Şimdi Ara

Enpara | 100 TL > İlk Müşteri / K.K Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
4.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Enpara kk aidatsız değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enapra müşterisiyim ama kredi kartım yok,

apsiyon kullanıp kullanmadıgımı enrden anlayacak başvurunca, o ouygulamayla nasıl bir baglantı kurdu ki bunlar anlamadım.

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Hocam evet aidat ücreti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Cepteteb ilk çıktığında ilk 50 bin kişiye özel ömür boyu kart aidatı almayacağını duyurmuştu. Sonraki müşteriler kart aidatı ödüyor maalesef.

Birçok kişi gibi bende o ilk 50 bin kişi içindeyim. Yani kart aidatı ödemiyorum.

• Enpara'nın bu kampanyasından faydalanmak için sadece konu başındaki linkten başvuruda bulunmak yetiyor mu? Yoksa Apsiyon ile alakalı bir şeyler mi yapmak gerekiyor?

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Ilk 50bini degistirme hakki vardir bankanin sonucta hangisi omur boyu katlanir her an degistirirler sanmıyorum devam edecegini 😕

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt

50 bin bir banka için hiçbirşey. Hatta ilk olarak böyle birşey yoktu, sonradan dediler aidat geldi ama ilk 50 bine yok, ha bugün ha yarın dolacak acele edin diye reklam etti. Alırlarsa da kendileri bilir.

• ben enpara müşterisiyim ama hiç kredi kartı almadım. apsiyon mu nedir ondan da kullanmadım. bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.