Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skylined

Gece 23:59 da yatarsa şaşırmam

Aynen her şey olabilir valla :)
  • 25 TL iade geldi gözümüz aydın
  • Beyler iadeler geldi iyi ya sevdim enpara yi ben artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Beyler iadeler geldi iyi ya sevdim enpara yi ben artik

Şuan ülkemizde müşteri memnuniyeti esas alan ender bankalardan biri, Finansbank olması yanıltmasın. Daha da memnun kalacaksın.
  • Bu arada bir arkadaş farklı kartlardan aynı hesaba para atılırsa hesaplara ayrı indirim olup olmayacağını sormuştu. Ben hesabıma iki karttan para yükledim ikisine de iade geldi.

• TR Psn iadeleri geldi. HK - EU ve US ne alemde ? Sanırım Us da geçmiyordu kart doğru muyum ?
  • Sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncy -- 6 Şubat 2015; 13:26:44 >
  • Hk psn den alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi
    Tr psn yatmış
  • enpara.com enpara.com enpara.com
  • Beyler iadeleri bu ay içindemi harcamak gerekiyor yoksa eğer aylardada kullanabiliyormuyuz

• DowyJones kullanıcısına yanıt
    İadeleri isterseniz çekip yiyebilirsiniz istediğiniz zamanda çekebilirsiniz artık sizin yani para
  • Şu saatten sonra en ucuz PSN, TR PSN oldu benim için.

Bende iki adet Encard mevcut. İki arkadaşıma daha aldırıp sayıyı dörde çıkaracağım. PlayStation 3'ün ilk zamanlarından beri uzun zamandır arkadaşım olan biriyle hem PlayStation 3'te hem de PlayStation 4'te kardeşlik yapıyoruz. Bu sayede TR PSN'de 200 TL olan bir oyunu kişi başı 50 TL'ye alabileceğiz. Keza çoğu zaman US PSN'den çok daha indirimler geliyor.

Not: Bu kampanya'dan yararlanıyoruz ama umarım Mustafa Yiğit delikanlısı bunun da önünü kesmek için zam yaptırmaz. (Bıraksın her şey UK PSN'in elinde numaralarını. )

• Arkadaşlar bu encard'ı nasil kullaniyorsunuz ininal kart gibi bişey mi bende almayi düşünüyorum psn için us psnde kart geçmiyor tr psnde pahali bu kart olursa tr psn acmayi düşünüyorum birisi beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

Hk psn den alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi
    Tr psn yatmış

Ben HK Psnden Alisveris yaptim tr den hic yapmadim zaten HK Den unity Aldim 108 TL ye bugu iade 25 TL ytmis 83 TL ye gelmis oldu oyun : )

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

Hk psn den alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi
    Tr psn yatmış

Ben HK Psnden Alisveris yaptim tr den hic yapmadim zaten HK Den unity Aldim 108 TL ye bugu iade 25 TL ytmis 83 TL ye gelmis oldu oyun : )

teşekkurler
  • şu konuyu sırf param nerede param nerede mesajlarını görmemek için açıp bakmak istemiyordum.başlıkta iadeler yapıldı mesajını görünce bunu daha iyi anladım.
  • Beyler enparada yamuk olmayacağı belliydi zaten artık her ay 50 atarız psn'e

• Bu haftanın indirimli oyunu alien ondan sonra güzel bi oyun gelirse tr psn de avantajlı olamaya başlıyor artık geçen hafta second sonı 60 liraya sattılar 25 lirada iade ile oyun 2. El den bile uyguna geliyor

• En paraya güvenmeyenler var.BANKA yenimi kuruldu sandınız.

Konuyu açan arkadaş hangi düşünceyle "paralar yattı,ocak ayı 25 tl iadeleri geldi" yazarsın anlamam illâ birilerine inandırmak zorunda değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 6 Şubat 2015; 15:16:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

şu konuyu sırf param nerede param nerede mesajlarını görmemek için açıp bakmak istemiyordum.başlıkta iadeler yapıldı mesajını görünce bunu daha iyi anladım.

Sen git ÇEKİLİŞLE CREATIVE 5+1 SES SİSTEMİ konusunda ÇEKİLİŞ e katıl, sonra böyle garip bir mesaj at. Ne yaman ÇELİŞKİ
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.