Yaklaşık 2 aydır EONAR serverında oynuyorum. Adım : Narloki. NE Hunter lvl 17 Talent : Beastmaster. Bu serverda gördüğüm kadar daha çok isveçli danimarkalı birazda italyan filan var. EONAR da oynayan Allince arkadaşlar la beraber oynamak isterim. Eğer bir Guild varsa onada katılırım. Şu anda girdiğim (Guild Hunter of Kharanas) 28 kişi ancak hem online olan sayısı çok düşük dolayısıyla da en yüksek lvl 25 daha ilerleyeceğide pek yok sanırım çoğu trialde Guild a davet edilenler. Israrla EONAR da arkadaş arıyorum oyun sıkıcı hale gelmeye başladı bi pro. farm bi Quest bi AH derken kimseyle muhabbet yok gerçi PVP server dah şenlik deniyor ama ben RP de seviyorum. Ayrıca sormak istediğim bilen arkadaşlara PvP de ölürsem üzerimden item yada para gidiyormu? Bide Soulbound olan itemlar hangileri Bind on Pickup larmı sadece? İlgilenen arkadaşlar şimdiden teşekkürler
hayır üzerinden item veya para gitmez.
Teşekkürler dün darnassusu a girmiş bi iki undead 5 6 kişi de dalmış kovalıyorlardı peşinden warrior terrace ın orda daldım bend etabi peşlerindenyolladım Odo yu peşlerinden filan yaptım ilk HK imi. Ama yanına gittim corpse un bakarken (lvl ı belli olmuyordu ) bi baktım saldıranlardan kimse kalmamış yanımda o an şafak attı bende hemmen kaçayım derken daha ben koşmaya başladım war. ter. a ama arkamda respawn oldu rogue müş bi yetişti bana 43 tü bi daldı tek geçti ilk unhonorable die ı da yaşamış oldum böölece (arkadan daldı) ben bank a kaçarken böylece kendi sorduğumun cevabınıda aldım yanlız hakkatten nasıl değiştirebilirim bu soulbound ları enchanter mı lazım genel den çağrı filan yapsam? Bir de killerdevil GB da bir char yapyım diyorum herkes horde da mı sizden gelsem guild varmı hangi sınıf hangi ırk lazım guild a mesela ben orc yada tauren hunter düşünüyorum. Ne dersin??
item'lar ya "binds when picked up" ya da "binds when equiped" idir .. binds when picked up olanları çantana aldığın al souldbound'dır .. hiçbi şekilde başka player'a veremezsin veya soulbound olayından kurtulamazsın .. binds when equiped olanlar iste item'ı üstüne giydiğin an soulbound olur .. onu da hiçbi şekilde başka player'a veremezsin .. ama üstüne giymeden önce soulbound olmadığı için AHde veya arkadaşına verip satabilirsn
Ben de Eonar'da oynamaya baslamistim 18 pally var...Sonra Eldre'Thalas a gectimZamanim yok haftada 5-6 saat anca oynayabiliyorum yoksa yardim ederdim
olsun yine de teşekkürler bende aynı durumdayım lvl den bellidir (lvl 17 2 ayda yuh yani dimi??) ama vakit yok yazın işlerin en yoğun zamanı haftada 2-3 akşamda işte oluyorum ancak işte kalan zamanlar bide pazar boş olursam bide oğlum oldu temmuz un 10 unda zaten hep onunla ilgileniyorum o uyuduktan sonra oynuyorum genellikle monitorüde yanımda duruyor ama zaten bende biraz WOW oynanış ve çevre yönünden tecrübe edineyim bu char la sizlerle oynayabileceğim bi server da human warlock yada paladin düşünüyorum yinede arada uğrarsan EONAR a bu aralar oralardayım (şindi Elwynn Forest deyim bi selam atarsın bide server ında guild durmu nasıl ileir seviye intance ve epic ler için filan...
GB de bende şuan normal,sırf sosyallik olsun diye bi guilddeyim sadece ama lvl 60 olunca girebiliceğim bi kaç guild var instance yapan...şimdilik benim hiç bilgim yok o guildler hakkında ne char lazım falan filan.ama GB iidir sürekli full,akşam girmeye çalışırtığında 400-500 arası sıra bekliyosun
Ben U.S'deyim saatleri tutturabilsek Eonar'a doner beraber oynardik..Lvllerde ayniymis nasi olsa questleri hizli bir sekilde yapardikbende oyunu alali 3 ay oldu 35 rogue 18 pally yapabildim anca..oda proflara falan kasamiyorum.fazla vaktim olmadigindan thottbot acik hemen bir kac quest yapiyorum..35lvlim instance'a 1 defa anca gidebildim oda yarim yamalak..ama 4-5 aya Turkiye'ye donuyorum gelince oynicam bol bol (geceleri)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme