Merhaba arkadaşlar, aracım 2001 model palio 1.6hl araçta lpg yok, dün benzin aldıktan sonra yaklaşık 8-10 km boyunca bi arıza lambası yandı ve bir anda aracın çekişinde bariz bir şekilde düşüş yaşandı ve gaz yemiyordu bir türlü ara sıra ışık sönünce normale dönüyodu ama yaklaşık 10-15 saniye sonra tekrar o ışık yanıp çekişte düşüş oluyordu, kılavuza baktığımda yanan lamba enjeksiyon sistemi arızasına ilişkinmiş, daha sonra akşam saatlerinde tekrar araca bindim yaklaşık 35-40 km yol yaptım herhangi bir sorun yoktu. bugün öğlen tekrar bindiğimde aracı daha hareket ettirmeden yine ışık yandı ve 6 km boyunca sönmeden devam etti ve çekişte düşüş vardı, bakalım akşam eve giderken yine devam edecek mi. dün benzin aldıktan (shellden aldım) sonra bu sorun olmaya başladı öncesinde yoktu, internetten baktığımda benzinde pislik tortu olabileceği bu nedenle olmuş olabileceğini söyleyen arkadaşlar vardı, acaba bu sorun benzindeki pislikten kaynaklanıyor olabilir mi kısa süreliğine?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme