Şimdi Ara

Enes Kanter (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
16.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rudy Fernandez'i kaptı Dallas. Vay be...
  • Cole da Miami'ye gitti.
  • Dallas'ın kısalarında baya yığılma oldu. Butler'ın gönderilmesi zaten muhtemeldi de onun yanında bir kısa daha gönderilir gibi. Stevenson veya Barea gödnerilir mi ki?
  • Adamlar 26. sıra draft hakkı karşılığında Rudy Fernandez'i aldı, açıkçası ben 25. sıra hakkımızı vermeye razı olurdum
  • Brooks olayı çok kötü olmuş...

bu araada bu nasıl isimdir yav chukwudiebere maduabum
  • Utah takas gidecektir pota altında 4 adet iyi uzunun maliyetini karşılayamazlar mehmet okuru kimse almaz bu durumda milsap yolcu gibi

Enes ilk sezonunda sabırlı olmalı nba uzun maraton başarı zamanla gelecektir
  • Utah Enes'i takimda tutmak isteyebilir o yuzden Enes'i takas etmek yerine kendi uzunlarindan bazilarini takas edebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Utah Enes'i takimda tutmak isteyebilir o yuzden Enes'i takas etmek yerine kendi uzunlarindan bazilarini takas edebilirler.

Jefferson gitse bile hali hazırda 3 tane sağlam uzun var.Enesin işi çok zor.
  • Millsap,Memo,Al Jefferson,Derrick Favors,Enes.5 tane kaliteli-potansiyelli iyi diyebileceğimiz pota altı oyuncuları.Memo'yu bu maliyetiyle kimse almaz gibime geliyor.Derrick Favors'tan ise umutlular bence onu da yollamazlar.Geriye Millsap ve Al Jefferson kalıyor.Bunlardan bir yada ikisini verip kısa oyuncu almaya yöneleceklerdir.Umarım Enes orada ciddi süreler alıp hedeflediği Rookie of the Year ödülünü alır
  • portland fernandez' i nie verdi ki ? andre miller' da takaslanmışken !
  • Enes için umarım hayırlısı olmuştur, açıkcası tam ismi okunurken ve sahneye çıkarken ben duygulandım birazcık, bi garip oldum. Umarım all-starlarda da görücez Enes'i

Enes Kanter
  • enesin gecen sene boyu 208di. şuan kaç
  • Hayırlı Olsun gururla temsil et bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

enesin gecen sene boyu 208di. şuan kaç

2.03
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

enesin gecen sene boyu 208di. şuan kaç

2.03

• Beyler sonları tam takip edemedim Doğuş Balbay seçildi mi?
  • Drafta katılmadı sadece enes girdi doğuş beşiktaşın kıskacında
  • Hayırlısı olsun
  • Bu müthişmiş Jazz taraftarı çok sevmiş Enes'i anlaşılan daha oynamamasına rağmen

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.