Şimdi Ara

Enpara Kitap Alışverişi 50/15 Yıl Sonuna Kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıl sonuna kadar aynı sartlarla devam ediyor. Keşke ayın enparalısı yeterli olsaydı. Otomatik ödemeden çok agzım yandı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Nasıl sorun bir sorun oldu, merak ettim :) bu arada aralık iadeleri yatmış :)

• maybe4you kullanıcısına yanıt

iş bankasında parayı çekip faturayı ödememe veya faturayı ödemek için tutarı hiç çekmeme ve internetin yavaşlatılması durumunu yaşadım. Onun için hep elle ödüyorum artık hangi bankadan olursa olsun.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Cümle biraz karışık olmuş ama anladım sanırım. Ben de ilk defa otomatik ödeme yaptım. Sıkıntı olmadı. Fakat otomatik ödemenin faturanın son günü ödemesi hiç hoşuma gitmedi. Zaten kitap alacağım diye kampanyayı değerlendirdim. Yoksa uğraşmaya değmez sahiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 3 Aralık 2020; 13:36:30 >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt

son gün ödeme işi riskli. ben 2senede 2 defa yazdığım gibi fatura ödenmeme durumu yaşadım. Bir kere fark ettiğimizde internet kapandı. Onun için bulaşmıyorum pek. Şuan telefon faturamı verip kitap almak isterim de telefonun kapanması can sıkıcı olur. Amazon kampanyaları kovalıyorum artık kitaplar için. Okul açılınca kütüphane çok iyi oluyor da üniversite için malum şartlar kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.