Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartından 2000 Harcayana 15 Liralık Kahve Hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tür kampanyalar yaparak ENPARA kendi pestijini zedeliyor.... bu kampanyayı acil kaldırmaları lazım... enparaya yakışmıyor....
  • Fanlar isyanlarda.Sizler yaptınız,zırlamanın manası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır böyle mükemmel bir kampanya görmemiştim. Durdular durdular sonunda her kesimin yararlanabileceği bir kampanya yaptılar. Hiç kahve içmem ama faydalanmak için yeni seneyi iple çekiyorum teşekkürler Enpara.
  • Acaba mevcut müşterilerden zarar ediyorda kendilerinden soğutmaya mı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 27 Aralık 2019; 9:24:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 liralık kahve içeceğim diye 2000 liralık esktre kasmak :)
  • Enpara gelin size her gün bir kahve ısmarlayım yeterki bir daha böyle kampanya yapmayın.

• Bende her ay kahveye verdiğim 15 liraya ağlıyordum. Çok iyi oldu

• Bu kampanya olmamış, 2000 TL'ye bir faturanız bizden gibi bir kampanya olabilirdi.
  • Çöp kampanyanın konusunun 3 sayfa olması bile apayrı bir facia, bu gidişle sayfa sayısı artacak gibi
  • Hani fırsatlardan yararlanan kişilerin enpara yı devamlı kullanan müşterilerinin olmasını istedikleri için ayın enparalısı mevzusunu getirmişlerdi, nereden çıktı bu 2000TL??

• Aylık 2000 tl kk ödeyen adam uygulama açıp dur bi sn ordan alayım mı diyecek 😁 enpara kampanya birimi ne yiyip içiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani yazildi mi bilmiyorum da, 2000 tl harcamam olacak, hatta bi sebepten bunu Enpara kredi karti ile yapacagim, su kampanyayi gorunce vazgecerim. Oyle bir kampanya olmus, bir de bu kampanyayi hazirlayan elemanlar para mi kazaniyor bu firmadan? Sutlayin hepsini gitsin.

• fastpay bile 10 tl veriyor kahvedünyasına bu kampanya nedir böyle inanamıyorum yakışmadı.

2bin tl harcayan adama 15 tl kahve birde kahve millet 100 tl bonus chip veriyor aloo.
  • Bizim Bakkal Yusuf Yusuftan 2 bin liralık alışveriş yapsam adam daha çok kıyak geçer bana bunlardan

• Kapatıyorum dedim beni beklemeye aldılar. 7 gün içinde aranacaksınız dediler. Bakalım ne teklif edecekler.

• Enpara kredi kartı kullanıcılarının yarısından fazlası bu şartı sağlıyormuş arkadaşlar. Acaba enpara sadece kendi kredi kartını kullanan en sadık müşterilerini ödüllendirmek istemiş olamaz mı?

Enpara 2.000 TL harca sana bir kahve ısmarlayayım demiyor, zaten harcıyorsun sana teşekkür etmek için bir kahve ısmarlayayım diyor sanki. Siz bardağın boş tarafından bakıyorsunuz, ama bir de dolu tarafı var. İlk ay kampanyadan kaç kişinin yararlandığını öğrenince yazacağım buraya.

• hiç yapmasa daha iyi olurdu.hiç olmazsa gözden düşmezdi.
  • Parasetamol1903 P kullanıcısına yanıt
    Enpara çalışanı olduğunuz için anlamak istemiyorsunuz sanırım ama olay kampanyanın çöplüğünden ziyade sizin de dediğiniz gibi en sadık müşterilerini 15 lira ile ödüllendirmesi. Yoksa her bankanın çöp kampanyaları mevcut. Ama yeri geldiğinde müşterilerine çok iyi jestler yapabiliyorlar. Bu jesti görmek istiyoruz enparadan

• Yaw bize gelin ben para harcatmadan kahve yaparım size :)
  • Enparayı kapatın. Mcdonalds'da büyük boy aynı kahve 1.75 tl.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.