akp ilk seçimde tarihe gömülecek... |
Ensonhaber’in Doğalgaza Zam Haberini Yorumlara Kapatması (2. sayfa)
-
-
20k maaş bandıyla bakalım neler yapıcaz survivor asıl şimdi başlıyor...
-
ensonhaber in azgın editörleri meşhurdur. Sürekli magazin adı altında çıplak kadın haberleri yaparlar.. Hükümetin aleyhine bir haber oldumu işte böyle ya yayınlamazlar ya da yorumları kapatırlar..
-
Laaa adamlar ANAYASA MAHKEMESİNİN intermet sitesini kapattı..
Sen neden bahsediyonn..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 2 Ağustos 2024; 20:55:43 > -
Konu Nevsin Mengu'ye nasil geldi anlamadim ama tam anlamiyla 4-4'luk bir vatansever olarak su an TR'de sesini duyurma sansin yok. Kendi capinda bir sey yapmaya calisiyor, evet biraz fazla Bati cizgisinde gibi ama ulkenin su anki durumunda suclayamazsin.
Cuneyt Ozdemir bence en tehlikelisi. Hukumete dokunduruyorsa bariz bir durum vardir, savunma sansi yoktur, onu da olabildigince zararsiz yapar. Bu malum siteyi takip ederim daha iyi, en azindan ne mal oldugu belli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ensonyalaka boşuna demiyorlar bu gereksiz siteye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu Nevşin'e tasdikli Alman foncusu yani Alman halkının, devletinin menfaati için çalışmasıyla, yani yandaş olmasıyla geldi. Hani Ensonhaber yandaş ya, onun laciverdi. Cüneyt dediğim gibi tam çözemiyorum. Bazen yandaş gibi oluyor bazen çok iyi yayınlar yapıyor. Ben bitaraf olduğum için Chp'ye yandaş olanla Akp'ye yandaş olan aynı gözümde. Basın bağımsız ve tarafsız olmalı. Yoksa basın değil sözcü olur.
-
Ne namkör adamlarsiniz
Herifler zam haberi yapacak cesurlar siz yoruma kapattilar diye laf soka cabasindasiniz.ayiptir.
-
helk tv gibi tarafsız ve yansız olmalı haber sunucularda 70 yaş üstü olacak uğur d gibi
-
Yıllar önce soL haber ilk çıktığında sitede yorum yapma özelliği vardı. Sonra yalan haber yaptıkları için yorumlarda kendilerinden olmayanları engellemenin yolu olarak yorum yapma özelliğini kaldırmışlardı.
Eskiden OdaTv'de yorum yapma özelliği olduğu halde hakaret küfür olmadan inançsızları eleştirirseniz yorumunuz yayınlanmaz. Adminin toz kondurmaz radikal bir dinsiz olduğunu oradan anlamıştım. O yüzden yorumlar çoğunlukla inançsızların yorumlarıyla doluydu. Hatta yorumlarda bazıları müslümanlara hodri meydan çekiyordu "sıkıysa cevaplayın, hiçbirinden ses çıkmıyor vs" diye. Lan yorum yayınlanmıyorki :D Kendiniz çalın kendiniz oynayın.
İktidar destekçisi ensonhaberi, sol habere tercih ederim. Başka haberlerde iktidar eleştirisi yapabiliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X