Bildirim
Enes Kanter (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Utah logosunu değiştirmişti galiba
Yeni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Haziran 2011; 18:10:01 > -
3 ve 4 numarada Beasley ve Love olan Minnesotanın Enesi almaması gerçekten çok garip oldu ya. Düşünüyorum mantıklı bi sebep bulmak için. Yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZenCihan
3 ve 4 numarada Beasley ve Love olan Minnesotanın Enesi almaması gerçekten çok garip oldu ya. Düşünüyorum mantıklı bi sebep bulmak için. Yok.
Üstüne gidip aynı tipten derrick williams i aldılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
quote:
Orijinalden alıntı: ZenCihan
3 ve 4 numarada Beasley ve Love olan Minnesotanın Enesi almaması gerçekten çok garip oldu ya. Düşünüyorum mantıklı bi sebep bulmak için. Yok.
Üstüne gidip aynı tipten derrick williams i aldılar
Trade bekliyorum bu yüzden. Derrick Williams ne Beasleyi kesebilir ne de Love'ı. Zaten Beasley hayvanını kesmesi biraz güç olur. -
yav minesotaya gitseydi enes süper olurdu.
beasley-love-enes
düşünemiyom. -
Enes'in 5 numara oynayacağının garantisi yok bundan dolayı Minesota Enes'i seçmedi. Utah Enes'i hem 4 hem de 5 numara olarak kullanabilir ki Enes'i bir yere oturttuklarında diğer pozisyon için alternatif kalıyor. Bence Enes olabilecek en iyi yere gitti. Cavs gibi Minesota gibi takımlar yerine Utah gibi geleneği olan takımlarda oynamak daha iyi. En iyi örnek Ersan'dır bence. Çok daha fazla potansiyeli olduğu halde tam bir kargaşanın olduğu bir takıma gittiği için kariyeri ilerleme göstermiyor ne yazık ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Herkes Utah'a gitmesinden memnun gibi gozukuyor. Bence olabilecek en kotu takımlardan birine gitti, arkadasın da dedigi gibi 4'den Cavs'e gitseydi keske.
Bence Utah o kadar uzunun içinde ona güvendiğini göstererek onu seçti.Ki bence Utah gelecekte Favors Enes 2 lisiyle iyi bir kombinasyon oluşturacağını düşünüyor.Al Jefferson karşılığında iyi bir kısa oyuncu alırlarsa bence Utah eski playoff günlerine direk geri dönüş yapacaktır.
Cleveland a gitmesini ben istemiyordum.Tamamiyle kargaşanın olduğu biryer her zaman soru işaretleri taşır.Utah şehir olarak daha iyi olacaktır Enes in gelişiminde.Memo ile dahada iyiye gidecektir.
Bu arada direk ''Underkanter'' lakabıyla giriş yaptı hoş birşey oldu.
Memo'yu ve Milsapp'i gondermeyecekleri kesin. Bir Al Jefferson kalıyor, onun da kontratı saglam baya. 2007'de 5 yıllığına 65 milyona imzalamıştı. Gelecek sezon 14 milyon, sonraki sezon 15 milyon alacak. Su ortamda o parayi verebilecek takim benim aklima gelmiyor. Utah'ın onu gonderip kısa alma plani var ama o is olmazsa Enes'in ısı zor.
-
quote:
quote:
quote:
Herkes Utah'a gitmesinden memnun gibi gozukuyor. Bence olabilecek en kotu takımlardan birine gitti, arkadasın da dedigi gibi 4'den Cavs'e gitseydi keske.
Bence Utah o kadar uzunun içinde ona güvendiğini göstererek onu seçti.Ki bence Utah gelecekte Favors Enes 2 lisiyle iyi bir kombinasyon oluşturacağını düşünüyor.Al Jefferson karşılığında iyi bir kısa oyuncu alırlarsa bence Utah eski playoff günlerine direk geri dönüş yapacaktır.
Cleveland a gitmesini ben istemiyordum.Tamamiyle kargaşanın olduğu biryer her zaman soru işaretleri taşır.Utah şehir olarak daha iyi olacaktır Enes in gelişiminde.Memo ile dahada iyiye gidecektir.
Memo'yu ve Milsapp'i gondermeyecekleri kesin. Bir Al Jefferson kalıyor, onun da kontratı saglam baya. 2007'de 5 yıllığına 65 milyona imzalamıştı. Gelecek sezon 14 milyon, sonraki sezon 15 milyon alacak. Su ortamda o parayi verebilecek takim benim aklima gelmiyor. Utah'ın onu gonderip kısa alma plani var ama o is olmazsa Enes'in ısı zor.
böyle bir kesinlik yok. mehmet sürekli sakatlık sorunu yaşıyor, fırsatını buldukları anda şutlayabilirler..
-
211 bir adamdan pivot neden olamasın ya Hem daha 19 yaşında 1-2 cm uzar yardımlarla.
-
Hayward,Favors,Enes.Baya potansiyelli kadro kurdular yahu.Bir de Devin Harris ve Al Jefferson'ı postalayabilseler çok iyi olacak onlar adına.Ah Deron gitmeseydi.. -
Favors ta ben ışık göremedim pek. -
Açıkçası ortada bir Toronto Raptors yada Washington Wizards'a gitme durumu varken Utah'a gitmesine sevindim.Keşke Sloan'da olsaydı.Enes'i çok iyi kullanır ve parlatırdı muhtemelen.
Utah o kadar uzunu varken gidip Enes'i alıyorlarsa ona güveniyorlardır ve oynatacaklardır da bence.Muhtemelen Al Jefferson ve Devin Harrisi takasta kullanıp kısa oyunculara yöneleceklerdir.
Enes'in açıklamaları çok şımarıkça(gerçi bazıları ingilizceyi iyi bilememesinden kaynaklanıyor tercüme hatası)umarım bu laflarını yedirmezler ona.Tabii ki kendine güvenmesi güzel bir şey.Bu arada babası da gerçekten çok ayıp etmiş.Yani Fener ne yapsaydı?Ortada olan belgeleri saklasamıydı?Bir nevi yasa dışı iş mi yapsaydı?Ya böyle birşey yapsaydı ve bu ortaya çıksaydı ne olurdu?Enes tamam çok yetenekli ama Fenerbahçe ona gereken değeri her zaman vermiştir.Ayrıca inat etmeyip 2 sene bizde oynasaydı şu an draftın 1 numarası olacaktı tartışmasız.O kadar zayıf drafttan 3.seçilmesi bence Enes yeteneklerinde bir kişi için başarısızlık olarak kabul edilebilir.Bu adam kendi yaş grubunun en iyisiydi.Umarım 2 senede değişen birşey olmamıştır ve geriye gitmemiştir.Ve inşallah Enes hayatında hiç bir zaman bu 2 yıl oynamadığı için pişmanlık duymaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
Açıkçası ortada bir Toronto Raptors yada Washington Wizards'a gitme durumu varken Utah'a gitmesine sevindim.Keşke Sloan'da olsaydı.Enes'i çok iyi kullanır ve parlatırdı muhtemelen.
Utah o kadar uzunu varken gidip Enes'i alıyorlarsa ona güveniyorlardır ve oynatacaklardır da bence.Muhtemelen Al Jefferson ve Devin Harrisi takasta kullanıp kısa oyunculara yöneleceklerdir.
Enes'in açıklamaları çok şımarıkça(gerçi bazıları ingilizceyi iyi bilememesinden kaynaklanıyor tercüme hatası)umarım bu laflarını yedirmezler ona.Tabii ki kendine güvenmesi güzel bir şey.Bu arada babası da gerçekten çok ayıp etmiş.Yani Fener ne yapsaydı?Ortada olan belgeleri saklasamıydı?Bir nevi yasa dışı iş mi yapsaydı?Ya böyle birşey yapsaydı ve bu ortaya çıksaydı ne olurdu?Enes tamam çok yetenekli ama Fenerbahçe ona gereken değeri her zaman vermiştir.Ayrıca inat etmeyip 2 sene bizde oynasaydı şu an draftın 1 numarası olacaktı tartışmasız.O kadar zayıf drafttan 3.seçilmesi bence Enes yeteneklerinde bir kişi için başarısızlık olarak kabul edilebilir.Bu adam kendi yaş grubunun en iyisiydi.Umarım 2 senede değişen birşey olmamıştır ve geriye gitmemiştir.Ve inşallah Enes hayatında hiç bir zaman bu 2 yıl oynamadığı için pişmanlık duymaz
EL de değil NCAA de 5-10 maç oynayabilseydi 1. sıradan seçilirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
quote:
quote:
quote:
böyle bir kesinlik yok. mehmet sürekli sakatlık sorunu yaşıyor, fırsatını buldukları anda şutlayabilirler..
Millsap'ı gondermek istemiyorlar. Mehmet'i ise alacak takım yok, yani gondermek istemediklerinden degil.
-
Uzun sıkıntısı Nba'deki takımların en önemli sorunu açık ara. Ben 1-2 milyon dolar fazladan kontrata çok laf edeceklerini sanmıyorum. -
üstad murat murathanoğlu iyi yardırmış:
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/752B4E8118DDBDE1C22578BF0026F8AD?OpenDocument -
quote:
Orijinalden alıntı: drexler22
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/752B4E8118DDBDE1C22578BF0026F8AD?OpenDocument
Valla adam ne dese haklı biraz sıktı ama iyi yazı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 3 Temmuz 2011; 17:25:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: drexler22
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/752B4E8118DDBDE1C22578BF0026F8AD?OpenDocument
Tam düşüncelerimi yansıtmış. Tabi daha fazlası da var içinde, sonuçta Murat Murathanoğlu saygı duyulacak bir isim. Umarım Enes şımarmadan yolunu çizer.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X