Şimdi Ara

Enes Kanter (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
16.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 NBA Draftı hazırlıklarını Chicago’daki ünlü ATTACK tesislerinde Michael Jordan, Kobe Bryant ve Dwyane Wade gibi yıldızların fizik –kondisyon antrenörü Tim Grover’ın denetiminde sürdüren genç milli oyuncu Enes Kanter, 2 ve 3 Haziran tarihlerinde ilk özel antrenmanına çıkacak.

NBA Draftı’nda 3. sırada seçim hakkı bulunan Utah Jazz için özel antrenmanlara çıkacak olan Enes, “workout” olarak tabir edilen bu özel antrenmanları Chicago’da gerçekleştirecek.

Enes Kanter’i yakından tanıyabilmek için Chicago’ya gelen Utah Jazz yöneticileri ve teknik heyeti, 19 yaşındaki yıldız oyuncuyu bir süredir yakın takibe almış durumda. Bir diğer Türk oyuncu Mehmet Okur’un da formasını giydiği Utah Jazz’ın Genel Menajeri Kevin O’Connor geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Enes Kanter beni çok etkileyen bir oyuncu. Onu Utah’da görmeyi isterim.” diye konuşmuştu.

UTAH’TAN SONRA TORONTO GELECEK

Enes Kanter’i izlemek için Chicago’ya gelen Utah Jazz heyetinin ardından, 2.10’luk oyuncuyu yakından takip edebilmek için Chicago’ya gelecek bir başka takım ise Toronto Raptors olacak. 2-3 Haziran tarihlerinde Utah Jazz için özel workout gerçekleştirecek olan Enes, 5-6 Haziran günlerinde ise 2011 NBA Draftı’nda 5. sırada oyuncu seçme hakkı bulunan Toronto Raptors için özel workout’larda yer alacak

http://www.salsabasket.net/nba-ncaa/utah-jazz-enes-kanter-icin-geliyor.html

• draft tanıtımında bende gasol'un post oyunları dirk'in şutları ve howard'ın sertliği var demişti
  • savunma yönünü geliştirdimi acaba? sadece ofansta etkili olduğu konuşuluyordu her yerde.(ofansı da öyle böyle değil hakkaten çok sağlam) büyük umutlar beslediğimiz biri umarım çok başarılı olur ama kişiliği hakkında şüpheler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

“İnsanlar benim oyunumu başkalarına benzetmeye çalışıyor. Benzetildiğim tüm oyunculara saygı duyuyorum, ancak ben herhangi birisi gibi olmak istemiyorum.” diyor Enes. “Ben Enes Kanter’im. Kendi adım var. Bu şekilde anılmak ve böyle saygı görebilmek için çalışıyorum.”

Bu sözleri daha 1-2 yıl önce kullanan birisi bu adam. Bence takım seçmesi şu sözlerin yanında yine makul bir davranış. Ha bu adam bu seviyeye gelebilir mi gelemez mi o tartışma meselesi. Ama görüyoruz ki bu adamda ki hırs çok üst noktalarda ve bu şekilde giderse geleceği nokta çok üst yerler olacak.

Bu sözleri yanılmıyorsam AI'de söylemişti. Ama şu yaşına göre fazla bu sözler.

• AI bu sözleri söylediyse o lafların hakkını vermiş doğrusu, bir nesil Kobe ve Lebron'dan önce onun adıyla basket oynadı
  • quote:

AI bu sözleri söylediyse o lafların hakkını vermiş doğrusu, bir nesil Kobe ve Lebron'dan önce onun adıyla basket oynadı

Kobe'den önce derken ? Aynı sınıfa aitler dostum
  • http://www.nbadraft.net/2011mock_draft

Enes 3.sıraya yükselmiş draft listesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

AI bu sözleri söylediyse o lafların hakkını vermiş doğrusu, bir nesil Kobe ve Lebron'dan önce onun adıyla basket oynadı

Aynı sınıfa ait olabilirler ama Kobe hayranlığı doğmadan önce Iverson hayranlığı vardı. Aynı sene draft edilmiş olabilirler ama Iverson daha ilk senesinde parlamıştı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Aynı sınıfa ait olabilirler ama Kobe hayranlığı doğmadan önce Iverson hayranlığı vardı. Aynı sene draft edilmiş olabilirler ama Iverson daha ilk senesinde parlamıştı.

İyi de sırf daha sonra parladı diye adamın neslini değiştiremezsin ya düşünce doğru ama yazılış yanlış olduğu için uyarmak istedim

• Ya benim ne demek istediğimi anladın mı hocam? Diyorum ki Iverson'ın yıldızı daha öne parladı ve bir nesil basketbol oynarken bu adamın adını anarak basketbol oynadı. Kimsenin neslini değiştirdiğim yok ama bu Iverson'ın adını diğerlerinden önce andığımız gerçeğini değiştirmez.
  • Dostum calm down yukarıdaki mesajımda ''düşünce doğru'' diyerek sana katıldığımı belirtmişim zaten düzeltmek istedim sadece
  • http://www.nbadraft.net de Enes 1. sırada gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

http://www.nbadraft.net de Enes 1. sırada gözüküyor.

Çok iyimser bir liste olmuş. Draft'ın ilk iki sırası belli deniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

http://www.nbadraft.net de Enes 1. sırada gözüküyor.

Çok iyimser bir liste olmuş. Draft'ın ilk iki sırası belli deniyor.

Aslında ilginç işler olabilir.
    Kyrie Irving PG benim bildiğim.
    İkinci sıradaki Minnesota ve 3teki Utah'ın pek PGye ihtiyacı yok gibi şuan.

Şimdi İlk sırada Cleveland Irving'i seçerse 4ncü sıradan Enes'i alamaz. Utah kapıcak direk belli.

İkisini birden almak istiyorlarsa önce Enes'i alıp PGye ihtiyac duymayan Utah ve Minnesota seçmeyeceği için 4ncü sıradan da Irving'i alabilirler diyecem de Irving gibi bi adamı göz ardı edemeyip Utah alırsa bu daha çok canını yakar Cleveland'ın..

• Enes 1 gözüküyor ama pek inanamadım .
  • abi bu herif tam miami lik adam değil mi. hem ribaund toplayacak hem sayı katkısı verecek
  • kesinlikle tam celtics'lik !
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl20

abi bu herif tam miami lik adam değil mi. hem ribaund toplayacak hem sayı katkısı verecek

Kesinlikle! Pat Riley bir takas yapabilir hiç belli olmaz
  • Enes açıklama yapmış çocukluğumdan beri Lakerslıyım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 12 Haziran 2011; 15:46:38 >
  • Ne zaman draft
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.