bir oyundur bilginize.Bu oyun ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir "Orjinal" oyundur. Oynasana.com sitesine girip üyelik alın (çok basittir) ve sonra şu linkteki söyleneni yapın gerisi çok kolay sonra et alemine akın.
ARKADAŞLAR ENEMY TERRİTORY NE ZAMAN ÇIKACAK VE ARKADAŞLAR BU OYUN MULTİPLAYER OLACAKMI LTFEN BİRİSİ SÖYLESİN. BİDE WOLFESTEİN GİBİ KORKU OYUNUN OLACAK MI
Arkadaşım enemy territory zaten yılllllarrr evvel çıkmış bir oyun :) yukarıda söylediğim gibi oyunu oynayabilirsin. verdiğim siteye gir lütfen ;)
Bakarız server a senimi kırcaz
Territory sevdem hiç birmedi call of duty e karşı bir oyun 1945 lerin en iyi anlatımı yani katılan varmı serverede gircem kardeşler.AMERİKA SEÇMEYİN ALMANYA SEÇİN ATEŞ PÜSKÜRTÜCÜLERİ SÜPER
güzel oyunn
Bu Enemy Territory nin minimum sistem gereksinimi nedir bilen var mi benim makina acarmi? Eger software secenegi varsa acarda varmiydi hic dikkat etmemistim.
ben b u oyunu yıllar once bıtırmıstım oldukca da keyıf almıstım valla ama tabıkı cd sı yok artık bende. ama sanırım oyunu ındırebılyıorz su an ısyerınde oldugum ıcın sayfaya gıremıyorum ama aksam eve gıttıgımde bır bakarım oynayan olursa onlıne oynatrız guzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: Woe
Arkadaşlar oynasana.com uzun aradan sonra enemy territory serverlarını açmış bulunuyor.Şu anda bile 16 kişi görüyorum sunucularda.et(enemy territory) oynayan kişilerin azlığı bizi üzmesine rağmen çok has ve sağlam bir oyundur bilginize.Bu oyun ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir "Orjinal" oyundur. Oynasana.com sitesine girip üyelik alın (çok basittir) ve sonra şu linkteki söyleneni yapın gerisi çok kolay sonra et alemine akın.
Enemy Territory Türkiye fan sitemizede bekleriz ayrıca ;)www.et.birligi.com
Saygılar.
woe siteye üye olduk fakat hiç hareket yok sitede....
quote:
Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!
Bu Enemy Territory nin minimum sistem gereksinimi nedir bilen var mi benim makina acarmi? Eger software secenegi varsa acarda varmiydi hic dikkat etmemistim.
oyunu p3 makinalarda bile oynayan dolu arkadaşlarım var 32mblık ekran kartlarınla... ;) çok yüksek istemeyen süper bir takım oyunu oynamanızı sağlayan bir oyundur :D
bende 1 yıldır bu oyunu oynuyorum fakat dünden itibaren play online secenegine tıkladıgımda oyunda server ları göremiyorum.en yukarda mesaj bölümüne enemy territory 2.55 yazıyor.daha önce hosgeldiniz ..... numaralı oyuncu yazıyordu acaba genelde de böylemi.yoksa bende bir sorun mu var........
Bütün hafta sonunu ET oynayarak geçirdim, inanılmaz zevkli bir oyun. Şansıma çok iyi takım arkadasları buldum. TAbi ki Axis tarafındayım Çok iyi bir sistem gereksinimi yok, evdeki bilgisayarım P3, 64 mb ekran kartı var. Hiç sorunsuz oynuyorum.
Selamlar,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme