Şimdi Ara

ENPARA KİDEGA.COM da 50/10 tl indirim + kitap hediye (31 aralık 2019'a kadar geçerli) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
21
Favori
77.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ocak 2019'dan itibaren 50-15tl

Ama iyi kitap stokladım 30-15 ile zaten bu sene tuyap'ta da indirimler yalandandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMaharaja -- 28 Aralık 2018; 21:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı görmeden 2 dakika önce müşteri hizmetlerini arayıp sordum Bugüne kadar konuştuğum en kusursuz müşteri hizmetleriydi, şaşırdım.

• aynen sadece müşteri hizmetleri için bile enparalı olunur. adamlar işini düzgün yaptı ve hala devam ediyorlar. ben de sordum son siparişimi verdim 33 tl ve 15 tl indirim alacağım. 50 ye 15 olsa sipariş vermeyecektim. 31 aralıktan sonra 50 ye 15 benim için bitik. zaten bu kitaplar bir sene gider.
  • 50/15 olmuşsa eğer, bende kitapyurdunu kullanırım. Fiyat olarak 50/15 indirim ile aynı zaten. ayrıca puan toplama kampanyası ile kitapyurdu daha cazip hale geliyor..
  • 50/15 olarak benim için tırt bir kampanyaya dönüşmüştür.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Enpara mh. öyle ya ben de şaşırıyorum. :D

• Arkadaslar kampanya devamı için(15/30) uygulama üzerinden bize yazın kısmı var. Lütfen şikayetlerinizi iletin. En azından 20/50 olsaydı 😔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus2929

Arkadaslar kampanya devamı için(15/30) uygulama üzerinden bize yazın kısmı var. Lütfen şikayetlerinizi iletin. En azından 20/50 olsaydı 😔
    Kesinlikle katılıyorum. Ben hem kendi adıma hemde eşimin adına yazdım..
    Tüm arkadaşlarıda 2 satır itiraz yazısı yazmaya davet ediyorum.
  • Bir de bes adim tamamla cart curt 50 liraya 15 icin

• Valla iyi oldu bence artması 2 aydır fıtık oldum kidega dan alacak birşey bulabilmek için. Hem kitaplar pahalı hem de stok sıkıntısı var. Çekte alamıyoruz kitapyurdundaki gibi zaten iyi oldu daha da uğramam kidega ya.

• Arkadaşlar bu ay alamadım bugün alsam inisirm geçerli olur mu bilgisi olan?

• Olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekmi Şarraki kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz? Enpara internet sitesinde bitmiş kampanyalarda görünüyor 30/15.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Emin misiniz? Enpara internet sitesinde bitmiş kampanyalarda görünüyor 30/15.
    uzatıldı kampanya, marta kadar

• Bende 50 ye 25 yada eskisi gibi 30 a 15 den devam etmesini talep ettim.
    Umarım dikkate alınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    1 ocak-31 mart arası 15/50TL olarak kampanya aktif görünüyor fakat aralık ayında hakkımı kullanmadım ve 30/15TL olan kampanya bitmiş görünüyor. Bu durumda bugün veya yarın 30TL lik alışveriş yapsam 15TL iade edilmeyecek gibi duruyor muhtemelen.

• ENPARA  KİDEGA.COM da 50/10 tl indirim + kitap hediye (31 aralık 2019'a kadar geçerli)

50/15 de bana uyar. Aylık kitap alışverişleri marta kadar iadeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

1 ocak-31 mart arası 15/50TL olarak kampanya aktif görünüyor fakat aralık ayında hakkımı kullanmadım ve 30/15TL olan kampanya bitmiş görünüyor. Bu durumda bugün veya yarın 30TL lik alışveriş yapsam 15TL iade edilmeyecek gibi duruyor muhtemelen.
    bu cevaba güvenerek ben de yarın alışverişimi yapacağım, umarım ters bir durum vuku bulmaz.

• makine433 M kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapayım hocam sağolun

• arkadaşlar temmuz-aralık ayları arasında kaç hakkımız vardı bu kampanya için? 4 kez yararlanmışım, ona göre son gün faydalanırım 30/15 olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.