Şimdi Ara

Engine start stop daha fazla calinma riski tasiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anahtarla birlikte kapılarda parmak izi okuyucu sistemde olmalı ve 3-5 parmağa kadar kaydedebilmeli. O şekilde çift güvenlik olur. Benim aracımdada keyless go var. Araba çalışırken anahtar uzaklaşınca uyarı veriyor fakat uzun süre gitsede stop etmez diye düşünüyorum. Bu arada araçtaki start stop sistemi tek tuşla devre dışı bırakılabiliyor. Yani çalan adam trafikte dursa bile stop etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter

Araba calisir vaziyette bile cebimde anahtar ile arabadan inince hemen arac uyari veriyor ve guvenli sekilde kapatilacaktir dio bana.
    Çoğu araçta araç çalıştıktan sonra araçtan inince anahtarla böyle bir uyarı vermiyor, bir dahaki aracı komple durduruna kadar araç kullanılabiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

iyi de araç çalıştıktan sonra anahtarsız uzaklaşınca stop etmez mi?
    Bir keresinde anahtarsız ankaradan konyaya gitmiştim, konyada 3 saat rölantide bekletip ankaraya dönmüştüm

Araç megane 4

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Anahtar mı kaybolmuştu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Anahtarla birlikte kapılarda parmak izi okuyucu sistemde olmalı ve 3-5 parmağa kadar kaydedebilmeli. O şekilde çift güvenlik olur. Benim aracımdada keyless go var. Araba çalışırken anahtar uzaklaşınca uyarı veriyor fakat uzun süre gitsede stop etmez diye düşünüyorum. Bu arada araçtaki start stop sistemi tek tuşla devre dışı bırakılabiliyor. Yani çalan adam trafikte dursa bile stop etmez
    Aksine Stop&Start sistemi araçta varsa çok daha rahat çalar aracı. Benim Fiorino normal kontaktan anahtar ile çalıştırılıyor. Anahtarsız sistem yok ve araç manuel.

Şimdi konuya uygun örnek vereceğim; anahtarsız çalıştığını düşünelim. (klasik anahtarı anahtarsız girişle değiştirdik. Ve araç manuel.) normalde trafikte giderken aracı stop ettirirsem kontağı kapatıp arabayı tekrar çalıştırmam gerekiyor. Ancak S&S devredeyse motor stop ettikten sonra debriyaja dokunmamla beraber motoru sistem tekrar çalıştırıyor ve bu arada anahtardan Fiat Code'u okumuyor. Doğrulamayı en başında yaptı araba zaten. Anahtarın görevi bitti

Evet acemi sürücü için anahtara dokunmadan manuel arabada marş basıp trafikte zaman kaybetmeden yürümeyi sağlayan sistem hırsızlar içinde nimet.

• Stephen King'in Mr mercedes kitabi geldi aklima

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Anahtar mı kaybolmuştu?
    Arkadasın cebindeydi, arkadas ayrılınca anahtarsız kaldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.