Arkadaşlar bir sorunum var. Msn de Arçlar-Secenekler-Gizlilik İçinde Sağ taraftafi engellenenler listesinde bulunan adresleri silemiyorum. Yardımcı olursanız sevnirim. Çok acil lütfen.
Arkadaşlar bi cevap verin lütfen bilginiz varsa.
Ordan kişileri silmen için onlarında seni engelleyip silmesi lazım msn listelerinden.
quote:
Orjinalden alıntı: Cashh23
Ordan kişileri silmen için onlarında seni engelleyip silmesi lazım msn listelerinden.
engellemedende silsede olur sadece silmesi yeterli sizi ekleyen herkes o gizlilik görüntülede görünür o listeye müdahale şansınız yoktur
yapma hocam yaaa.. hiç bir şekilde silemiyormuyuz yani.
quote:
Orjinalden alıntı: gulhana
İşte olması için o kişi silmeli.
quote:
Başka yolu yok. niye bu kadar taktın anlamadım
o listeyi çok takmanıza gerek yokki sonuçta kim olduğunu bile bilmediğiniz sizi ekleyen ve sizin direk redettiğiniz kişilerde o listede bulunur.bunlar sizin eklediğiniz değil sizi ekleyenler listesidir yani işin özeti bir kaçış noktanız mevcutt
Bir arkadaşın msn şifresi var bende. Listesindeki bi adresin benzerii alıp şaka yapmak istedim. Ama diğer adresi engelleyince orda çıkıyor. Oda orda o adresi engelli olarak görünce anlar diye düşündüm. Bu yüzden taktım:)
quote:
Bir arkadaşın msn şifresi var bende. Listesindeki bi adresin benzerii alıp şaka yapmak istedim. Ama diğer adresi engelleyince orda çıkıyor. Oda orda o adresi engelli olarak görünce anlar diye düşündüm. Bu yüzden taktım:)
Arkadaşının o listeye bakacağını nerden biliyorsun belki bakmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Cashh23
quote:
Arkadaşının o listeye bakacağını nerden biliyorsun belki bakmaz.
Bakıyor..Zaten ben o listeyi o bakarken gördüm. Benimde haberim yoktu öyle bi listeden:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme