Şimdi Ara

ENPARA KİDEGA.COM da 50/10 tl indirim + kitap hediye (31 aralık 2019'a kadar geçerli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
21
Favori
77.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü verdiğim sipariş salı günü kargoya verildi dün de teslim edildi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar en parada ilk ayim, ayin enparalisi oldum ve sıparis geçtim ancak mesaj filan gelmedi. smsle bilgilendirilir diyor acaba sms para iade edilince mi geliyor? yoksa sorun mu var bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    İade gelince sms gelir.
  • 36 lira ve 33.75 liralık 2 sipariş geçtim. " 2 ayrı kart tabi"

Çok iyi geldi bu kampanya.Üstelik 1 kitap pek az bulunmaya başlanan kitap idi.Sistemden sorgulattım stoklarda da varmış kitap.Hemen geçtim

Hiç laga luga yapmayın.Gayet net iyi kampanya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen az önce gectim

Umarım uzar kampanya

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ufak bir tüyo vereyim. Kampanya uzayacak, hem de en az 2 ay 😃 Yarın açıklanır...

• Arkadaşlar ayın enparalısı olup da kidega kampanyası kapsamındaki hakkını kullanmayacak olanlar var ise ben talibim.

Yüce kitabımız olan Kuran-ı Kerim meali ve tefsiri alacağım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atarlar ise çok sevinirim.

''Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir'' hadis-i şerifinden hareketle hayra vesile olacak kardeşlerden şimdiden Allah (c.c.) razı olsun. Rabbim fazlu keremiyle hidayete erişmeyi hepimize nasip eylesin.
  • Kampanya uzatildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Parasetamol1903

Ufak bir tüyo vereyim. Kampanya uzayacak, hem de en az 2 ay 😃 Yarın açıklanır...
    ENPARA  KİDEGA.COM da 50/10 tl indirim + kitap hediye (31 aralık 2019'a kadar geçerli)
  • Sorunsuz alışveriş gerçekleşti 30 yerine 50 olsaydi çok daha iyi olurdu yinede %50 iyi indirim.

• 2 ayrı sipariş kargoları da yola çıktı.

Kitapyurdu daha temin aşamasında.Kitapyurdu iadeleri de gelmiş bu arada.

Yani ben şu aşamada memnunum

• 30 Eylüle kadar devam ettirmişler her ay ayın enparalısına 15 tl indirim güzel oldu

• İlk kargo sağlam olarak geldi.Sorunsuz 2 günde..

• almak istediğim kitaplar yayınevinde 15 tl kidega'da 19.5 tl,tek farkı yayınevi 100 tl üzerine ücretsiz kargo derken bunlar 30 tl üzerine diyor.
  • çok güzel bir kampanya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.