Şimdi Ara

Eos # Spli Karakterler # (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
9.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • up
  • Bu kadar berbat char nicklerini hiç bir arada görmemiştim.İnsanın alası varsada kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Bu kadar berbat char nicklerini hiç bir arada görmemiştim.İnsanın alası varsada kaçar

Alası olup da kaçan almasın Zorla güzellik olmaz. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Biz bu nickleri güzel bulduk koyduk sen koyma da almada napalım yani? Saçma sapan bir yorum olmuş ama ben o saçmalık da bir cevap yazmıycam. Bugüne kadar farklı forumlar olmak üzere bu şekilde yaklaşımlar çok oldu. Nickler kötü peki kötü ok diyelim. Çok merak ediyorum. Charları bedava veriyorum desem kaç kişi kuyruğa girer? E kötü ya nickler kimse istemez dimi?

• up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: KelepirCharVar

quote:

Bu kadar berbat char nicklerini hiç bir arada görmemiştim.İnsanın alası varsada kaçar

Alası olup da kaçan almasın Zorla güzellik olmaz. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Biz bu nickleri güzel bulduk koyduk sen koyma da almada napalım yani? Saçma sapan bir yorum olmuş ama ben o saçmalık da bir cevap yazmıycam. Bugüne kadar farklı forumlar olmak üzere bu şekilde yaklaşımlar çok oldu. Nickler kötü peki kötü ok diyelim. Çok merak ediyorum. Charları bedava veriyorum desem kaç kişi kuyruğa girer? E kötü ya nickler kimse istemez dimi?

İnsanların bedava mezara girebileceği bu devirde berbat nickli charları kapışıcak olmaları charların güzelliğinden değil beleşliğinden kaynaklanır.

• aynen Nerde beleş oraya yerLeş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KelepirCharVar

quote:

İnsanların bedava mezara girebileceği bu devirde berbat nickli charları kapışıcak olmaları charların güzelliğinden değil beleşliğinden kaynaklanır.

Onu demekle başka konuya dikkat çekmek istedim ama sen de haklısın insaoğlunun mantığı konusunda. Sadece Nickleri yüzünden de bu tarz yaklaşımlar yapılması bana abes geliyor. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Bu charlar burda ve satılık. Kimsenin eline nickler kötü diyince birşey geçmiyor. Gereksiz abes yorumlardan kaçınırsak sevinirim.

up

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelepirCharVar -- 1 Haziran 2010; 14:18:00 >
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.