Bildirim
enigma2 cihazlar hakkinda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neyse siparis ettim gelince anlariz nasil cihaz -
o cihazlarda enigma 2 varmıymış yeni duydum. Linux ama enigma 2 sadece 4 markada var diye biliyorum. Dreambox, gigablue, vu, xtrent. -
quote:
Orijinalden alıntı: cumlecomagi
Arkadaslar iptv izleyebilecegim enigma2 destekli uydu cihazlari hangileri acaba Skybox Openbox S12 HD serisi cihazlar nasildir s9 10 s11 serilerini tavsiye edermisiniz
ustam öncelikle hayırlı olsun sipariş verdim demişsin en son kesin almışsındır baya olmuş çünki.
hangi cihazı aldın s12 mi bende s12 düşünüyorum çok güzel gibi geliyor okuduklarımdan çıkardığım.
s12 aldıgını farz ederek soruyorum nereden aldın ve cihaz nasıl memnun musun? cevap verirsen çok sevinirim. -
Enigma 2 li cihazlar belirttiğiniz gibi 4 marka var. Fiyat ve donanım özellikleriyle gigablue ürünler daha fazla talep görüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: cumlecomagi
Arkadaslar iptv izleyebilecegim enigma2 destekli uydu cihazlari hangileri acaba Skybox Openbox S12 HD serisi cihazlar nasildir s9 10 s11 serilerini tavsiye edermisiniz
bahsettiğin cihazlar yazılımda önemli ki tahminime göre enigma 2 de linux muhabbeti dönmekte burda da olay
kernel yazılırken chipsetin verebilceği değerler iyi hesaplanmalı mikro işlemcilere uygun kernel oluşturulmuş olmalı . zira ucu açık kaynak kodlar elden ele dolaştığı için bazen algoritmalarda problem çıkarabilir .
misal var/etc klasörü altında bulunan xorg dosyası da ufak bir algoritmik hada kötü sonuç doğurabilir yada ordaki inf dosyasında hz değerleri renk scalası falan her temada değişebilir . bu kiminde iyi kiminde sorun çıkarabilir .
ki bu benim görüşüm ama sistem olarak açık kaynak kodlar daha hızlı çalışır zira o an ihtiyaç olan çalışır ki . linux mantalitesi ve internetsiz hiç bir işe yaramıyor.
ama java bambaşka bir dünya kodlar kapalı ve firmanın belirlediğini kullanırsın aslında kapalı demek yanlış olur kimse eproma yeniden kod yazmakla uğraşmayacağı kapalı denir :D
neyse bunlarda renk skalası stabildir firma neyi belirlerse o dur .
ki bu tür cihazlar versiyon güncelleme gibi şeye ihtiyaç duymaz isen sorunsuz çalışır . ki zaten kullanan kişilerin versiyonla uğraştıkları için yaşanan sorun olur genelde :D
hooş bir cihazın yazılımı ile uğraşacaksan sürekli açık kaynak iyidir . ama kalite değişir.
java daha stabildir.zira üzerinde kararlı sürümler gelir falan filan yazılım bilgisi cart curt diye uzar alırken tek dikkat edeceğin şey al eline ana renkleri gösteren bir kagıt ve cihazdaki ana renklerle karşılarştır hangisi daha doğruyu veriyorsa korkmadan al seni mutlu eder . zira bende epeydir araştırıyorum.
referans olarakta tvlerin fabrika ayarlarını kullanmak gerek iyi akşamlar konu biraz sapmış olabilir .
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasancp
o cihazlarda enigma 2 varmıymış yeni duydum. Linux ama enigma 2 sadece 4 markada var diye biliyorum. Dreambox, gigablue, vu, xtrent.
yanlış bildiğiniz aşikar
yumatu E2 ile çalışan cihazı var
ip box
technomate
Qbox
cuberova
ve pek çok değişik marka model E2 yazılımı kullanmaktadır
burada satılan bu 4 marka ve model olduğu için dikkat çekmiyor ama vu yada dream dan daha kaliteli cihazlar vardır sadece Tr piyasasında yoktur
sırf görüntü kalitesi için cihaz alınacaksa enigma taban cihazlardan uzak durulması gerekmektedir
sebebi senelerden beri düzeltemedikleri çamur gibi görüntüdür -
Bu resıvırlardan 200 liraya kadar olan modeller hangileri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X