Merhaba arkadaşlar. Daha önce başına gelmiş yada fikiri olan arkadaşların yardımına ihityacım var. Biraz araştırma yapmama rağmen, elle tutulur bir sebeb bulamadım.
Açılışta 2 saniye gücü veriyor. Sonra arkadaki kırmızı ışık sabit, 2 adet beep sesi geliyor sürekli olarak. Hata anlamına baktığımda kısa devre olabilir diyor. 1,5 senedir hiç bir şekilde problem yaşamadım. Anormal bir durum gerçekleşmedi. Akşam kullandım, sabah geldim açılmıyor pc. Modüler kablolarda problem olabilir onları değiştirerek dene yada bağlamadan denmiş denedim olmuyor.
Başka bir bilgisayarda deneme veya başka bir power deneme imkanım yok. Aklıma gelen tek şey içindeki sigortanın gitmiş olma ihtimali. Enermax'ın da bildiğim kadarıyla Türkiye'de de garanti teknik desteğini sağladığı bir kurum yok?
Teşekkürler
enermaxın türkiye satış ve servis firebal.net ...siteye gir orda yönergeleri göreceksin yardımcı olacaklardır...psu servisi iyidir
Psu yu başka bir bilgisayarda deneme fırsatım oldu. aynı problem devam etti. Anladığım kadarıyla problem psudan kaynaklı. Garanti yolları gorundu fireballa. Teşekkürler.
firebala gonderin
Psu garantiden geldi. -12v hattından fazla voltaj çekilmesinden dolayı problem olduğu belirtildi. Firebal'a ilgi, alaka, ve hızından dolayı teşekkürler.
Yeni konu açmak istemedim. Bende de aynı supplydan var. Bilgisayar kapalı olduğu halde içine ufak bir vida düşürdüm. Sonra pat dedi gitti. Aynı zamanda bağlı olduğu çoklu koruma prizde gitti. Heralde sigortaları gitti onunda. Res düğmesi yerine sigortalı yapmışlar prizi. Şu an arkadaki swtichi açıtığımda kırmızı ışığı yanıyor ama yanındaki ufak lamba, hiç yanmıyor. Normalde yeşil yanar, sorun olduğunda kırmızı yanıyor galiba. Bunların içinde de sigorta oluyormuş galiba, acaba tamamen uçmuşmudur yoksa ufak bir sigorta sorunumudur. Teşekkürler şimdiden cevaplar için.
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz196
Yeni konu açmak istemedim. Bende de aynı supplydan var. Bilgisayar kapalı olduğu halde içine ufak bir vida düşürdüm. Sonra pat dedi gitti. Aynı zamanda bağlı olduğu çoklu koruma prizde gitti. Heralde sigortaları gitti onunda. Res düğmesi yerine sigortalı yapmışlar prizi. Şu an arkadaki swtichi açıtığımda kırmızı ışığı yanıyor ama yanındaki ufak lamba, hiç yanmıyor. Normalde yeşil yanar, sorun olduğunda kırmızı yanıyor galiba. Bunların içinde de sigorta oluyormuş galiba, acaba tamamen uçmuşmudur yoksa ufak bir sigorta sorunumudur. Teşekkürler şimdiden cevaplar için.
Merhabalar, muhtemelen ürününüz kullanıcı hatasına bağlı olarak vidadan dolayı kısa devre yapmış durumda. Firmamız kullanıcı hatası olsa bile ürünleri garanti kapsamı dahilinde tamir etmektedir. Ürününüzü derhal bize gönderin. Süratle ücretsiz onarılıp size geri yollanacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
quote:
Merhabalar, muhtemelen ürününüz kullanıcı hatasına bağlı olarak vidadan dolayı kısa devre yapmış durumda. Firmamız kullanıcı hatası olsa bile ürünleri garanti kapsamı dahilinde tamir etmektedir. Ürününüzü derhal bize gönderin. Süratle ücretsiz onarılıp size geri yollanacaktır
müşteri memnuniyeti doğrultusunda çalışma tarzı buna derim ben. kutlarım...
+++ kesinlikle olay bu cümlede bitmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: cs875
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
quote:
müşteri memnuniyeti doğrultusunda çalışma tarzı buna derim ben. kutlarım...
+++ kesinlikle olay bu cümlede bitmiştir
Fireball rocks!. Şu yaklaşımı keşke diğer distribütörlerde de görebilsek.
Yazmayı unutmuşum. Benim hatam sonucunda psum bozulmasına rağmen, firebal psumu tamir etti. Böylece yaklaşık 600 tl verdiğim galaxyimde heba olmamış oldu. Buradan firebala teşekkür ediyorum. Ayrıca su soğutma sistemini de çok güzel bir şekilde bağladılar.(buradan suat beye teşekkürlerimi sunuyorum) Umarım hep böyle müşteri yanlı olurlar. Herşeye para açısından bakan firmalara slm olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme