Bildirim
English Ninjas benzeri uygulama, site önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Bu kodu kullanarak hediye dakika kazanabilirsiniz.englishninjas.comYou are invited to English Ninjas!https://englishninjas.com/signup?referral_code=TXAtkxWF -
English Ninjas uygulamasına üye olup olmama arasında kararsız kalmıştım. Sonradan bir hevesle aylık üyelik satın aldım. 1 ay kadar kullandım. Ama eğitmen konusunda biraz seçici olsalar çok güzel olacak. Birkaç kez yaşıyınca buraya yazayım dedim. Eğitmenlerinin ilgisiz tavırları beni İngilizce konuşmaktan soğuttu. Verdiğim onca paraya yazık oldu valla -
Bende bir süredir English Ninjas uygulamasını kullanıyorum. Cüneyt Özdemir'in videosundan görüp üye olmuştum. Fakat biraz kullanmaya başlayınca hiçte anlatıldığı gibi bir uygulama değilmiş. Özellikle eğitmen konusunda aşırı sıkıntılar çekiyorum. Bir hafta kadar önce bir eğitmen ile sözleşmiştim. Fakat derse saatler kala eğitmenden hiçbir haber yoktu. Bende dedim başka eğitmenle derse devam edeyim. Ama doğru düzgün bir eğitmende bulamadım. Konuyla ilgili şikayette de bulundum. Ama günler geçti halen bir dönüş alamdım. Paramızı alırken çok güzel ama iş hizmete gelince maalesef çuvallıyorlar. -
englishcentral kullandım ben baya memnun kalmıştım -
Şu zamana kadar English Ninjas benzeri birçok uygulama kullandım. Fakat en çok sorun yaşadığım uygulamanın English Ninjas olduğunu söylebilirim. Özellikle eğitmenleri oldukça sinir bozucu. Bu kadar ilgisiz eğitmenleri nereden bulabiliyorlar anlayamıyorum. Üyeliğimi de iptal ettirmek istedim. Fakat bir cevap bile dönen olmadı 1 haftadır. -
Forumları araştırıyorumda English Ninjas uygulaması hakkında bir tane bile düzgün olumlu yanıt görmedim. Zaten bir uygulamada yazılım sorunu var ise buluşmaya hiç gerek yok derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X