Bildirim
EnGüzel , EnKomik Arka cam yazıları buraya... (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Benim minibusun arkasinda cok ufak el yazisi ile "Hani şekilsiniz yaa..!" Yaziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi tane BİS marka aracın arkasında okumuştum: "Küçük olduğuma bakmayın, büyüyünce mercedes olacağım" yazıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Bi tane BİS marka aracın arkasında okumuştum: "Küçük olduğuma bakmayın, büyüyünce mercedes olacağım" yazıyordu
Tır değil miydi o . -
Baba yorgun. -
Antalyada bitane lacivert Citroen Saxonun arka camında
" Kızlar saxo sever " yazıyordu -
Az yakar, çok Öfkeli -
yan cehennem yan
10 kamyon kömürlen geliyom
-
Baba yorgun derken, ingilizcede aile reisi baba olarak yazılmış. aslında Master Tired olacak tı. çünkü türkçede kullanılan baba yorgun lafından anlaşılan usta, üstad manasıdır. dolayısı ile ingilizcede de Master tired olması gerekir. :D biraz dilbilgisine girdik :D -
verme beni ellere görür dayanamazsın yazdırmayı düşünüyorum ben de -
Düzde geçme beni rampada geçerim seni.
Yaklaşma frenlerim zayıf.
Arabam Opel gider mi gider.
Çekil yoldan geliyorum soldan. -
bir defasında Denizlide görmüştüm. fotoğraf çekme şansım olmamıştı. adam "o şimdi asker"i ingilizceye çevirmiş ama nasıl çevirmiş. Araç Eski kasa şahin.
The Now Soldier
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X