Enpara kk aidatsız değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara | 100 TL > İlk Müşteri / K.K Kampanyası (2. sayfa)
-
-
enapra müşterisiyim ama kredi kartım yok,
apsiyon kullanıp kullanmadıgımı enrden anlayacak başvurunca, o ouygulamayla nasıl bir baglantı kurdu ki bunlar anlamadım.
-
Hocam evet aidat ücreti yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepteteb ilk çıktığında ilk 50 bin kişiye özel ömür boyu kart aidatı almayacağını duyurmuştu. Sonraki müşteriler kart aidatı ödüyor maalesef.
Birçok kişi gibi bende o ilk 50 bin kişi içindeyim. Yani kart aidatı ödemiyorum.
-
Enpara'nın bu kampanyasından faydalanmak için sadece konu başındaki linkten başvuruda bulunmak yetiyor mu? Yoksa Apsiyon ile alakalı bir şeyler mi yapmak gerekiyor?
-
Ilk 50bini degistirme hakki vardir bankanin sonucta hangisi omur boyu katlanir her an degistirirler sanmıyorum devam edecegini 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 bin bir banka için hiçbirşey. Hatta ilk olarak böyle birşey yoktu, sonradan dediler aidat geldi ama ilk 50 bine yok, ha bugün ha yarın dolacak acele edin diye reklam etti. Alırlarsa da kendileri bilir.
-
ben enpara müşterisiyim ama hiç kredi kartı almadım. apsiyon mu nedir ondan da kullanmadım. bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X