Şimdi Ara

Enerji verimliliği eylem planı kabul edildi: Verimli araçlara vergi avantajı geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Verimli araclarda vergi avantaji olacak dedigi verimsiz araclara vergi zammi bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A haber muhabiri arkadaşımıza yalan haberi için teşekkür ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Bisiklet kullanayım hem spor olsun hem aktivite işe gidip gelirim dedim zaten sınırlı olan bisiklet yoluna park eden öküzler, tek yön yolu tersine gitmek için bisiklet yolunu kullanan dangalak motorcular,kaldırımdan değil bisiklet yolundan yürüyen görgüsüzler falan derken tiksindim sattım bisikleti. Trafik zaten keşmekeş caddeye girme imkanı hiç yok.

Toplu taşımaya bineyim desen şehrin bir ucundan öbür ucuna zigzag çizen rotası var 5 kilometre öteye 1.5 saatte gidiyorsun.

Aslında basit denetimlerle,bisiklet yollarının arttırılmasıyla,elektrik istasyonlarının her köşe başına kurulması ile petrole verdiğimiz paranın çoğundqm kurtulabilirz.

Aslında çözüm basit. Milletin arabasının cam filmine karışacağına, bisiklet yoluna park edenlere ceza yazsınlar. Bir süreden sonra insanlar bu konu hakkında dikkatli olmaya başlarlar.

• Eyvah yine vergiler artacak

• şunda bile vatandaşına güzel bir şey uygulanacağını düşünen var mı? bu kadar mesaja kadar gelmediyse forum iyi yolda demektir.
  • Sıfır emisyonlu taşımacılığın yaygınlaştırılmasına yönelik yeni eylemler hayata geçirilecek. Şehirlerde bisiklet ve yaya yoları inşa edilecek. Şehir merkezleri motorlu araç kullanımına kapatılacak, bisiklet ve yaya kullanımına açılacak. Yaya veya bisiklet yollarının karayolu, denizyolu ve raylı ulaşıma entegrasyonu sağlanacak.

Bisiklet ve yaya ulaşımının yaygınlaştırılması

Bir bisiklet sever olarak keşke yapsalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Bisiklet kullanayım hem spor olsun hem aktivite işe gidip gelirim dedim zaten sınırlı olan bisiklet yoluna park eden öküzler, tek yön yolu tersine gitmek için bisiklet yolunu kullanan dangalak motorcular,kaldırımdan değil bisiklet yolundan yürüyen görgüsüzler falan derken tiksindim sattım bisikleti. Trafik zaten keşmekeş caddeye girme imkanı hiç yok.

Toplu taşımaya bineyim desen şehrin bir ucundan öbür ucuna zigzag çizen rotası var 5 kilometre öteye 1.5 saatte gidiyorsun.

Aslında basit denetimlerle,bisiklet yollarının arttırılmasıyla,elektrik istasyonlarının her köşe başına kurulması ile petrole verdiğimiz paranın çoğundqm kurtulabilirz.

Aslında çözüm basit. Milletin arabasının cam filmine karışacağına, bisiklet yoluna park edenlere ceza yazsınlar. Bir süreden sonra insanlar bu konu hakkında dikkatli olmaya başlarlar.

Aynen bizim milletin kuralları tanımasının en garantili yolu cebinden parasının çıkmasıdır.

• Bisiklete once onlar binsin biz yayayada raziyiz.

Terbiyesizlik etmesinler,basbakan diyordu bu sene kamuya yeni arac alinmayacak.Saltanat,sefahat,satafat devri bitti diye.Biraz kafasi calissa kendi agzina kendi biber surer.Yaptiklarini aleni itiraf ediyor ama bu senelik ara.Bunlarin yatacak yerleri yok.Utanmadan birde bisiklet diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.