Kane & Lynch 2: Dog Days 9.90 düşmüş çok güzel fiyat bence. UFC Undisputed 2010 12.90 a düşmüş.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
İstanbul'da yaşıyorsanız maximum 1 haftade elinizde paketler. İstanbul dışı 2 haftayı bulabiliyor. Gerçi benim postacı dayı ile kankayız. 5 günde geliyor paketlerim genelde. :)
Dostum playasia'dan daha uzun sürede elinize geçiyor kargolar, iki kere yazdım yukarda tekrar yazmaktan sıkıldım. Playasia'dan şu ana kadar 6 kere alışveriş yaptım hepsinin de gelmesi 2 haftayı geçti, Istanbul'da yaşıyorum. Dolayısıyla yanlış bilgi vermeyelim.
enslaved'in iki kötü yanı var, biri kamera açıları dğeri de kare oranı... kare oranını nasıl bu seviyede tutarak piyasaya çıkarmışlar bu oyunu anlamak mümkün değil... kare oranı öyle bir düşüyor ki sanki bilgisayarda bi oyun oynarken ram yetmiyor.. ben konsolu sırf yok ekran kartıydı ramiydi uğraşmayayım oyun kasılmalarıyla falan diye almışken şu oyuna bak..
kamera açılarıysa ya biraz daha uzak olmalıydı monkey'den, yada sabit olmalıydı... pigsy'li bölümlerin çoğunda kamera sabit oluyor ve buralarda daha çok keyif alıyor insan.. o kadar atlama zıplama varken birde kamerayla uğraşmak işkence... hee birde düşmana kilitlenme tuşu kesinlikle olmalıydı, hele boss savaşlarında çok eksikliğini hissettim (bu düşmana kilitlenme darksiders'ta mükemmeldi mesela)
2 dedim ama 3. eksi de aklıma geldi :) bu oyundaki akrobatik hareketleri yapmak çok kolay.. sadece 'e basıyorsunuz... bi yerden sonra 3 yaş için mi yapmışlar lan bu oyunu diyesi geliyor insanın.. yahu bari borulardan falan geçerken bi denge sistemi yapsaydınız da düşmeye korksaydık.. bu oyunda düşerek ölmek neredeyse imkansız ve bu bence platform ölyelerinin içine ediyor..
ama oyunun geri kalanı, atmosfer falan muhteşem.. seslendirmeler süper.. andy sarkis aşmış ya, sırf onun karakteri hatrına oynarsınız oyunu.. şu dediğim eksiler olmasaymış 100 üzerinden 95'lik bi oyun olurmuş.. ahh ahh şu kusurları olmasa tam bi klasik oyun gelecekmiş.. keşke 1 sene geç çıksaydı da mükemmel olsaydı şu oyun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme