Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhalde drden sorun yaşamadan alan bir ben varım. Enpara kampanyası öncesinde de 5-6 kere alışveriş yapmıştım yine sorun yaşamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim siparişimde 2 iş günü içerisinde teslim edildi. hatta aldığım türk dış politikası II. cildi diğer sitelerde 5 iş günü teslimat diyordu. şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, sanırım bazı kitapları tedarik ederken yavaş davranıyorlar. ellerindekileri hemen kargo yapıp yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

Herhalde drden sorun yaşamadan alan bir ben varım. Enpara kampanyası öncesinde de 5-6 kere alışveriş yapmıştım yine sorun yaşamamıştım.

Ben de hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Hatta sitelerinden aldığım kitabı 8 ay sonra okumaya başlayınca hatalı basım olduğunu farkedim değiştirilmesini istediğimde, fiş faturam bile olmadığı halde kabul ettiler.
  • Allahından bul DR
    Rezalet firma bütün AVM LERDE DE VAR
    Büyük zararlar vereceğim sizlere çok büyük ,her yere yazacağım onbin yazı yazacağım itibarınızı bitireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdesxa -- 4 Mart 2016; 15:54:32 >
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Benim sorunum ile aynı. 50 kere aradım ama yok işte adamların niyeti kötü. 77 lirayi iade etsinler diye 1 aya yakındır bekliyorum. En son bağırıp çağırdım. Bana cuma gününe kadar cevap verin dedim ama yine arayan soran yok. En sonunda tüketici hakem heyetine gideceğim ama bakalım

• Sorunsuz alışverişim oldu. Siparişi iptal olanlar ne aldılar çok merak ediyorum.
  • Beyler sipariş içersinden bir veya birkaç ürünü iptal olup 50 liranın altına düşenler müşteri hizmetlerini arayıp bu iptallerin para iadesinin yerine hediye çeki istediklerini söylesinler.benim 62 liralık siparişimden bir kitap(15tl) 2 haftadır tedarikte gözüküyordu dün aradım iptal edilmiş para iadesi yapılacak dedi.Para iadesi istemiyorum onun yerine çek tanımlayın dedim bir yerleri aradı sordu tamam çek tanımlanacak iade yapılmayacak kampanyadan faydalanabilmeniz için dedi.Şurda iadelere 2 3 gün kaldı tek parça ürün almamış olanlar bu yola başvurabilir.Bu arada çek geldikten sonra kargo parası için de arayacağım sonuçta kargo ödememek için 60 ı geçirdik stokta olmayan ürünü satmaları onların sorunu . Bu durumda olan arkadaşlar iletişime geçerse ortak bir yol izleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 4 Mart 2016; 17:50:36 >
  • Kitap harici bişey alıp da eline geçen var mı? boşuna beklemeyelim :D
  • Liberate L kullanıcısına yanıt
    Ben fm 16 oyunu aldım geldi 3 günde sıkıntısız.

• Ben de son gün aldım 3 kitap birisi arkadaşım da varmış iptal için mesaj atmıştım sabah kargoya verilmişti bile
  • Bu ay dr kampanya yok sanirim.

• Maalesef.Bu kampanya şubat ayı için geçerliydi.
  • Kampanyanın ilk günlerinde mini quadrocopter almıştım. 2 günde geldi. Ben 2 günde bozdum geri gönderdim. Bugün yenisini yollamışlar. Bunu da sayılı firma yapar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihmetu

Kampanyanın ilk günlerinde mini quadrocopter almıştım. 2 günde geldi. Ben 2 günde bozdum geri gönderdim. Bugün yenisini yollamışlar. Bunu da sayılı firma yapar sanırım.

Neresi bozulmustu hocam? Bende aldim yedek pervaneleri de kendi pervaneleri de paramparca ettim aliexpressten yedek pervane ve koruma soyledim

• asdemre kullanıcısına yanıt
    Benimki biraz farklıydı Hocam. Motorlar eriyip gövdeyi falan eritmişti. Ondan önce de alet kapalıyken pervaneleri dönüyordu falan. Pek umudum yoktu ama şimdi gelen makine çalışıyor. Koruma alacağım ben de öyle kullanacağım.

• Aldığım ürünü yanlış aldığımdan geri yolladım yollarkende sitelerinde yazdığı gibi koca koca hediye çeki tanımlayın para iadesi istemiyorum dedim. Mail geldi para iadesi yapılcak diye telefon ile müşteri hizmetlerini aradım durum böyle böyle dedim onlarda merak etmeyin size hediye çeki tanımlanacak burda görüyorum öyle istemişsiniz dediler eyvallah deyip kapadım. Ardından bir ürünü iade almamışlardı onun için bilgilendirme için aradım tekrar hediye çeki istediğimi belirttim yine aynı cevap merak etmeyin hediye çeki tanımlanacak tarafınıza dendi bu kadar rezil bir firma görmedim. Bunlardan dolayı 25 tl iade çöpe gitti. Bir daha D&R mi aman allah korusun. Müşteri hizmetleri bir şey der kendileri tam farklı işlem yaparlar peh

• Sipariş verdikten 2 gün sonra geldi sorunsuz
  • buradaki yorumlardan dolayı bende almayı düşünmüyordum ama siparişi geçtim 2 gün sonra tüm ürünler kargo ile sorunsuz bir şekilde geldi. Birazda şans artık
  • İadeler ayın 7 sinde dimi?

• Bunu da gördük. Hiçbir şey söylemeden günler sonra tekrar gönderdiler kulaklığı. Rezillik diz boyu. Allah belalarını versin bunların. İnşallah batar şerefsizler. Ptesi hem bunları hem enpara yi arayacağım. Enpara birdaha çalışmaz inşallah bunlarla.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.