Şimdi Ara

Engelli biri nasıl Ps4 oynayacak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun..
  • Playstation ilk defa alıcam öncesinde hep pc de dota ultima online gibi oyunlar oynardım. Şimdi 2 el bileğiyle mouse kullanıyorum ve büyük dostum ekran klavyesinden yazıyorum tabi yavaş kullandığımdan pc oyunlarında geri kaldım şimdi ps4 alıp gta gibi üst düzey görsel oyunları alıp single da rahat rahat keyif süriym diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud.

Playstation ilk defa alıcam öncesinde hep pc de dota ultima online gibi oyunlar oynardım. Şimdi 2 el bileğiyle mouse kullanıyorum ve büyük dostum ekran klavyesinden yazıyorum tabi yavaş kullandığımdan pc oyunlarında geri kaldım şimdi ps4 alıp gta gibi üst düzey görsel oyunları alıp single da rahat rahat keyif süriym diyorum

Bence ilk önce Ps3 alın derim. Hem şu an Ps4'te oyun çeşidi çok az, hem de arcade stick yok.
    Ps3 ise tam tersi, oyunda, arcade stick çeşidi de sürüsüyle var. Şimdilik Ps3 sizin için daha uygun olacaktır bence. :)
  • Geçmiş olsun ben de gerçekten merak ettim bilgisi olanlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Hemde ps4ten daha ucuza patlar

• Geçmiş olsun hocam
  • Şimdi benim anladığım bu fightstick ler street fighter tekken türevi oyunnları destekliyor , direct x kare yuvarlağı buna uyarlıyamıyosun:(
  • Qgecmis olsun abi.

• Geçmiş olsun Allah'tan şifalar diliyorum size umarım aradığınızı bulursunuz.

• Geçmiş olsun dostum.
  • Geçmiş olsun hocam, umarım tam istediğin gibi bir şey bulursun uygun fiyata

• çok geçmiş olsun kardeşim
  • Büyük geçmiş olsun. Yine de hayata tutunman çok güzel bir şey. Helâl olsun.

Oyun firmalarının "engelli"
    (demek istemiyorum ama yerine koyacak kelimede bulamıyorum maalesef) insanları düşünmesi, onlar için uygun fiyatlı kontrol cihazları yapmaları gerekir. Sonuçta maalesef "engelli" insanlar evde daha çok vakit geçiriyorlar ve oyalanacak şeyler şart.

Sağır / dilsiz insanlar için de her TV kanalına, disk filmlere, film kiralama servislerine ve oyun ara sahnelerine opsiyonel olarak işaret dili eklenmeli.

İşaret dili tüm dünyada sağırlar arasında evrensel değil ama bir yerden başlamak gerekir.

Kör insanlar içinse sesli yayından başka alternatif yok maalesef.

• Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin valla şuan senin halinden çok iyi anlarım abim omurilik felci belden aşağısı felç bende direksiyon seti vardı ps3 üm var araba yarışı oynuyordum oda oynamak istedi o zaman işte çok zor anlar yaşamıştım ama kendim ahşaptan bir sistem yapmıştım öyle kullanmıştı.

Keşke yazılım konusunda bilgim olsaydı inan bu konuda bişeyler yapabilirdim uğraşırdım yani işte o olaydan sonra düşündüm ama imkan olması lazım.İnş en kısa zamanda ihtiyacınızı karşılayan bir cihaz üretilir gerekirse forumca toplanıp bir mail kampanyası başlatabiliriz sonye mail atabiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 3 Mayıs 2014; 22:20:29 >
  • sanki delikanlı bi elektronikçi 7-8 button 2de joestick alsak kablolar fln koysak önüne yapıcak gibi:) üstte conusmax paylaşmış arkadaş sanırım o işime yarıcak çünkü tuşlara makro atıyabiliyorsun. Hatta klavye mouse bile tanıyor playstation. Bi yer var tam istediğim gibi engellilere özel bi arcade stick yapıyor usa de bakalım mail attım ptesi döönmezzleerse aricam:) Sitede bu
    http://www.quasimoto.com/controllers-for-home

konu hakkında yardımcı olamasada geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara sevgiler
  • buradaki herkes gibi bende çok üzüldüm,hepimiz engelli adayıyız bunu unutmamak gerekir benimde başıma böyle birşey gelse asla oyunlardan kopmazdım ne yapar eder bir yolunu bulurdum,umarım sende bulursun
  • slm bnm kardesımde omurilik felcı parmakları haraket etmıyor ama zamannde bır oyun konsolu almıstık joystickli bıraz buyuk bıse ama gta oynuyr assassin's creed pes prınce of persıa oynuyr nasıl yapıyr anlamıyrm ama pcde bıseler yaptı ettı kendi oynıcak duruma getrdı :d yanı ımkansz bırsy yoktur
  • Gecmis olsun bende cok uzuldum. Bilgisayarim gelince arastirma yapacagim.

• arkadaşlar olay nihayete eriyor Amerika'daki şirketle konuştum sırf bu işe yönelik çalışmaları var o yüzden derdimi anlatmama gerek kalmadı.
    Şimdi her kişinin hareket kabiliyeti farklılık gösteriyor diye bikaç farklı setup yapmışlar ve mailde bi sürü şey sordular... En rahat kullanım için.
    Fiyat 400dolar malesef ama şaşırmadım inanın engellilere satılan her ürün kazık. Hele medikal piyasasını görseniz 20liralık şeyi 100e satıyolar.

Alet böle bişey

Engelli biri nasıl Ps4 oynayacak??? Engelli biri nasıl Ps4 oynayacak??? Engelli biri nasıl Ps4 oynayacak??? Engelli biri nasıl Ps4 oynayacak???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.