Şimdi Ara

ENPARA KİDEGA.COM da 50/10 tl indirim + kitap hediye (31 aralık 2019'a kadar geçerli) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
573
Cevap
21
Favori
77.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ayı iadesi bana da gelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay uygulama dan almıştım kitapları 15₺ gelmiş. O halde 15+10 kampanya birleşir. Tabi benim yeni bir telde denemem gerekecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aynı müşteri 50/15ten hem encard hem de enpara kredi kartından 2 kez faydalanabiliyor mu? O kısmı hatırlayamadım tam

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Kidega mobil uygulama çıkmış. Mobil uygulamadan alışveriş yapınca enpara iade yapıyor mu?
  • yüzüklerin efendisi seti 3 kitap 66TL ye geldi iyi oldu
  • evet benimde 15 tl gelmiş bugün.bu ay içinde mobil şube kampanyası ile birleşiyorsa, yeni bir sipariş verebilirim.normalde birleşmesi lazım.
  • Arkadaşlar kampanya tam olarak mobil uygulama üzerinden Enpara kart ile yaptığın ödeme ile beraber toplamda 25TL indirim mi kazanıyoruz? Kısaca biri özet geçebilir mi rica etsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Arkadaşlar kampanya tam olarak mobil uygulama üzerinden Enpara kart ile yaptığın ödeme ile beraber toplamda 25TL indirim mi kazanıyoruz? Kısaca biri özet geçebilir mi rica etsem...
    Aynen 60/25 oluyor toplamda. 60 liralık alışverişe 10 lira indiriyor 50/15 de enpara veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehiamico -- 5 Nisan 2019; 13:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son iki üç aydır sepeti dolduracak kadar ürün bulmakta zorlanıyorum. Kampanya güzel ama her ay düzenli alışveriş yapan biri değilim belli bir noktadan sonra zorlama oluyor.

kitapyurdu.com daki gibi hediye çeki satsalar 50 - 60 tl lik onları satın alsak ileride kullansak güzel olur. ben iletişim adreslerine yazdım sizler de formu doldurursanız belki bu uygulamayı sisteme koyarlar.
    kidega.com
    Kitap - Kidega
    https://kidega.com/kurumsal/iletisim

• 60/25 şuan devam ediyor mu ? kidega sayfasında yok.
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    devam ediyor hocam. Kodu girmeyi unutmayın. kodu girdikten sonra sepet tutarınız 50 tl üstü olmalıdır.
  • Enpara ile Kidega kampanyası 30 Nisan'da bitecek görünüyor. Devam etme gibi bir durum var mı? Bununla ilgili herhangi bir açıklama var mı?
  • Şimdi 50/10 indirim ve hediye kitap vereceklermiş.

Hediye kitap ne? Hediye diye onun bunun kitabını kitaplığıma sokacak halim yok. Sırf kampanyayı uzatalım diye avantajsız bir kampanyaya da gerek yoktu.

• iadeler yatti mi?

• Benim henüz yatmadı. Kidega mobilden sipariş vermiştim.

• Benim de hala yatmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.