THY de geçerli indirimli biletler hızla tükeniyor ! 4-5 Ekim tarihleri arasında bileti kestirip 6 şubat - 9 nisan arasında uçmanız gerekiyor. Fiyat mükemmel, şuan ailecek rota belirliyoruz ama koltuklar hızla tükeniyor! Not: Fiyata vergiler dahil! THY nin kendi sitesinde de 300 tl imiş. Ek: THY sitesinden alın , miles&smiles üyesi olup, primefly seçeneğini alırsanız 500 mil hediye ediyor. Ektra bagaj, ücretsiz değişiklik iptal cabası. fiyat 450 oluyor ama o zaman. www.enuygun.com Türk Hava Yolları kampanyası ile İstanbul çıkışlı ve varışlı direkt uçuşlar 314,99 TL’den başlayan fiyatlarla! | ENUYGUN https://www.enuygun.com/kampanyalar/ucak-bileti/turk-hava-yollari-kampanyasi-ile-istanbul-cikisli-ve-varisli-direkt-ucuslar-314-99-tlden-baslayan-fiyatlarla/?utm_source=single&utm_medium=email&utm_campaign=thykampanyasi&utm_term=04102022&dn_channel=email&dn_send_id=1980Satış Dönemi: 4 Ekim 2022 - 5 Ekim 2022 Uçuş Dönemi: 6 Şubat 2023 - 9 Nisan 2023 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 4 Ekim 2022; 17:33:4 > |
enuygun.com 314.99 tl den başlayan fiyatlarla !!!
-
-
Thy de 300
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler, dönüşü seçerken enuygunda da 301 tlye düşüyor. THY daha mantıklı tabii, zaten etkinliği yapan thy
-
Bende 1200 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarihlere dikkat ettiniz mi? Ve yurtiçi bakmanız gerekiyor.
-
THY sitesinden alın , miles&smiles üyesi olup, primefly seçeneğini alırsanız 500 mil hediye ediyor. Ektra bagaj, ücretsiz değişiklik iptal cabası. fiyat 450 oluyor ama o zaman.
-
evet thy den alınca 315 yerine 300 tl oluyormuş not'a da ekledim bu bilgiyi de ekliyorum. Teşekkürler.
-
neyin fiyatı? başlık net değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksik yazmışım başlığı, konuya girdiğinizde görüyorsunuz ne olduğunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ok, eksik olduğunu ben de söylüyorum zaten, başlığa en azından thy yazınız, ne olduğu belli olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tane bile 850 TL altında bilet bulamadım. tarih şehir fark etmeksizin.
-
İlginç, ben baktığımda hepsi enuygun.com da 314 tl olarak çıkmakta. SS paylaşabilir misiniz?
-
-
Bitmiştir biletler o bölgeler için hocam, Şuan benim baktıklarım da da çıkmıyor hiç.
-
Uçuş fiyatları tek bir yerden belirlenir, bu nedenle platformlar arası fiyat farkı olmaz, ekstra banka kampanyası falan varsa onlardan faydalanabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X