Şimdi Ara

Engin Baytar Borsaya Bildirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonel Futbolcumuz Engin Baytar'ın Galatasaray Spor Kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

• Resmi sitede göremedim keita için haber girmişler engin için birşey yok

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10846.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Resmi sitede göremedim keita için haber girmişler engin için birşey yok

Trabzonspor bildirmiş zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Resmi sitede göremedim keita için haber girmişler engin için birşey yok

Trabzonspor bildirmiş zaten

Kapta gördüm şimdi dediğin gibi trabzon bildirmiş

• Rotasyon için alınması ve yerli olması avantaj dursun bakalım öyle ben Engin'den birşey beklemiyorum
  • ünal başkan çoştu duramıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    2 ay önce açıldı
    engin polat
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • engin gibi gol sevinci yaşarken bile bencil olan bir topcuyu neden alırız ? hiç sevmiyorum bu adamı.

golden sonra kutlamaya gelen arkadaşlarının elini çevirip kendi adını göstermeye çalışan adamı galatasaray' da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

engin gibi gol sevinci yaşarken bile bencil olan bir topcuyu neden alırız ? hiç sevmiyorum bu adamı.

golden sonra kutlamaya gelen arkadaşlarının elini çevirip kendi adını göstermeye çalışan adamı galatasaray' da istemiyorum

onun borusu deil sarpa anca g.zana öter merak etme.
  • borusunun ötüp ötmemesi değil, karakter meselesi.

bu arkadaşta pek olmadığı için bu durumda zaten, her gittiği takımda paso kadro dışı kalan sorunlu garip bir adam.
  • şu engin 21,22 yaşında olsa mükemmel olurdu
  • Galatasaray da borsaya bildirdi

Profesyonel Futbolcu Engin Baytar ve kulübü Trabzonspor Kulübü ile futbolcunun Kulübümüze transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif AŞ
  • Hayırlı olsun, Engin çok yetenekli bir futbolcu. Kafayı toparlarsa yıldız olur, toparlamazsa anadolu yolları taştan.. Artık kendi bileceği iş, maliyet düşük olduğu için gayet yerinde bir transfer.
  • Büyük bir kumar. Terim ya adam eder adam gibi oynar ya da büyük olaylar çıkar bu sene kadroda. Hayırlısı artık Allah' tan...
  • 2-3 gün önce bi arkadaş burd yazmıştı Şenol Güneşle tartışmış kesin GS alır diye...

yine nşa da alınması düşünülmyen ama ucuzladı diye satışa çıktı diye adam almaya başladılar... hayırlı uurlu olsun.
  • Engin son derece yetenekli bir futbolcu ancak mental sorunlari olduguda bilinen bir gercek..Ancak bende Engin'de aklini basina toplama vaktinin geldiginin farkindadir,oda iyi biliyorki bu kariyerindeki son buyuk klub sansi..Umut ediyorumki engin hepimizi mahcup eder ve oldukca guzel bir performans ortaya koyar...
  • Nefret ediyorum şu adamdan. Hayır yetenekli falan tamam da; değil Fatih Terim, Jose Mourinho'yla aynı odada 48 saat bekletsen adam olmaz bu. Lütfen bir aksilik olsun
  • ts den önce eskişehirde oynarken bi maç hiç bir müdahale olmadıı halde kendini atıp penaltı almıştı.. işte o günden beri çok antipatik geliyor bana bu adam.. bide geçen dönem maç içinde burak'la kavga etmişlerdi.. garip bi adam cidden, çok sorunlu.. ilk başlarda allah korusun gelmez inşallah demiştim... şimdi artık geldiğine göre biraz daha iyimser bakmaya çalışıyorum.. eğer sizlerinde dediği gibi aklını başına toplar ve büyük bir takıma geldiğini bunun kendi için son şans olduğunu idrak edebilirse iyi işler yapar.. hatta şöyle düşünüyorum arda dan daha hızlı ve daha seri bir oyuncu... eğer saçmalamazsa sol kanadı kimseye vermez.. Sanırım hepimizin beklentisi iyi olması ve sorunsuz olması şeklinde.. inşallah umduğumuz gibi olur..

Bu arada ardayı severim ve hep savunmuşumdur.. enginle ardayı kıyaslarken ardaya b.k atmak gibi bir amacım yoktur onu da belirteyim

• :( ne gerek var ya
  • Ne çok abarttınız şu adamı. Disiplinsizse, sorunluysa cezayı alır oturur. Yönetim kuruluna üye almıyoruz ki, yedek futbolcu alıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.