orta ve uzun vadede kesinlikle borsa öneririm borsada sağlam şirketlere girince paranız batmaz ve birikim hesabından paranıza gelen 3-5 kuruştan mutlaka fazla kazanırsınız her ay 100-150 tl bile atsanız (sadece sağlam kağıtlara atacaksınız hiç bilmiyorsanız ilk 30 hisseden şaşmayın veya biraz risk alarak ilk 50 şirket öneririm bu firmalar dandik firma olsa ilk 30 veya ilk 50ye giremezler ve bu listelere giren şirketler normal koşullarda batmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan
orta ve uzun vadede kesinlikle borsa öneririm borsada sağlam şirketlere girince paranız batmaz ve birikim hesabından paranıza gelen 3-5 kuruştan mutlaka fazla kazanırsınız her ay 100-150 tl bile atsanız (sadece sağlam kağıtlara atacaksınız hiç bilmiyorsanız ilk 30 hisseden şaşmayın veya biraz risk alarak ilk 50 şirket öneririm bu firmalar dandik firma olsa ilk 30 veya ilk 50ye giremezler ve bu listelere giren şirketler normal koşullarda batmazlar.
Bu dediginizi bugun yapmayi dusunuyorum orana bakmadan ilk 30 sirketten her ay 200 TL lik kagit almayi dusunuyorum. Yoksa direk her ay bir sirkete mi yatirayim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: AppleÇılgını
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan
Bu dediginizi bugun yapmayi dusunuyorum orana bakmadan ilk 30 sirketten her ay 200 TL lik kagit almayi dusunuyorum. Yoksa direk her ay bir sirkete mi yatirayim?
ben de şunu öneririm her ay borsaya bağlayacağın parayı 2 ye böl diyelim 200 tl bağlayacaksın yarısı 100 tl 1.yarısı ile en üstteki firmanın hissesini al diğer yarısı ile en alttakinin hissesini al (30. hisse) zaten 15 ay sonra arada buluşmuş olursun bu süre zarfında aldığın hisselerde az çok yükselmeler de olacaktır. ama az para ile çok kazanmak için uzun süre beklemek gerekiyor sağlam hisselerin özelliği genelde ufak tefek artıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme