Şimdi Ara

EnglishTown.com Sitesini Deneyen Varmı (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
73
Favori
85.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onur.516@hotmail.com referans verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans isteyen pm atabilir arkadaşlar.

• referans gönderecek varmı?
  • Arkadaşlar siteye üye olup dersleri izliyorum, ama yararlımı pek anlamadım.Konuşmalarda bilinmyen kelimeler ve çok hızlı söylendiği için anlaşılmayan kelimeler dolu.Ve kelimelerden sadece bazılarının açıklamaları var.Dersleri geçerken tabi zamanda geçiyor bir yandan, sanki birşey öğrenmiyor boşuna vakit kaybediyor gibi geliyor diye düşünüyorum.Eğer uzun süre bu siteyi kullanan varsa benim gibi ilk zamanlarda düşündülermi yazarsa sevinirim.
    not: Kısacası siteye devam etmekle ingilizceyi öğreneceiğimi pek sanmıyorum.
  • düzenli olarak dersleri takip et. grup derslerine katıl ve konuş. Bölümler ilerledikçe kendinde ki değişikliği göreceksin. Ben bir yıldır devam ediyorum. Konuşma ile ilgili sıkıntılarımı büyük ölçüde çözdüm. Şu anda 12. seviyedeyim. Ama unutma dil öğrenmek düzenli çalışmana bağlı. Yani herşey sende bitiyor. Kolay gelsin

• referans isteyen pm atabilir
  • Üyeliğimin bitmesine 1 hafta sürem kaldı isteyen arkadaşlara referans verebilirim.
  • selamlar,
    sanal kartla üye olamamaktayım. bilginiz varmıdır ?
  • X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Ben siteye sanal kart ile üye oldum. Herhangi bir problem yaşamadım. Sanal kartında 10 lira gibi bir para olsun. denemek için 3 Tl diyor ama bu 1 doların tl karşılığı. Tl değer kaybettiği için 3,65 gibi bir para olması lazım. Eğer sanal kartında bu paranın karşılığı yoksa üye olamazssın. Ben bu sorunu bu yüzden yaşamıştım. Neredeyse bir yıldır üyeyim ve 16. seviyeye geçmek üzereyim. özel derslerde alıyorum. Artık rahatlıkla konuşabiliyorum. Çünkü benim en önemli problemim konuşmakta zorlanıyordum. Size başarılar dilerim. Ama unutmayın düzenli çalışmanız sizin en büyük yardımcınızdır.
  • Merhaba , referans gönderebilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de siteye üye olup 1 ay denemeye karar verdim. Eğer beğenirsem devam edeceğim.
    Speaking sınıflarını içeren kursa kaydolmak istiyorum.
    Referans kodu verecek olan var mı?

Ayrıca aşağıdaki üyeliklerden hangisi daha mantıklı?
     EnglishTown.com Sitesini Deneyen Varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serginho1912 -- 5 Nisan 2017; 10:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

Arkadaşlar merhaba,
    Ben de siteye üye olup 1 ay denemeye karar verdim. Eğer beğenirsem devam edeceğim.
    Speaking sınıflarını içeren kursa kaydolmak istiyorum.
    Referans kodu verecek olan var mı?

Ayrıca aşağıdaki üyeliklerden hangisi daha mantıklı?
     EnglishTown.com Sitesini Deneyen Varmı

Ben de şimdi baktım. Uzun zaandır düşündüğüm bir kurstu. 99TL olan temel paket daha mantıklı gibi. İlk ay 3TL, sonrasında da istediğin an iptal edebiliyorsun. Diğeri minimum 6 ay veya 1 yıl sonra iptal diyor.
    Bana göre en güzeli ( benim yapmayı planladığım şey ) ilk 2-3 ay temel seviye alıp durumuma bakmak. İlerlemem iyi olursa öğretmenli paketten de iyice turbolamak istiyorum. Yoksa efeden püfeden , alışamayacağım şey için de her ay 189TL, yazık olur.

• aktassa A kullanıcısına yanıt
    Benim asıl merak etiğim, 99 TL lik olan kurda speaking var mı? Varsa ne kadar? Çünkü speaking yapmak için paralı uygulamalara para vermektense bu daha mantıklı.
  • Referans verecek yok mu?
  • serginho1912 kullanıcısına yanıt
    e-mail adresinizi pm atarsanız referans olabilirim. Bir yıllık kullandığım bir site ve çok memnunum.
  • serginho1912 kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğinin 99 tl lik paketi inceledim. spekin var 20 konuşma sınıfı dediği zaten speaking. KOnuşma sınıflarında bir öğretmen eşliğinde en fazla 6 öğrencinin olduğu sınıfta belirli bir konu etrafında konuşmalar gerçekleşiyor. sınıflarda bazen tek öğrenci olayorsun, bazen en fazla 2-3. bu sınıflar çok faydalı. hergün mutlaka günlük konuları çalışıp bu sınıflara girdiğinizde ciddi bir şekilde konuşmanız gelişiyor. şimdiden iyi çalışmalar.
  • angeldied A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bilgi için, pm attım.
  • referans verebilecek var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Siteye 3 TL'ye üye oldum 2 hafta kadar oldu. Korka korka özel derse girdim ama beklediğimden çok daha iyi geçti, hoca çok sabırlıydı. Bu yüzden de özel dersli programdan devam etmeyi düşünüyorum gibi şimdilik. Sormak istediğim hep aynı hocadan ders alabilir miyim yoksa her seferinde boş olan hocadan mı alınıyor. Özel ders kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa karar aşamasında çok faydalı olur. Teşekkürler şimdiden
  • trini25 T kullanıcısına yanıt
    Özel ders rezervasyonu yaparken belirli öğretmen seçmek içinbölüm var. Oradan istediğin öğretmeni seçebilirssin. İyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.