Şimdi Ara

Eos # Spli Karakterler # (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

Silkraod1904@hotmail.com bu msnden veya pm den fiyatları bildirirmisin

msni eklersen ayrıca detaylı konuşabiliriz.

ben msninizi ekledim ama sanırım bi yanlışlık var isterseniz siz tekrar ekleyin görüşürüz.

_AMaZoN_09 ve FaT_S_MehMeT satılmıştır. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

• Allah belanı versin arkadaşım silkroad1904 adam dolandırıcı bin kere ispatladım sürekli fake alıyor

Kelepir
    Tanışmadık sadece ben seni tanıyorum :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

Allah belanı versin arkadaşım silkroad1904 adam dolandırıcı bin kere ispatladım sürekli fake alıyor

Kelepir
    Tanışmadık sadece ben seni tanıyorum :

silkroad1904@hotmail.com samet yazıyor dolandırıcı mı:S bana sadece charları sordu. Allah ıslah etsin oyleyse ne diyim.

Zaten ben insanları tanıyamıyorum hep başıma geliyor cok cabuk unutuyoruz herhalde ya:) Merak ettim sen beni nerden tanıyorsun Zena? Yoksa senın charını da mı kasmıstım

• Ya ne konuşuluyor arkamdan İspat varsa ispatlayın susayımda arkadaşa fatsmehmeti sordum satldı dedi bitane daha intci nuker varmış oda ss mi spearmı belli değil 98 lv 1.750m sp var o kadar ne fakesi ne almayı töbe töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson
    Ya ne konuşuluyor arkamdan İspat varsa ispatlayın susayımda arkadaşa fatsmehmeti sordum satldı dedi bitane daha intci nuker varmış oda ss mi spearmı belli değil 98 lv 1.750m sp var o kadar ne fakesi ne almayı töbe töbe

İstediğin ispat olsun biliyorsun sende bu senin 3.FAKE hesabın diğerleri banlandı
  • Arkadaşlar ne oluyor anlayamadım da olaya da çok karışmak istemiyorum tanımıyorum bilgim olsa paylaşırdım ancak bilgim yok. Zena istersen ne demek istediğini daha açık anlat ki kafadaki soru işaretleri gitsin.
  • 3. fake hesabımmı bana msnden ettiğin küfürleri buraya koymadım kuralları bilmediğimden 2 msnden aynı anda 1 karakteri almak istediniz.

O tiple hala yaşıyosan helal liseli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KelepirCharVar
    Arkadaşlar ne oluyor anlayamadım da olaya da çok karışmak istemiyorum tanımıyorum bilgim olsa paylaşırdım ancak bilgim yok. Zena istersen ne demek istediğini daha açık anlat ki kafadaki soru işaretleri gitsin.

Şuan ana bilgisayarımda değilim ama özetle biz 3 arkadaş farklı zamanlarda bu bir karakter satıyordu almak istedik bana rezervledi tabi diğer günlerde diğer arkadaşlarada satıcılık yaptı aynı olmayan karakteri farklı farklı satıyor kısaca ss leri mevcut asıl bir hesabını banlandı Lurtz tarafından

Samet
    Ismet Ozguner gibi bişiye diyosan facebook da o benim profilim değil tanıyan tanıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 12 Kasım 2010; 21:29:02 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ne oluyor anlayamadım da olaya da çok karışmak istemiyorum tanımıyorum bilgim olsa paylaşırdım ancak bilgim yok. Zena istersen ne demek istediğini daha açık anlat ki kafadaki soru işaretleri gitsin.

Şuan ana bilgisayarımda değilim ama özetle biz 3 arkadaş farklı zamanlarda bu bir karakter satıyordu almak istedik bana rezervledi tabi diğer günlerde diğer arkadaşlarada satıcılık yaptı aynı olmayan karakteri farklı farklı satıyor kısaca ss leri mevcut asıl bir hesabını banlandı Lurtz tarafından

Ok ozaman bilgisayarına gectiginde ssleri paylasırsan daha guzel olur. çamur at izi kalsın gibi anlaşılabılır herkes ne dogruysa onu gorsun.
    Tabi o ssleri arkadasın konularından birinde tartısırsanız cok sevinirim konum amacından sapmasın ;) Teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Ok ozaman bilgisayarına gectiginde ssleri paylasırsan daha guzel olur. çamur at izi kalsın gibi anlaşılabılır herkes ne dogruysa onu gorsun.
    Tabi o ssleri arkadasın konularından birinde tartısırsanız cok sevinirim konum amacından sapmasın ;) Teşekkür ederim

Tabiki..

Tekrardan hayırlı satışlar sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki..

Tekrardan hayırlı satışlar sana

Çok teşekkür ederim

• up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • Moon Staff Gold Karşılığı satmayı düşünüyorsan satın alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

Moon Staff Gold Karşılığı satmayı düşünüyorsan satın alabilirim.

Saolasın gold karsılıgı satmayı dusunmuyorum
  • up
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.