Bildirim
Enigma2 cihazlar için kablosuz wireless adaptör tanıtıma.
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
selamlar. klon dm520 için kullanabileceğimiz kablosuz adaptör tavsiye edebilir misiniz? -
Eklentilere gir yeni eklentilerde driver indirilecek driverlere bak . hangisi uygunsa 3$ dan 20$ kadar bir çok uyumlu driver bulabilirsin tahmin ediyorum. -
İptvcilerin kaytarma yalanlarından birisi.
Uyumlu Wirelessin varsa hiç bir sıkıntı yaratmaz.
10m den mini wireless ile elbette bağlanamazsın.
Alfa serisi veya benzeri n kanal wirelesin varsa en az 200m den sıkıntı yapmaz. -
Ağ üzerinden wifi şifreleme türü ve büyük küçük harf durarlılığına dikkat etmelisiniz.
Linux bazan şifreleme türlerini windows gibi dikkate almaz.
Modeminize ağ üzerinden girip wifi güvenlik ayarlarında ne tür bir bağlantı olduğuna bakın.
tkip-aes wpa , wpa2 veya her ikisi birden aynı ayarları Receiverinize uygulayın.
Driver fat32 formatladığınız flash bellekte gösterebilirsiniz.
En sağlamı Ext3 veya Ext4 formatladığınız flash belleği kullanmaktır.
Ext3-Ext4 Formatlamayı mini Partition tools ile yapabilirsiniz.
Ext4 dosya sistemini "paragon extfs for windows" aynı USB bellek veya HDD gibi içeriğini okur ve yazabilirsiniz. -
Boşa konuşuyorsun.
Ethernet hızları eski modellerde 10 Mbps. adamın adsl varsa ne yapacak zavallı
vdsl modemler %90 100mbps Ethernet hızı.
alfa AWUS036H TX 150 Mbps dir.Kapalı alan en az 200m bağlantı kurar. Açık alan 1km banamısın demez.
IPTV ile işim olmaz. Siz yazınca merak ettim. Gayri resmi IPTV cile ne yapıyor diye.
Bir saattir Celtik Alashert maçına IPTV wireles ile 7m den modemle bağlantı kurdum.
En ufak donma vs yok.
Kısaca adam akıllı Yasal IPTV alırsanız hiçbir sorun yok.
Yasadışı IPTV problemlerini bana sormayın. Şikayetlerden boğulmuş vaziyette millet .
Kimin IPi kimin neresinde belli değil.
-
selamlar. ben kablosuz antenimi dreambox a sizin belirttiğiniz gibi tanıttım. yalnız iki sorum var. telefonumdan hız testi yaptığımda 65 mbit foruyorum. yalnız dreambox ta hız testi yaptığımda daha düşük hızlar alıyorum. birde anten kurdugumdan beri eternet devre dışı kaldı. cihazı kapatıp actığımda eternet ısıgı yanıp sonuyor.daha sonra ise gormuyor. bir ayarı mı kaçıırıyorum acaba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X