Şimdi Ara

Engelliler için ufacık bir yardım...Logo ile ilgili..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 9 Eylul Üniversitesi 3. sınıf işletme öğrencisiyim.Okulumuz engellilere yardım amacı ile bir kermes ve kitap etkinliği düşünüyor..Sizden sadece ufacık bir logo için yardım istiyorum.Logoyu yapacağımız afiş için kullanıcaz.Bu yuzden aşşada verdiğim resmin etrafına yuvarlak olarak "Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği" yazmanızı istiyorum..Gerçekten yardım edecek ve duyarlılık gösterecek arkadaslara çok teşekkür ediyorum..Resim aşağıdaki gibidir..Onun etrafın yukardada belirtiğim gibi yuvarlak yazı ile rengi aynı olursa cok iyi olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: snairs
    Arkadaslar 9 Eylul Üniversitesi 3. sınıf işletme öğrencisiyim.Okulumuz engellilere yardım amacı ile bir kermes ve kitap etkinliği düşünüyor..Sizden sadece ufacık bir logo için yardım istiyorum.Logoyu yapacağımız afiş için kullanıcaz.Bu yuzden aşşada verdiğim resmin etrafına yuvarlak olarak "Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği" yazmanızı istiyorum..Gerçekten yardım edecek ve duyarlılık gösterecek arkadaslara çok teşekkür ediyorum..Resim aşağıdaki gibidir..Onun etrafın yukardada belirtiğim gibi yuvarlak yazı ile rengi aynı olursa cok iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanyilmaz.41 -- 20 Mart 2008; 21:02:55 >

• Altına Kuruluş Yılınıda Yazabilirim !
  •  Engelliler için ufacık bir yardım...Logo ile ilgili..
  • Logo

Link'teki logo'nun vektör hali
    corel x3 formatında

Afiş'te broşürde vs. işlerde kullanmak için lazım olabilir
    veyahut herhangi bir matbaa'ya gittiğinizde üstünde değişiklikler yapabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/100788942/1.cdr.html

• Merhaba arkdaşım, yaptığınız çalışmayı takdir etmemek, destek olmamak mümkün değil. Bende şöyle birşey yaptım. Değiştirilmesini istediğin bir nokta varsa, elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Saygılar.

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum..Gerçekten yaptıklarınız çok güzel olmuş...Dün bir sorun yuzunden nete giremedim..Hepinizin ellerinize sağlık ve duyarlılığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum...Sizden sadece altına İzmir-Buca yazmanızı isteyebilirmiyim..
  • bende elimden geldiğimce yaptıımm..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.