Bildirim
Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (27. sayfa)
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sözler köşkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips kulaklıklarda indirime girmişler. Var mı tavsiye edebileceğiniz kulak üstü bir kulaklık? -
merhabalar ben de 2 tane Matlab 7.14 - Simulink & Mühendislik Uygulamaları kitabu aldım.Fakat mail gelmedi iade gelmedi diye.Sizlere geldi mi acaba ? ve bir de beruby sitesini kullandım fakat ondada aldığım kitap hiçbiryerde görünmüyor.acaba sonra dr onay verince mi görükecek ? teşekkürler bilgilendirme için. -
Kargo takibi yok mu bu sitede bilen var mı? -
Tabiki okumak için aldım. Benim almak istediğim daha çok kitap var. Uzun bir kitap listem var. Kampanya oldukça yavaş yavaş alıyorum.
Takip kodu var hocam.Sipariş bilgilerinden bakabilirsiniz ama geç girebiliyorlar. -
Dostum derdin ne senin?
quote:
Orijinalden alıntı: kral1840
şimdi avantajix üzerinden sipariş verdim.
jenga+makas+cd kalemi 60,4 tl tuttu.
35 e gelecek.
jengayı en ucuz alsam 35-40 a alırım,cd kalemiyle makas ekstra olurdu.
bence hesaplı.
haber veren arkadaşa teşekkürler.
dün akşam 18:30 da verdiğim siparişim bugün kargoya verilmiş.
kargo takip nosu vermiyormu d&r arkadaşlar? -
quote:
quote:
şimdi avantajix üzerinden sipariş verdim.
jenga+makas+cd kalemi 60,4 tl tuttu.
35 e gelecek.
jengayı en ucuz alsam 35-40 a alırım,cd kalemiyle makas ekstra olurdu.
bence hesaplı.
haber veren arkadaşa teşekkürler.
dün akşam 18:30 da verdiğim siparişim bugün kargoya verilmiş.
kargo takip nosu vermiyormu d&r arkadaşlar?
Sonradan ekleniyor. -
Güle güle öldüm :) -
Anladım hocam teşekkürler. -
Hala kargolanacak güya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
allah belalarını versin 2 gün bekle sonra sipariş iptal et!
-
Bir powebank, bir kitap, bir kalem almıştım.
Bugün sadece kitap geldi. Diğerleri tedarik sürecinde
kampanya bitti mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: bykmn
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.UniquE
Bu beruby iadeyi hemen hesaba mı yapıyor yoksa avantajix gibi belli bir meblağı aşması mı lazım ? Eğer öyleyse avantajix zaten canımı sıkmaya başladı buna geçeyim
Ben de ilk kez kullandım. Sadece paypala iade yapıyor galiba.
Para 2-3 gün içinde beruby hesabınızda görünüyor.
Ancak hesabınızda parayı alabilmek için paranın onaylanması gerekiyor.
Bu da alışveriş yaptığınız sitenin dönüşüne göre değişiyor.
Bildiklerim bunlar.
Sitede şöyle bir bilgi var:
quote:
1 TL'den itibaren ortalama 0,45TL Paypal masrafıyla
10 TL'den itibaren ortalama %1,5 Paypal masrafıyla
Genel olarak ödeme 5 iş gününden az bir sürede gerçekleştirilir.
İlgili mağaza ya da web site bize işlem bilgisini (alışveriş, kayıt, vs.) verdiği anda komisyon tutarı direkt olarak bakiyenize onaylanması beklenen bakiye olarak yansır. Web sitesi/mağaza bize kazanılan komisyona dair onay gönderdiğinde ve ödeme yaptığında bakiyeniz onaylanmış bakiyeye dönüşür (bu süreç 60-90 gün sürebilir). Yani, 2 ay sonrası için bir uçak bileti rezerve edildiğinde web sitesi bizi bununla ilgili olarak bilgilendirir (normalde iki gün içinde) ve komisyon onaylanması beklenen bakiye olarak gözükür, uçuş gerçekleşip web sitesi bize ödeme yaptığında da bu komisyon onaylanmış bakiyeye dönüşür.
İadenizin onaylanması 2-3 ayı bulabiliyor, alışveriş yapılan siteye göre değişir. Paypal'a transferde ise hiç masraf almadı şuana kadar. Avantajix'e göre yaklışık %1 puan daha fazla iade veriyor. Beruby iyidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tedarik edemedik diye ürün iptal edip tutarı 50 lira altına düşürerek kampanyayı yalan etmesin D&R? -
-
kampanya bittimi nasıl anlıyoruz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X