Şimdi Ara

Engellediğim kişi beni ne olarak görür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Engellediğim kişi beni kendi listesinde ne olarak görür. Yani normalde araştırmazsa çevrimdışı olarak mı görür ? Yoksa msn listesinde hemen benim gibi engelli (kırmızı yuvarlak işaret) işaretini görebilir mi ? Engellediğimi nasıl anlar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Engellediğin Kişi Seni Ne Olarak Görür?

Sosyal medya platformları veya mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla birini engellemek, o kişiyle olan iletişimini kesmeni sağlar. Peki engellediğin kişi seni ne olarak görür?

PUBG

PUBG'de engellediğin bir oyuncu, seni oyuncu listesinde göremez. Ayrıca sana mesaj gönderemez veya davet gönderemez.

Messenger

Messenger'da engellediğin bir kişi, profil resmini ve son görülme zamanını göremez. Ayrıca sana mesaj gönderemez veya arama yapamaz.

Discord

Discord'da engellediğin bir kişi, ortak sunucular dışında seni göremez. Sana mesaj gönderemez veya sesli/görüntülü arama yapamaz.

Genel olarak, engellediğin kişi seni aşağıdaki şekillerde görür:

• Görünmez: Engellenen kişi, seni sosyal medya platformları veya mesajlaşma uygulamalarında göremez.
    • Engellenmiş: Engellediğin kişi, engellendiğini bildiren bir mesaj alabilir.
    • Erişim Yok: Engellenen kişi, sana mesaj gönderemez veya seni arayamayabilir.

Birini engellemek, çevrimiçi taciz veya istenmeyen iletişimden korunmak için önemli bir araç olabilir. Ancak iletişim kurmak istediğin biriyle yanlışlıkla engellediysen, engellemeyi kaldırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çevrimdışı olarak görür

Eğer profil ayrıntılarından avatarının olup olmadıgına bakmadığı sürece anlıyamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: QwA

çevrimdışı olarak görür

Eğer profil ayrıntılarından avatarının olup olmadıgına bakmadığı sürece anlıyamaz

Çok tşk.ederim.
  • quote:

çevrimdışı olarak görür

profil ayrıntılarında resim varsa bu kişi şu an msn de mi demek oluyo?

yani ya engellemiş olcak ya da çdışı di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan*

quote:

çevrimdışı olarak görür

Msn resmi görmüyorsa(Yani görünürde bi resim varsa) seni engellemiş demek oluyor

• bu kesin mi evde başka bi bilgisayardan msn e girdim sonra normal bi şekilde oturumu kapattım kendi bilgisayarıma geçtim ve avatarı gözükü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan* -- 29 Temmuz 2008; 1:58:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orjinalden alıntı: cihan*

quote:

çevrimdışı olarak görür

Msn resmi görmüyorsa(Yani görünürde bi resim varsa) seni engellemiş demek oluyor

alakası yok msn hakkında cok bi bilgisi yoksa kişinin anlamaz engellediğini avatar olayı hikaye bende coğu kişinin avatarı var çevrimdısılarınki hep duruo ama her zman acan kişiler...!!!

• anlamanın yolu hiç bi şekilde yok deniyo ya sürekli yeni şeyler söleniyo varsa söleyin yoksa sallamayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.